CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by sunrise »

se meni cini ili nema one teme od saleta o jeremiji
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
bojanol

Post by bojanol »

Čini ti se Sun, čini. Eno je ispod.
sunrise

Post by sunrise »

uffffff
odo opet pogledati
tenx B.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
7474

Post by 7474 »

ja sam još pod pozitivnim utiscima nakon Koncerta Godine.

Bjesovi (ili samo onaj deo na koji smo stigli), su bili PRETERANI!!
Ritam, takodje. brutalno!

Atheisti standardni; dobro usvirani i sa odličnim podizanjem atmosfere, šutke i sveopšteg veselja.

Pekingška razočarala..

ODLIČAN PROVOD za nas matore Novosadjane i za one mladje, koji treba da nauče ponešto..
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
selma

Post by selma »

"BEZVIZNA PIONIRSKA ZAKLETVA:

"Danas,kada postajem turisticki pionir DAJEM CASNU BEZVIZNU RIJEC da cu marljivo putovati,upoznavati nove zemlje,drzati se zakona EU i biti dobar turista. Voljet cu novu domovinu–EU i cijenit cu sve gradjane EU koji zele slobodu i mir..obecavam da necu raditi na crno,da ne...cu ostajati u jednoj zemlji duze od 90 dana,da necu sa sobom dovesti jos pola familije,da necu unositi suho meso i sudzuk iz BiH,obecavam.."
:)
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
winston85

Post by winston85 »

7474 wrote:ODLIČAN PROVOD za nas matore Novosadjane i za one mladje, koji treba da nauče ponešto..
Novosađane...mislš one iz centra...ahahahaha :D
Ma meni bilo truba..organizacija 0.bodova :-D
Šifra: živeo kapitalizam!!!
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
dragance72

Post by dragance72 »

Dva meseca je otkako sam sam i...hm...nisam je zaboravio, probao da je mrzim nisam uspeo, probao da me ona omrzne mislim da sam uspeo prilično ne znam. pokušavo da je ne volim ili bar da je volim manje ni to nisam uspeo samo se nekako navikavam na to da ću uvek biti, čini mi se, uskraćen za taj osećaj takve ljubavi prema nekome. Ako za dva meseca ni jedan milimetar ne mrdneš i ako ti je svaka misao u pozadini ona koja više nije sa tobom onda je vreme da se čovek pomiri da će tako živeti. Voleo bih da mogu upoznati nekoga nekada ko će me na isti način oduševiti ali jednostavno, pesimista sam. Čak i ako nekada budem sa nekim neću moći da je volim kao bivšu imam 38 godina, ima iskustva 4,5 puta sam voleo ovo ostalo je bila zajebancija dva puta je bilo jako ozbiljno i ono prvo ozbiljno, sam pregrmeo za mesec dana i već posle mesec dana ponovo bio sa društvom u teretani pomalo kad ne bih pio i ne bih se rekreativno drogirao u to vreme nekih par meseci posle raskida sam drogirao ne zbog nje, nego eto svidjalo mi se od svega pomalo malo sporta, malo pića nekad malo dopa jednom nedeljno a posle dva tri meseca je odneo djavo sve i počelo je na svakih mesec najviše relaps samo jednom tri meseca i 13 dana. i Onda od jedanaestog januara metadon uzeo sam jednom 1,5 gram kad sam bio na 120mg metadona na nos ništa čisto da probam da li će delovati, jednom popio čaj na 140mg dva litra kuvam i pola sata držan da se hladi ocedjen ništa dakle. jednom posle jutarnje doze od 80 mg popio kutiju trodona i samo malo osoetio ionako trodon više nije ono što je bio ali tada sam uspeo bar malo da osetim i prošlo je za nekih par sati čim je stigla druga doza od 80mg, sada je to 85+85 a prema pravilima split dossing-a treba odmah povećanje 10mg dakle meni 160 i odmah podeljene doze medjutim 4 dana su mi davali 90+70 i čim sam doičekao vikend ja sam to 80 +80 i bilo je bolje drugi dan treći najbolje u ponedeljak sam dobio još deset 85+85 i trebalo bi da idem do 95+95 tačnije 96 +96mg da bi bilo pravih ppočetna +20 posto ali ja ću se zaustaviti ako bude dobro a svim srcem to želim na 90 +90 dalče 10 mg manje od onoga što bi trebalo ali to ako mi bude posle 10 15 dana isto što žarko želim. Ovo je pravo rešenje za mene taman prodje dejstvo od 8 sati metadona analgetsko dejstvo iako ga ima u krvi za 36 sdati skoro fizički me pokriva psihički ne već posle tri nedelje ujutru , nekad i manje sam neeraspoložebn tešjko ustajem, posle četiri nedelje lagano kreće od uveče od 20 časova nervoza bez razloga pa onda kako vreme ide na mesec ipo to je već u 18 časova na dva meseca oko 17 i nema svrhe imam jaku želju da se dodam kako sam sprečavao popijem nešto da pojačam bensedin ali retko ili ksalol više sam treo i terao misli na drugu stranu bios am u vezi i mogao sam da budem sa te strtrane srećan i pokrijem tu psihičku žudnju. Kada je ona otišla više nema šta da je pokrije rokao sam par puta u venu uzimao veće doze jedan dan sa bensedinom, ksalolom rivotrilom koji pijem i lekom za spavanje.Bensedim ubija emocije, bar meni ali do 4,5 tableta preko togha postajem agresivnijji paradoksalno delovanje nastupa. No sada sam zadovoljan samo da ostane ovako i samo žalim što nije uradjeno kad sam bio na 100 najviše dva puta po 60 da delim i bilo bi mi super ovako pošto imam i hcv ovo je ipak opterećenje a možda i zato je kod mene se brže m,etabolisao hcv brže metaboliše metadon ali i šteti jetri pisaću ministarstvu zdravlja da mi odobri dok ne stigne dugodelujući mofrin da ako mi rezultati budu loši da mi pola terapije ili najviše 100 120 bude metadon ostalo jurnista ne znam tačan odnos koliko je jurnista slabija od meta mislim duplo, a za morfin kažu da je deset puta slabiji dakle trebalo bi mi tablete od 200mg za održavanje MCT Continuos mislim da se tako zovu ujutru 900mg znači 4,5 i popodne posle 10 sati pošto tako idu isto 4,5 dakle 9 dnevno.
sanela

Post by sanela »

Jebote, (da oprostite) pa ti si pun kojekakve hemije i pričaš o osjećanjima. I to ni manje ni više, nego o - ljubavi.
Totalni paradoks. :roll:
dragance72

Post by dragance72 »

Izvini jesi li ti psiholog ili socijalni radnik? Pošto moj psiholog i psihijatar takodje smatraju i na naučnim osnovama, postavljaju svoje tvrdnje da ljudi stabilizovani na metadonu mogu voditi sasvim normalan život i voleti i mrzeti i tugovati i radovati se svemu kao i ostali tzv "normalni ljudi". Pošto još niko nije ustanovio dijagnozu psihopate za moju malenkost ja bih samo molio da se eto uvaži i ta činjenica da i ja iako sam bivši zavisnik od heroina stabilan koliko je to sada moguće na metadonu.Ponavljam devojku sam voleo učinio sam mnogo neprijatnih stvari ne bih li mogao da je mrzim i ona mene uspeo sam u ovom drugom slučaju očigledno ali u prvom nisam. Ne sa kakvim pravom ti tvrdiš da znaš imam li ja ili ne emocije prema nekome. Mislim da kao prvo nije lepo, nije naučno potkovano, već je više na osnovu ličnih afiniteta kako se neko leči izrečena poluzajedljiva opaska. Nema veze ja ti opraštam i želeo bih da jednog dana i do tebe stigne saznanje o dejstvu ove supstance i uopšte otkud ti moderator kada nikad anisi probala ni jebeni džoint. IPak je ovo forum narkomanija zar nisu mogli naći nekog ko će biti posle nekoliko godina apstinencije u svakom slučaju kompetetniji od tebe da vodi ovaj forum. To nije moj epitanje sada kao odgovor na tvoje izrečene sumnje, negop nešto što me već dugo tera na razmiošljanje. Kao kada bismo stavilina sajt gde treba pomoći ratnim veteranima, ubicama, zločincima Branka Kockicu.
dragance72

Post by dragance72 »

Na osnovu čega ti zaključuješ da ja ne mogu imati emcoije i voleti nekoga jel ti to mene pred ovim audotirijumom karakterišeš kao psihopatu? Ovo je više nego drsko ko će tebe sada da banuje za ovu uvredu. Ti ćeš mi odredjivati o čemu ću pisati i ti znaš šta ja osećam je li? Ma daj, bre devojko nadji sebi neko drugo mesto gde ćeš svoju sujetu lidera i glavnog i odgovornog lečiti ili do kraja ispuniti samo te mlim da nas oslobodiš svog blagotvornog dejstva. Kao kad bih sad ja rekao kako si nikakva riba zamisli kako bi to zvučalo a hm ako mi ne veruješ napravimo anketu na sajtu mada je gubljenje vremena ali ako te zanima da vidiš šta misle muškarci na ovom sajtu.
Post Reply