ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Pa naravno svima nama prijaju pohvale za sopstveni uspeh,daje ti volju za dalje...kada sama sve obavim bez gurkanja to znaci da me to nesto zanima i zelim sve zavrsiti kako treba,sve stvari koje me ne zanimaju mnogo a takvih ima previse u mom zivotu jednostavno ostavljam sastrane sto i nije dobro jel mi se nagomila onda pa ne mogu posle da postignem e onda nastupaju ovi sto me gurkaju hehehhhehehehe
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Naja, moj dragi ima ponekad (zavisi kakve je volje) svoju teoriju da je bolje da me ne hvali jer ako me bude pohvalio onda cu se samo pogorsati i biti jos gora nego prije.
Kako zadovoljiti covjeka? :roll:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Pa moras priznati da se i to desava ponekad..kako ga zadovoljiti...hm...mozda nikako prihvatis ga takvog a to si vec uradila tako da opusti se.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

zwrx bwe,nishta nam neshto ne pishesh odawno!znam da si ti ispala odawno iz owog zacharanog kruga,kojim se neki i dalje bakcu...ja lichno ne,nemam zelju za ikakwim narkoticima,sad me zanima apsolutno zdraw ziwot...cak ni u ovome swemu nisam pochela da pushim.al posledice su ostale-u glavi,i u dushi..to ne mora da se vidi,samo mi znamo taj osjecaj..pochela sam kao da radim na swom tijelu,pa mogu ti reci naziru se plochice heehehehhe,kada cu se uozbiljiti ,da li ce taj dan ikada doci?i pored swega shto mi se desilo,ja na swe to gledam kao na pustolowinu JUST LIKE ROBINSON CRUSO :-D Pishi kakaw je ziwot,sad kad si postigla neku normalu i rawnotezu.swaka ti chast.ima i ja da gulim,bash hocu!ono za more je bilo ozbiljno,uzmi bar 5 dana pa da se poskidamo u kupace i zawodimo owe zgodne ,krshne crnogorce hehehheh ,brchkamo se i jedemo sladowed :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Joj bebo ne znam vise sta bih pametno rekla sto vec nisam :-D Iz tog kruga jesam ispala tako da sve sto mi se desavalo vec sam ispricala novih desavanja nema vezanih za narkomaniju,jedino sto me veze za tu problematiku jeste ovaj forum i ljudi koji ga posecuju,posledice svakako postoje i kao sto sam vec pisala mislim da ce se zadrzati do kraja zivota a to je ono sto nosimo po nasim glavama...ali dobro nije toliko strasno i zabrinjavajuce,moze se ziveti i sa tim! Predpostavljam da ides u neku teretanicu ili nesto slicno tome ,to ce ti prijati u svakom slucaju.Kad ces se uozbiljiti? Sve zavisi kakva si licnost ako si slicna meni onda NIKAD hahahahhahahahha a ako to uozbiljiti znaci prekinuti kontakt sa narkomanijom u svakom pogledu onda jako brzo ako budes radila na tome. Ja sam mislila nikada nece prestati da me zanimaju neke stvari medjutim kako je vreme odmicalo samo od sebe je prestalo...jednostavno me boli uvo za iste te stvari za koje sam se toliko cimala i toliko me nervirale...vreme leci sve definitivno...e tu postolovinu ja pominjem kroz celu moju pricu hahahahhaha skoro sam dobila unapredjenje postala sam kapetan bele ladje hahahhahhah sad opusteno plovim otvorenim morem,opasno jeste kad nalete vetrovi i oluje ali uspevam da odrzim brod na povrsini :-D
Ono sto mi se sada desava jeste to da sam u opakoj borbi za opstanak,znaci dobila sam neki posao koji sam jako brzo izgubila i sad sam opet u sranju i opet jurim nesto da radim to mi je u sustini najveci problem sve ostalo je savrsenom redu,mogu ti reci mnogo se bolje osecam od kad ovako zivim,nema cimanja,jurnjave,moljakanja,bolova,lazi jebenih lazi svakodnevnih nema one tuge koju vidjas svaki dan u ocima svojih bliznjih(porodice,prijatelja,poznanika,prolaznika)...veruj mi olaksavajuce je sve,kao da mi je neko skinuo kesu sa glave,gledas i zivis nekim malo opustenijim zivotom,naravno idalje postoje raznorazni problemi koji me onako ubijaju u pojam ali kapiram da se to svima desava pa zasto bi mene zaobislo :)
Da gulis moras jebiga taka nam sudbina :twisted: ako mislis da nesto postignes u zivotu i ne razmisljas o sudovima,zatvorima i slicnim stvarima,jako dobro zezanje moze da bude i bez gudre hahahahahhahahahahaha qq mnogo cudno zvucim sama sebi a mogu misliti kako cu vama da zvucim hahahhhahaha ajd necu da govorim kako je bolje bez gudre to je besmisleno govoriti,moras to da dozivis da bi procenio razliku :D
Sto se tice mora...heh ne smem nista da obecavam bez posla sam i nemogu da mrdnem nigde ali kad bude malo stabilnija finansiska situacija ne brini docicu vrlo rado neces moci da me isteras napolje (tj oteras kuci)hahahahahhahahaa,a sto se tice krshnih crnogoraca ja vise volim skromne momke ahhahahhahahhaha da mogu da ga bijem kad nece da slusa :twisted: hahahhahaha cmoka voli vas zvrky sve :)
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Zaboravila sam nesto da kazem....ima jedna stvar koja me zestoko potresa a to je smrt svakog narkomana (naravno i ostalih ali ne toliko koliko kad su narkomani u pitanju),znaci u novinama kad procitam i vidim bilo koga sa slicnom pricom a vise ga nema jednostavno mi padnu roletne,sve mi ladje potonu u momentu,osecam se odvratno,polomljeno,uzasnuto..ma ne znam kako to da opisem ali bas mi lose bude,kao da sam mogla da pomognem a nisam....krivim celu drzavu,okolinu svakog coveka ma sve zivo zasto mu nisu pomogli...mislim to je mozda glupo ali ja to osecanje ne mogu da potisnem u sebi i da iskuliram sa nekom tipicnom recenicom "jebiga bio je narkoman",ne mogu da shvatim ljude koji imaju takve komentare uopste....nego nisu ni bitni ti komentari ,htela sam da kazem da imam taj problem e sad ne znam da li je to vezano za moju proslost pa sam nekako emotivno vezana za sve njih ili sta je u pitanju ja ne znam,al sam sad sklopila ovo svaka mi cast :-D
Zanima me ustvari da li jos neko ima slican problem? Mozda je nesto sto dopire iznutra ili je ipak stvar iskustva i onoga sto smo preziveli,ili mozda gubitak nekih ljudi iz svoje okoline....jebote ne znam ..ali mnogo burno reagujem na takve svari....ajde javite se bas me zanima da li i vi makar slicno reagujete kao ja?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

e budalice,bash si me nasmijala.kad prije izgubi posao?znash da je to cak i meni ulivaalo sigurnost,bash sam mislila da je to neshto ozbiljno.ali polako bice poslova,pa mi smo dr u svakoj struci hehheehe. :D ruzno jeste bez para,ali u neku ruku meni sad tako odgovara.ma,lazem woljela bih ja sad da mogu da priushtim sebi jednu kubu..dop mi ne bi bio ni na kraj pameti heheeheh :-D a da sam neozbiljna,jesam-ali waljda je to pozitivno!ne wolim niokocega da prawim dramu,swe gledam nekako kroz zajebanciju...a tek pustolovine.....mmmmm.volim sto sam u sustini sachuwala ono dete u sebi!a sto se tice ovog zadnjeg sto si napisala,ja sam ista takva-evo josh nisam ni sebe skroz sredila a wec jurim da pomazem od sweg srca ovom bivshem,shto smo pali zajedno.chujem se s njegovom mamom,ulivam joj snagu...danas sam cijeli vaucer potrosila pricajuci sa njim,cist je mjesec dva.i toliko u meni ima snage i zelje da pomognem da spasim bar neki zivot.posebno sam osjetljiva na one slucajeve kojima su svi okrenuli ledja...
a zvrckalo,shto se tice dolaska ,ostanka i momaka...ma ima bre da te usvojim ako mi se svidish hahahaha.
ima i momaka koji vole da ih ribe biju,ja znam jednog hahaha
eto da ne davim,ujutru idem u pg da snimam glavu pa ako prezivim jawljam se :shock: kissssssssssssssssss za missssssssssssssssss
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

hahahahahhahahahhahahahhaha a sta ako ti se ne svidim onda ces me izbacis napolje :-D E ne volim ja te sto vole da ih ribe biju vec ove sto se brane pa im ne uspeva hahahahhahahahha :smt044
Posao sam izgubila zato sto su mi odsekli internet "ZLOTVORI" :-D jebiga mesec ipo ga nisam imala a jedini uslov za dobijanje tog posla je bio da posedujem internet hahhahhahahhahaha sad ako me bog pogleda jos jedared mozda i vratim taj poslic :D Moram da kazem da u poslednjih ne znam ni ja koliko dana umirem od smeha,sve sto radim jeste to da umirem od smeha na sve i svasta,dobro je da se nalazim iza monitora inace bi me proglasili za ludakaaaaa br.1 hahahahhahahhahah
Ti si bwe bebo otisla predaleko kakva kuba sad hahahahhaha za to necu imati nikad u zivotu bolje i da ne razmisljam o tome :-D
To sto sve gledas kroz zajebanciju to ce ti samo pomoci ne moze nikako da ti odmogne ali ipak neke stvari moras vrlo ozbiljno da shvatis kao ja naprimer :smt044 hehehhhehe salim se ja nisam primer za uzor al ipak guram nekako :-D e mnogo sam vesela mora da ce mi se nesto desiti u skorije vreme :twisted:
Da ti kazem nesto sto se tice tog tvog bivseg....ja sam isto zelella da pomognem svima redom i sad to zelim ali pre je bilo mnogo intezivnije sve to i takve stvari su meni licno pomagale da se odrzim,sad je malo drugacije shvatila sam da me vuku u nazad i da sama ne mogu da se izborim sa njima tako da sam se povukla,jedino kad pristanem da pomognem je kad taj neko ima volju i trudi se da sam sebi pomogne e onda cu da utrcim uvek,u suprotnom se povlacim jer me vuce u depresiju i sranja.
:smt006
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Evo jedna novost,pocela sam da radim u nekoj firmi bave se knjigovodstvom,a ja radim kao kurir iako oni kazu da to nije posao kurira al ajde :-D Raznosim kojekakve papire po raznoraznim ustanovama,u hodu sam po ceo dan pa ajd sad zar se to ne zove kurir :D ? Ali moram da kazem da mi za sad prija jer sam 2 godine maltane presedela zamalo ne zaradih atrofiju ahhahhhahhaha trenutno sam pod upalom misica no procice to, moram da vratim izgubljenu (nekad jako dobru) kondiciju. Trebalo bi da polazem vozacki pa cu dobiti sluzbeni auto kako se ne bih vozala prevozom. Bicu prijavljena kroz nekih mesec dana ako odlucim da ostanem u firmi. Inace firmu drzi moja tetka,i odlucila je da me pozove,da naucim te neke stvari koje treba da radim a za sada cu biti kurir. Tamo radi 5 zena i stvarno su sve prijatne,dve mladje i tri starije ali ok su. Imam nameru da malo napredujem na ovom polju posto je neki neizgovoreni plan moje tetke da joj ja vodim te neke poslove u firmi,tako da cu morati malo da se bavim knjigovodstvom narednih dana hahahahhaha. Radno vreme mi je od 8-16h
i tako....videcemo kako cu se pokazati i dal cu izdrzati,sada ide leto pa nece biti problem ali kad zahladni ako do tada ne polozim vozacki ne verujem da cu izdrzati da se setam napolju po zimi,no otom potom necu nista unapred da pricam. Cmoka voli vas zvrky i drzite mi palceve,ovo mi je mozda prilika da budem ono sto sam oduvek prizeljkivala sef jedne ozbiljne firme ! :-D Na vrlo finom polozaju,samo kao i u svakoj drugoj firmi put je jako trnovit do tog mesta,ali nema veze bila sam borac pa sam odlucila da to i ostanem :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ljeto2006

Post by ljeto2006 »

Za buducu seficu drzim fige :D
I da polozis vozacki sto prije, prije zime.....brrr
da mi je vratiti korake unazad
Post Reply