CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Gdje si Wins? Nema te odavno... Šta ima novo?
Evo me..
Tu sam ja...skoro uvek. Nekad ostanem bez neta pa skoknem do drugara da pregledam šta ima novo.
Nema ništa, tragam za šljakom nekom ali bezuspešno. Radio sam ovih dana na vikendici nekoj, lepio pločice
Zovu me majstor.heheheh
Dugo hoću da pitam da li iko zna išta o Jasmini pod nickom PROČITAJ ME???
Inače sam ok
Malo me zeza cuga ali uspevam da odelevam...

Tu sam ja...skoro uvek. Nekad ostanem bez neta pa skoknem do drugara da pregledam šta ima novo.
Nema ništa, tragam za šljakom nekom ali bezuspešno. Radio sam ovih dana na vikendici nekoj, lepio pločice

Zovu me majstor.heheheh
Dugo hoću da pitam da li iko zna išta o Jasmini pod nickom PROČITAJ ME???
Inače sam ok

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Neki dan dobismo pozdrave od Tessa, sad Wins pita za Jasminu-pa zasto ne i takva zasebna tema-o onima koji se vise ne pojavljuju na ovom forumu, a bili su u odredjenom periodu jako aktivni u pisanju ili su njihove price ostale nedorecene?
Koliko dugo?
Ne zaboravljamo drugare...
Ne zaboravljamo drugare...

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Prije par mjeseci smo se vidjele u Retu i pitala je sta ima na forumu
Forum ko forum!
Na zapadu niš novo!
al se svi nekak' vracaju na njega!
Sad je vec tamo 9-10 mj, lupam...Sale vjerovatno bolje zna!

Forum ko forum!
Na zapadu niš novo!

Sad je vec tamo 9-10 mj, lupam...Sale vjerovatno bolje zna!
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ts0RzNh7lHg[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
da ne začatavam harm redakšn
Ali sva ružna iskustva su učinila da stvarno zavolim Zg.
Pre dosta godina u Grčkoj mi je dosađivao jedan crnac i na kraju me optužio da sam rasista i da je to razlog što ga odbijam. Toliko mi je bilo neugodno da sam zamalo otišla sa njim na cugu, ali ipak :smt019
Čuvam tog keca u rukavu, za nadobudne gospodže apotekarke i službenike parking-servisa.

Iskoristila sam tu foru jer je bila neljubazna, nije lepo od mene jer zaista ne mogu da se požalim na diskriminaciju na nacionalnoj osnovi, bar kada je Zagreb u pitanju. U Slavoniji se trudim da uopšte ne razgovaram bez potrebe, a Zadar ću ubuduće izbegavati u širokom lukutamarra wrote:Vjerojatno joj nisi "sjela" jer si zvučala drugačije. :rolleyes: U ovoj zemlji se svi bave pitanjima jezika, najviše prodavačice i šalteruše. Diskriminaciju na nac. osnovi možeš prijaviti pučkom pravobranitelju (ombudsman), al ne očekuj previše od toga.anfakabl wrote: E onda sam, kao svaki pravi čamuga-provokator, konstatovala da neće da me sasluša jer pričam srpski...Pederski, ali je odjednom počeo da važi veterinarski recept.
Zamisli da takvoj dođeš i tražiš gan. Pa zvala bi muriju i to na kvarnjaka.
Da, najverovatnije se niko ne bi uzbuđivao, mada nije loše bar dosađivati.
Ne znam kome bi uopšte moglo da se prijavi takvo diskriminisanje...Nekoj NVO?
Sale, to su tvoji drugari, sektaši i strani plaćenici, daj tip

Ali sva ružna iskustva su učinila da stvarno zavolim Zg.
Pre dosta godina u Grčkoj mi je dosađivao jedan crnac i na kraju me optužio da sam rasista i da je to razlog što ga odbijam. Toliko mi je bilo neugodno da sam zamalo otišla sa njim na cugu, ali ipak :smt019
Čuvam tog keca u rukavu, za nadobudne gospodže apotekarke i službenike parking-servisa.
all that I want is to play