CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Bobane, evo podrske i od mene...
Bobane, moje misli su uz tebe......budi hrabar, ne daj da te vidi u losem stanju jer ce u biti jos gore. Javi sta se desava!
Inace, bila sam na motivacionoj, ali se ne osecam puno bolje nakon nje.......bice bolje. Sunce ce opet da mi sija.
Inace, bila sam na motivacionoj, ali se ne osecam puno bolje nakon nje.......bice bolje. Sunce ce opet da mi sija.
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
ne mogu da zaspim ni pored brda tabletcina kije mi uvalise...............isuse...........
Nisam video uopšte ovaj deo foruma, jebiga, nadajmo se da će sve biti dobro. Drži se Bobane i srećno doduše ima već par dana otkako se desilo, nadam se da je već dobro.
Bobane, pisi sta je novo.
Kako se osecam.....uzasno mi se spava.....
Kako se osecam.....uzasno mi se spava.....
Nervozan sam kao pas. Već danima, ma šta danima-nedeljama.
I to ne kao bilo koji pas, vec kao nervozni pas.
Sve ostalo manje-više ok, al ova nervoza ubi. Bez razloga. Barem bez vidljivog razloga.
Psihijatri koje s vremena na vreme pohodim samo mlataraju kojekakvim receptima
želeći sve da reše uz pomoć neke hemije. Ni od psihologa nema neke vajde, mada imamo ok komunikaciju.
Ali dzabe sva ta priča i kvazi razumevanje uzroka i rada na rešenju kada nema rezultata.
Lično mi se čini da bi nekoliko intimnih susreta najbolje rešilo ovaj moj problem.
O nekoj potpunoj emotivno-fizičkoj vezi da ne govorim. One i inače uglavnom reše većinu problema,
makar na početku. Ali lekari i dalje najviše veruju hemiji. Kao, makar privremeno, u stilu zašto bi se mučio dok ne nadješ nekog. Taman da ti lekići nadomeste tu prazninu. Ludilo.
Inače sam potpuni pobornik teorije da veći deo besa, agresije, nezadovoljstva, nervoze i sl. stvari kod
muške populacije potiče od nedostatka zdravog emotivno-fizičkog odnosa sa suprotnim polom, a pogotovo
zbog nedostatka seksa.
Odoh u off. Biće bolje. Mora biti. Od sutra ću više da se potrudim da sredim tu nervozu, časna reč.
p.s. Bobiška druže ne daj se.
I to ne kao bilo koji pas, vec kao nervozni pas.

Sve ostalo manje-više ok, al ova nervoza ubi. Bez razloga. Barem bez vidljivog razloga.
Psihijatri koje s vremena na vreme pohodim samo mlataraju kojekakvim receptima
želeći sve da reše uz pomoć neke hemije. Ni od psihologa nema neke vajde, mada imamo ok komunikaciju.
Ali dzabe sva ta priča i kvazi razumevanje uzroka i rada na rešenju kada nema rezultata.
Lično mi se čini da bi nekoliko intimnih susreta najbolje rešilo ovaj moj problem.
O nekoj potpunoj emotivno-fizičkoj vezi da ne govorim. One i inače uglavnom reše većinu problema,
makar na početku. Ali lekari i dalje najviše veruju hemiji. Kao, makar privremeno, u stilu zašto bi se mučio dok ne nadješ nekog. Taman da ti lekići nadomeste tu prazninu. Ludilo.
Inače sam potpuni pobornik teorije da veći deo besa, agresije, nezadovoljstva, nervoze i sl. stvari kod
muške populacije potiče od nedostatka zdravog emotivno-fizičkog odnosa sa suprotnim polom, a pogotovo
zbog nedostatka seksa.
Odoh u off. Biće bolje. Mora biti. Od sutra ću više da se potrudim da sredim tu nervozu, časna reč.

p.s. Bobiška druže ne daj se.
Fela kuti, koje lekove pijes?
Osecam se cudno..spakovala sam kofer za bolnicu ali moji ukucani se ponasaju kao da nista ne postoji od toga svega. Ne mozemo cak ni da razgovaramo o tome kako ce sve unisteno do sad biti samo ruzna proslost tad.......a da ne govorim o mojim osecanjima, stanju mog uma i duha....nema dijaloga, nema interesovanja. To me ubija.
Zato se tako jako plasim da kad izadjem i vratim se medju ove nezainteresovane, pa cak i drske i hladne, a ja zdrava ui prava da ce moja resocijalizacija otici u kurac.....zato se danas lose osecam, plus nema ko da mi dolazi u posetu........srenje
Osecam se cudno..spakovala sam kofer za bolnicu ali moji ukucani se ponasaju kao da nista ne postoji od toga svega. Ne mozemo cak ni da razgovaramo o tome kako ce sve unisteno do sad biti samo ruzna proslost tad.......a da ne govorim o mojim osecanjima, stanju mog uma i duha....nema dijaloga, nema interesovanja. To me ubija.
Zato se tako jako plasim da kad izadjem i vratim se medju ove nezainteresovane, pa cak i drske i hladne, a ja zdrava ui prava da ce moja resocijalizacija otici u kurac.....zato se danas lose osecam, plus nema ko da mi dolazi u posetu........srenje
Cale je hvala Bogu dobro,premestili su ga sa konorarnog odeljenja tj. sa aparata u obicnu sobu.Mora kada izadje da ide u Sr.Kamenicu na produvavanje tih nekih kanala.Ovo mu je bio drugi infarkt prvi nije ni osetio samo su mu videli na snimku da na srcu ima vec jedan oziljak.I ja sam bolje sada,nekako mi to sto se desilo potpetljalo noge ali nisam pao.Hvala vam svima na podrsci.
BOBAN wrote:Cale je hvala Bogu dobro,premestili su ga sa konorarnog odeljenja tj. sa aparata u obicnu sobu.Mora kada izadje da ide u Sr.Kamenicu na produvavanje tih nekih kanala.Ovo mu je bio drugi infarkt prvi nije ni osetio samo su mu videli na snimku da na srcu ima vec jedan oziljak.I ja sam bolje sada,nekako mi to sto se desilo potpetljalo noge ali nisam pao.Hvala vam svima na podrsci.
Cim sam ugledala tvoje ime doletela sam na temu da procitam

Super, u Kamenici su dobri strucnjaci, stoga ne brini. A inace, tevi svaka cast sto nisi pao. Skidam kapu!
Srecan 8. mart !