ti si dobar covek Dina...ja sam osvetoljubiv,ne prastam uvrede,mada ne napadam odmah,iskuliram i pustim druge da se voze i da me podcene...Vukovi kada osete slabost i krv postaju nemilosrdni... ovo je sada svet vukova a ja sam daleko od ovcice koja sama ide na klanje i da dozvolim da me ponize a da ne vratim...nemam ja nista protiv razlicitosti dokle god me ne cackaju.no to je zivot,sta reci idemo dalje...
uhh dosta je nezahvalno davati savete i pametovati kada ni sam nisi ispravan oko toga...mogu ti reci samo da budes oprezna i da pokupis sto vise informacija kako se to tamo resava,koliko sam razumeo zivis negde na zapadu...ovde to resavaju cekicem u glavu ili lopatom

malo se salim ne zameri...
Sto vise budes ukljucena u to sve vise i na tvoju psihu ima da uticu desavanja.Mnogo je lakse kada imas jos nekog na koga mozes da se oslonis i da podelis svoju muku...
Tvoj sin ocigledno nije jos uvek pao na dno i onda se otima i pametuje i sve shvata olako.Dokle god sam ne uvidi da je to nesto lose djabe bilo kakva prica i pametovanje...meni majka kada je pricala da je to lose samo me je nervirala i pravila kontraefekat dok sam nisam shvatio da ako sidjem jos jednu stepenicu sam zreo za rupu samo...mada ljudi su razliciti a moj neki imperativ da podignem glavu je bilo to sto su 100 puta gori od mene poceli da me ponizavaju,vredjaju i da mi se smeju otvoreno u lice da sam klosarcina...eto i sada dok pisem i razmisljam o tome imam samo zelju da se dokazem i pokazem da su se debelo prevarili i da su me prerano otpisali...uporan sam kao magarac kada nesto naumim da sprovedem u delo ali ja sam takav bio ranije pa mi se srecom ta crta nije potpuno izgubila i tako,sta znam opet pocinjem da filozofiram i pametujem...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...
Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.