ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by YugoStar »

Evo me !
Nadam se da ces pisati i malo zivnuti !
:D
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e yugo, evo me zivnula........sad je sve ok..manje vise....ali nije toliko lose........presabirala sam se, dodavala oduzimala...i odlucih da ne brzam, igrica ce se iznenaditi, odlucih da ne idem nigde preko dok ne resim sve stvari....znas ko je i u vezi sa kim...ne bih sebi to nikada....i tako ostajem ovde, ako ne zauvek a ono bar jos neko vreme..sad je najbitnije da sam ustala jaca...ljubim
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
Baba Naca

Post by Baba Naca »

:wink:
Last edited by Baba Naca on Sun Sep 28, 2008 11:50 am, edited 1 time in total.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
rajouno

Post by rajouno »

OBM,sta ima ?kako si?dobila sam tvoju pp
PER ASPERA AD ASTRA...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e NACO sto tako....pa znas da te volim, samo se yugi nisam javljala dugo...ni odgovorila na sms, pa malo moram....pa samo zbog tebe sam promenila utorak za cetvrtak na AN da te konacno vidim...posto utorkom ne dolazis pa te dugo nisam videla....ali to to sve znas...samo se malo....ljubim te
RAJOUNO pa gde si ti nestala?! bas se radujem da si se ojavila konacno...ja eto guram, skoro dva meseca cista..nije to nista znam, ali je najduze do sad....i tih par puta sto sam pokusavala bilo je svega par dana da izguram...nadam se da cu ovaj put istrajati..vreme ce pokazati..kako si ti?gde si sve ovo vreme...kontam da si dobro cim te ovako dugo nije bilo...javi se...
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
YugoStar

Post by YugoStar »

PDT_Love_18
rajouno

Post by rajouno »

Daj,samo guraj i ne razmisljaj o onome sto je bilo..ne osvrci se koliko i sta traje,i koliko si cista...samo OSTANI CISTA..!Znam da je lako reci ,ali nista nije nemoguce -jer zaboga,i mi koji smo cisti smo mslil da za nas nema spasa-ali moze se bez toga,vjeruj mi!
Ja sam cijelo ljeto zujala,ucila,putovala ...dolazio mi je i tata sa porodicom iz DBK,pa smo tako malo uzivali par dana..sa ovim deckom mi je super,i vidim da ipak mogu da fukcionisem kao normalno bice :-D
Skola me malo drnda,ali nedam se !!!
Sve najj,i cuvaj mi se....
PER ASPERA AD ASTRA...
YugoStar

Post by YugoStar »

Caaaao T.
Pravo mi je drago da si pravo dobro.
Nekontam sto takvo stanje neces da podjelis sa rajom/ortacima sa foruma.
:wink:
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Pozdrav Rajouno i mojoj OBM, dosadno je bilo bez vas. Rajouno drago mi je da si ovo leto normano zivela. Pomislio sam nekoliko puta na tebe kada sam bio dole u dubrovniku, cak sam trebao ici tamo kod tebe ali eto upoznao sam nekoga dole i veruj mi nije mi se islo nigde dalje vec provesti sto vise vremena sa njom. T. ti znas koje i kako je bilo. Dolazim uskoro ponovo u Du i jedva cekam. I ja sam konacno normalno ziveo bez razmisljanja hocu li imati dosta meta dopa i ostalih sranja i prvi put u zadnjih 15 godina nigde mi se nije zurilo dapace Novi Sad mi i ne pada na pamet.
Oci moje cuo sam se sa ex wife i osenjanja su se opet uzkovitlala, nisam pametan sta da radim, mnogo je ommeksala i priznala da me voli i da joj nedostajem a po prvi put nije bila kategoricki protiv mog povratka u ns. E sad kao sto si mi pisala pre ove tvoje velike odluke kako je moguce osecati nesto za dve totalno razlicite osobe. Muci me to fest u zadnjih par dana od naseg zadnjeg Chata.
jebi ga ja kao imam dve koje volim a opet sam, dobro imam vas vi ste tu uvek za mene barem nekoliko ljudi koji su meni jako dragi.
Cujemo se pusti sms kad budes na gmailu i pusa
p.s.
nisi mi poslala slike
rajouno

Post by rajouno »

IBG,drago mi je da si dobro...samo guraj,pa sledeci put navrati i do mene..
OBM sta ima?kako si?
kiss
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply