Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Bilo bi pravo lijepo kad bi covjek mogao donijeti odluku da se zaljubi i cijela stvar funkcionisala u stvarnosti. Evo ja bih odmah donio odluku da se zaljubim u kcerku jednog svog investitora, tip ima najmanje pola miliona u akcijama... Portfelj mu je zadovoljavajuci, ja tim upravljam i donosim odluke, a ni kcerka nije fizicki za odbaciti. Medjutim, cura je prilicno dijabolicna, a i dijeli nas taj generacijski jaz - ona tek sto je izasla iz tin ejdza, a ja sam vec jednom nogom u grobu... Sto se tice gore pomenute profesorice, dobra je profesorica... Samo za malo.

Ali bice bolje. I Liverpul je odnio pobjedu na sjeveru Engleske u Sanderlendu. Sad jos Bajern i Stutgart, pa idemo dalje...

Ja pojeo picu veliku i popio litar jugorta. Sad bih trebao da se igram brojevima ali osjecam da bi se moglo nesto i napisati. Nisam odavno pisao.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Evo me... Sta da vam kazem, ugradio sam implant :). Danas. Prije implanta treba uraditi test i biti negativan, ja sam ga uradio...

Mislim da sam prvi covjek u regiji koji je prevario test da bi primio implant. I kako se sada osjecam ? Nije mi nista. Dobro mi je.
Last edited by Vlado_M on Mon Aug 27, 2007 7:22 am, edited 1 time in total.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Sto se tice testa, bilo je smijesno lako. Ja sam jedan od onih kojim se vjeruje, mogu da pisam iza zatvorenih vrata, ako zelim... Ja sam dobar djecak (7 godina na heroinu).

A zasto sam to uradio ? Hirurg dolazi samo nedjeljom i morao bih da cekam jos sedam dana na implant. To mi je predugo. Barem cetiri puta bih promijenio misljenje i mozda opet u cetvrtak napravio sranje. A onda bih izgubio volju, mozda... Jednom sam uzeo heroin u petak ujutro, taman dovoljno da budem pozitivan na testu, ali premalo da bih imao krizu zbog naloreksa u nedjelju. (znam ja dobro sta znaci uzeti blokator na heroin, jednom umalo nisam umro)
freeda

Post by freeda »

dobro jutro
drago mi je da cujem za implant.a jesi li ga ugradio u la viti? interesuje me jesu li poceli raditi to i kod nas ?!

hvala na informaciji unaprijed.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Nalorex bi prekinuo dejstvo heroina, ako Vlada nije zavistan fizicki, zasto bi imao krizu?
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
PAJA!harvardPaje

Post by PAJA!harvardPaje »

Jao ja sam novi..Inace evo tri dana otkako sam vas nasao
citam vas ...Ispovesti su sjajne posebno miklosiceva-vlada i sasa-ex
Naravno i meni se svasta nekad zanimljivo i ne uobicajeno ali mnogo cesce uobicajeno i uzasno desavalo.No otom potom -pisacu
PAJA!harvardPaje

Post by PAJA!harvardPaje »

Inace u zelji za novom informacijom nestigoh vam reci nesto o sebi.
Uvek sam bio sam u ovome -moji prijatelji neznaju sta je ekser a kamoli ovako nesto,sto je dobro i po njih i po mene .Opet sa druge strane kasno sam poceo oko 23-24 i bio sam uporan jaaako i to do svoje 32 god sa jedno 4dana strejt a sve ostalo od kvotera (1/4gr) pa do 5dnevno ali uvek na nos,ponekad zmajcek.No tada doslo do poznatih lomova (provalili me svi) pa me napustili (za moje dobro neki a neki da si olaksaju da se nemuce-nekrivim ih-samo me podela iznenadila kako to samo zivot cini)pa se skinuo 1,5god pa sad se cackao 6-7 dana pa sada cist 5 dan i ujutro dajem sam sebi blok.Znam reci ce mnogi kako sam pa zato sto sam sam(trenutno) ali otom potom -ispricacu vam,sumnjam da vas puno interesuje no da izbacim iz sebe...
Teodora vidim da dosta znas o tematici i dok sam vas citao slagao sam se sa tobom ama bas svaki put.Vlada a i jos neki su me ponekada nasmejali,sasa ex napisao lepu ,tesku pricu sa hepiendom istinitim.Ali ja se najvise divim devojkama jer mislim da su super a i dobro se drze.Misljenja sam da je skidanje devojkama mnogo teze nego muskarcima -bar ono dzankara sto znam.Prema tome puno pozdrava+ALA VAM VERA- zvku , rajouno, jeci!
Vlado neznam te no drago mi je ako si ponovo se implantirao...u trenutku pomislih uzas ,pa onada isto dodje teodorin komentar..NO super izvini na zauzimanju tvog kutka a upadoh nepozvan ,sto necinim obicno, ali delujete mi dobro,poznato..Vezao sam se za vas u ovih nekoliko dana,dobra ste ekipa i drzite se a imate nekoliko dobrih trenera..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Freeda, implant se moze ugraditi u La Vita, cijena tromjesecnog je 1.000 KM. Bila je 450 E prije par mjeseci, ali sva ta susa ove godine i losi prinosi i najava poskupljenja prehrambenih proizvoda...

Ej Pajo, dobrodosao. Ja nemam pet savjeta u rukavu za tebe (nosim majicu kratkih rukava), prepusticu to drugima... Progutaj taj blok.

Narednih dana vam necu mnogo pisati. Ne ide mi najbolje. Poceo US Open. Nemam nista epohalno za saopstiti. Dosadan sam samom sebi.

Pozdrav. Hvala za podrsku.
freeda

Post by freeda »

vlado hvala za informaciju.
freeda

Post by freeda »

hej vlado gdje si?!
Locked