"za sada bez dobrog naslova"

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

inesz

Re: "za sada bez dobrog naslova"

Post by inesz »

da,dijete uistinu nekima promjeni zivot,ucini ga ljepsim ,a neki ne zasluzuju uopce imati dijete...
Ima nas ljecen.ovisnika koji smo bolji roditelji od nekih normalnih ljudi..nema pravila..
ali sigurna sam u jedno ne mozes biti dobar roditelj i navucen na heroin,to je nemoguce.
Jer ti se svojem djetetu trebas posvetiti cijeli dan,a kako ces to dok si na krizi ili dok kemijas kako nabaviti..ili dok kljucas pa mislis da je sve lijepo i da ces sad dati svoj maximum.
Nema nista ljepse u zivotu od male,sretne obitelji.Koja ti daje snagu i volju.
Onaj osjecaj da si proveo kvalitetan dan,odveo ga u park,popio kavu .
Jer mi roditelji vise ne smijemo misliti samo na sebe i biti sebicni,nego moramo tom djetetu uciniti zivot lijepim,i paziti da jednog dana ne krene nasim stopama.
UH kako se toga bojim,mislim da cu mu uvijek gledati zjenice kada odraste i krene izlazit......
7474

Post by 7474 »

to mi se uvek dešava, kad se skinem.. prodje sve "ono najgore" i krenem da dolazim sebi.. i onda me, posle nekog vremena dohvati ono što me nije stiglo u krizi.. nesanica, napadi panike, bolovi..

odspavao sam 4 sata noćas. sinoć još manje.

ne znam ni šta sad piskaram ovde gluposti.. ubija dosada. čak sam i na fejsu iskomentarisao sve živo i odgovorio na par mailova..
baš ubija dosada.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
7474

Post by 7474 »

nakon više od mesec dana, javljam se, čitam svoju ispovest..

nisam to radio baš dugo.. surfao sam po forumu.. tražio sličnosti, nešto malo i komentarisao...

ne znam više ništa. ponovo sam na početku. ponovo sam se skinuo.. ponovo sam uspeo.. mada taj sitan, mikroskopski jedva vidljiv detalj, više nikome nije bitan..

čekam 31.
da mi dodje dete, da proslavimo NG i potom Božić..
to me jedino greje i istovremeno totalno zbunjuje.. to vreme bez njega.. bez mog deteta.
razne se stvari motaju po ovoj guzici (bilo bi nepravedno, nazvati je glavom)..

srećno svima koji trenutno slave. koji su usred omiljenog praznika! srečno svima koji veruju!
(kad tako nešto nekom poželim, osećam se manje samim. manje usamljenim.)
srećno vam bilo, ljudi!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Vuk

Post by Vuk »

100 godina jbo ga miš! :D
Drago mi je da se javljaš i da si dobro. Provedi lepu Novu godinu s klincem.
Uživaj!
Moon child
7474

Post by 7474 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r4cFtgUs8XE[/youtube]

Kad mi stane dah - Bjesovi

Ja se lomim
Vidis kako sam slab

Ja se borim
Snagu mi daj

Vrlinu da prepoznam
Kod sebe i kod drugih
Da naucim da volim
Da prastam i da delim

Kad mi stane dah
Da to bude tren
Kada zastanem

I da od tad
Zauvek s tobom ostanem
Dedal

Post by Dedal »

Drago mi je vidjeti da si..........

[quote="7474"ne znam više ništa. ponovo sam na početku. ponovo sam se skinuo.. ponovo sam uspeo.. mada taj sitan, mikroskopski jedva vidljiv detalj, više nikome nije bitan.[/quote]

Bitan je bitan......
Naučio si... koliko ti god sada izgledalo...
Želim ti puno uspjeha, sreće i zadovoljstva u onome što budeš radio u budućnosti.
Neka te ova pjesma za početak usreći. Pozdrav iz Požege!![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZqMseqjqwTo [/youtube]
7474

Post by 7474 »

Dedal,

hvala na lepim željama.
i ja tebi želi isto. tvojoj porodici takodje!!

svako dobro!
vudd

Post by vudd »

Sjebalo me ovo....
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sanela

Post by sanela »

vudd wrote:Sjebalo me ovo....
i mene je vala
Dedal