Daj molim te Jaco, pa pala si ali nije kraj svijeta pa da odmah se poseres na sve do sada i da imas neke suicidalne misli! Ne zelim da ispada da te podrzavam u tome sto si napravila ili mozda da umanjujem problem, ali jesi li ti svjesna da si jedna od rijetkih da sad ne pretjerujem, ali mogu reci mozda spadas u 5 posto ljudi u centru koji su stvarno terapiju ozbiljno shvatili, da ti nije bila pomocno sredstvo dok ne izbijes pare i dok ne uzmes dop. Bila si cista tri mjeseca i to nije uopce mala stvar. Molim te samo nemoj misliti o najgorem, lijepo roditeljima objasni sta je bilo, bez svade i bitke, i onda mirno zajedno donesite odluku sta cete (ces) dalje. Kazes komunu nebi ni za zivu glavu.Nije draga to zatvor kao sto mislis, ali necu nista da ti pametujem, kad i sama vec sve znas. Razmisli jos dooobro o svemu, znam ja da ti nisi ni glupa ni slaba i da se neces predati. Samo molim te nemoj nastaviti sa uzimanjem! Jaci i meni se isto to dogodilo prije koji tjedan, ali nakon vise sto puta istog scenarija, shvatila sam da ne vrijedi ocajavati, plakati i kleti sudbinu ili sta vec. Mogu se samo jos vise sjebati, a ako ista planiram da uradim, treba mi bistra glava (tesko hahaha).
Ajde da te vise ne zamaram jer znam da ti je jako tesko i jer ti ja bas i nemam sta reci, a da nije vec receno.
Slusaj ove ljude Baku i Goldy, znaju one sta ti govore.
Zelim ti sve najbolje i molim te glavu gore!
Mislim na tebe!
ANA PDT_Love_18
COCAIN-postoji i ljepša strana života
Moderator: sanela
Re: COCAIN-postoji i ljepša strana života
Uslisice se iskrene molitve.Pozdrav i svako dobro Jaco.Bože umiri moja razigrana sjećanja, obuzdaj haos koji nasta u meni od ispreplitanja prošlosti i sadašnjosti. Pomozi mi da se u pisanju držim reda jer samo red i mir donose ispunjenje. Pomozi mi da ovim slovima progovorim JA jasno i nedvosmisleno i da svoj život prikažem sa jednostavnošću.
Misliš kupala se i održavala ličnu higijenu???AnAna_mo wrote:Bila si cista tri mjeseca i to nije uopce mala stvar.
SAMO CEO ŽIVOT...
- Zona Sumraka
ma samo vi nastavite da je tetosite i saljete joj ove retardirane smajlice, pa mozda riba konacno i skapira da je u govnima do guse...koji je ovo recidiv po redu Jaco?...ne mozes ba svaki zajeb da operes aplicirajuci istu samokaznjavajucu pricu...ofuca se brate i zvuci neiskreno...ne mogu da se otmem utisku da to radis zato sto ti mozda starci citaju forum...znam da zvucim bezosjecajno, ali jaranice ako tebi tvoj zivot ne vrijedi kurca, ne moze ti pomoci ni bog otac...ili uradi nesto konkretno, ili prestani vise da pizdis...
E Zonce, bakino evo za tebe jedan smajlic koji nije retardiran PDT_Love_07 i zelim tiZona Sumraka wrote:saljete joj ove retardirane smajlice
SSSRRREEECCCAAANNN RRROOODJDJDJEEENNNDDDAAANNNAAACCC !!!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
- Zona Sumraka
heh hvala baka naco, hvala...evo i vama jedan 

U pravu si zono skroz...eto o tome i ja trubim non -stop,ali jbg
PER ASPERA AD ASTRA...
- PROČITAJ ME
............ vozdra svima. nisam imala vremena ovih dana da se javim, jer sam radila na sebi i o tome kako i šta dalje sa svojim i ne tako usranim životom. koliko ga ja ponekad pretstavljam... jer mnogo paničim... ono userem stvar do jaja pa onda kukam........ i normalno ljudi kojima sam imalo draga tetoše me...... i daju mi podršku. snagu....... da zono ima ti i ta mjesta..... ne znam koji mi je ovo recidiv po redu............ često zono radim na sebi ono konkre. ali dosta sam labilna pa userem jebi ga................ kada sam razmažena to svi znaju.. i ja ovdje na forumu za razliku od mnogih pišem šta mi se dešava, kada se dobro. a kada loše osjećam. kada sam usrala a kada ne... kada sam slagala svoje a kada ne. kada sam iznevjerila samu sebe po ko zna koji put pa se kajem i jebeno kajem........ ja sam jednostavno takva i pišem ono šta mi je na duši................ volim ove ljude koji mi tetoše, jer meni je zaista to potrebno....... možda nekome smeta ali šta ću ja tome... jbg.......... neka smeta... i neka piše svoje mišljenje kao zona, kojoj sekunde ne zamjeram na njenom iskrenom mišljenju............... sreća pa sam barem donekle naučila da prihvatim i žestoke kritike................. Sada sam smanjila terapiju na 1 mil. pa ću kod doka, da mi propiše recept za blokove, jer tako smo se dogovorili................... moram biti čista 7 do 10 dana da bih pila blokove i dok je rekao da će me testirati svako treći dan........ tako treba.................... a sada ovo pred novu godinu sam puna obaveza......... stalno sam u frizeraju pa nemam mnogo vremena da vas čitam i pišem vam na vaše teme, ovako ulovim malo vremena pa se izjadam i bude mi lakše koliko toliko....................... a svačije riječi mi dobro dođu............. Bakutice, vjerujte, ja koja sam oduvjek bila nešto protiv reta i komuna, čak sam pomislila i na to............. za ne povjerovati ali jesam............... eh sada sve je do mene. naravno kako se pokažem tako će mi biti dalje u životu........... a ja ne želim da ponovno userem i da zbog jedne pišane linije odem u komunu.... ne,ne,ne mislim.... tačnije ubjeđena sam da mogu bez toga nastaviti dalje normalnim životom.................... samo je do mene.......................... koliko sam ja čvrsta nekada nisam sigurna.................. ali jedno znam da me strah komune i da ću sve dati od sebe, da budem ok djevojka samo da ne odem u neku komunu.............. mislim da nisam toliko zaglavila ................. uvjek sam imala nekoga ko će mi staviti jastuk pod glavu a da ne padnem. nikada nisam dosegla ono pravo dno dna........... zato mislim da još ima nade za mene.... i to da ima golemo nade, samo se moram izboriti, i dogovoriti sama sa sobom.............. moram početi malo češće čapri sama sa sobom i reći si mnoge ne dorečene stvari.................... pa kada vidim ljude oko sebe normalne, zdrave pa čovječe zavidim im........ i stalno se pitam koji je kurac meni ovo trebalo...... kada sam i ja mogla biti jedna od njih........................ mislim donekle i jesam, čim ovako dobro radim........ jer moj rad je moja svetinja... pa, da ne radim ovaj posao koji volim davno bih otišla u tri pm..................... zato sada ili nikada moram izdržati i izboriti se............ da uspijem kao mnogi od nas što su uspjeli.....A USPJELI SU SNAGOM VOLJE............... A ŠTO NE BIH I JA TIM PUTEM.................. ma jebeš ti ovakav život, kada si sam svjestan da možeš bez svega............. a zajebaješ se ko budala zadnja............. ma daj Jaco sagledaj malo stvari................... samokritična sam do bola.................... Anić..... Bakuta..... Rajuno.... Zono......goldy...... sale. vuče. i drugi hvala na riječima podrške.......... pa bile one ovakve ili onakve ja cijenim svako vaše slovo i mišljenje.................... ovih par dana sam ok........... što želim i vama............... ljubim vas. vaša Jaca............

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Jaco zaista narkomanski poduprto opravdanje.Jel ti roditelji stvarno citaju forum???Zasto mislis da samo takvi ljudi kako ti opisujes idu u komunu?O tvom zivotu se radi.
Uh jbt., u svakoj recenici sam vidio recidiv.
Izvini Jaco ali trazila si miljenje i dobila, iskreno, a i bilo je jace od mene.
Izvini Jaco ali trazila si miljenje i dobila, iskreno, a i bilo je jace od mene.