OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Super!! :smt023
svratice on opet, bez brigeklara60 wrote:Hajde, dok jos nisi otisao, da ti cestitam i zazelim od srca sve najbolje u zivotu...Bravo momcino! =D>

Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
E... Ljudi bas dobro sto je otiso Paramp...bio je bas neki antipatican tip(jebi te se svi i te fore)napamet mi ne bi palo da mu pisem...zaista..al sad,koga cu sad da mrzim i ne podnosim..mislim se ja...
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
Ajde smradino jedna, marš tamo,bilo je više i vrijeme pijavice jedna!
Šalim se ja naravno, znaš to.
Ne´š nas valjda zavazde odjebat!
Navrni ponekad, bola forum će krepat bez tebe i tvojih upadica!
Ako baš ne´š... Zdrav mi, čist i živ bio, oženio se, trenirao, pravio bebe, pare također i podjebavo za vjeke vjekova mlade naraštaje đankija.
I da, nastavi svirati bas!
Hajd´ nosi se sad!

Šalim se ja naravno, znaš to.
Ne´š nas valjda zavazde odjebat!
Navrni ponekad, bola forum će krepat bez tebe i tvojih upadica!
Ako baš ne´š... Zdrav mi, čist i živ bio, oženio se, trenirao, pravio bebe, pare također i podjebavo za vjeke vjekova mlade naraštaje đankija.
I da, nastavi svirati bas!

Hajd´ nosi se sad!

Potpis.
- Param-parcad
pozdrav drugari,sta si mislila ana...da cu vas stvarno zavazde ostavit`?idi breee,moram negde kukati kada mi se desi sranje zar ne...izgleda da me malmase najbolje poznaje.povod za javljanje i nije tako pozitivan ali jebes zivot bez uzbudjenja..
pre nekih sedam dana se ljubavna idila srusila,ne znam samo odakle mi toliki entuzijazam da poverujem da nekoga mogu da promenim(dresiram
).jebi ga...nije bilo lako(jos uvek nije)da se pomirim sa tim ali zivot ide dalje bez dopa jer znam da mi nista to govno ne resava...medjutim,veceras mi se dogodio zajeban udes...ja sam kriv.zaleteo sam se i covek je stao,kocnica mi je skroz otkazala,glupi abs...kao da sam pritiskao jebeno kvacilo...nista.zabio sam se u coveka otpozadi,neki najnoviji model peugeota je u pitanju...sjebao sam mog novog pola,jednom recju puci cu sve pare koje sam zaradio i koje su mi ulivale osecaj sigurnosti da cu ovu zimu pregrmeti opusteno...sve ode u dim,da rezimiramo-pokojna devojka,pokojni auto moj lepi,pokojne parice...racunica je jasna-pokojni ja...veceras sam imao demona u sebi...UZMI MEE,UZMI ME DA TI OLAKSAM DUSUU-moje reci:goni se bre u pizdu materinu djavole...upravo pusim domaju i smesi mi se pesmica"don`t happy,be wory"...pobedio sam djavola veceras ali se ne osecam bas ispunjeno...sutra ce mi biti dan D.jebi ga...ja vas smorih sa ovim neartikulisanim trabunjanjem ali sta cu...ne mogu u ovo doba nikoga za rukav da potegnem i isplacem mu se na ramenu
p.p. vivaldi809 bese je l`?strasno si me nasekirala svojim izlaganjem na mojoj temi..poludeo sam bio...morao sam da uzmem super efikasni lek persen koji je od bilja i toliko jebeno deluje da moze da te smiri opusteno ako ti iskipi mleko npr.bas mi je zao sto nisi pisala posto sam provalio da patis od verbalnog proliva...bez toga sam bio lud.dobijati savete od jedne tako ciste i ostvarene devojke(zene),pa to je strasan gubitak za mene...mani se dete kompujtera.nevalja kad proradi decija masta...moze svugde da te odvede...ccc... 8)

pre nekih sedam dana se ljubavna idila srusila,ne znam samo odakle mi toliki entuzijazam da poverujem da nekoga mogu da promenim(dresiram

p.p. vivaldi809 bese je l`?strasno si me nasekirala svojim izlaganjem na mojoj temi..poludeo sam bio...morao sam da uzmem super efikasni lek persen koji je od bilja i toliko jebeno deluje da moze da te smiri opusteno ako ti iskipi mleko npr.bas mi je zao sto nisi pisala posto sam provalio da patis od verbalnog proliva...bez toga sam bio lud.dobijati savete od jedne tako ciste i ostvarene devojke(zene),pa to je strasan gubitak za mene...mani se dete kompujtera.nevalja kad proradi decija masta...moze svugde da te odvede...ccc... 8)
Vivaldi82 wrote:Post Postao/la Vivaldi82 » 05 dec 2010, 06:52
E... Ljudi bas dobro sto je otiso Paramp...bio je bas neki antipatican tip(jebi te se svi i te fore)napamet mi ne bi palo da mu pisem...zaista..al sad,koga cu sad da mrzim i ne podnosim..mislim se ja...
:finga: Ako se ovo odnosi na moj gore citirani post,steta sto nisi shvatio salu,jer sve je to ironicno napisano kao provokacija da odgovoris s obzirom na tvoj ostar jezik i to sto si otisao sa foruma.Uopste te ne poznajem da bi mogla zaista da te mrzim ili ne podnosim,nit mi ladno nit mi vruce,sto se tebe tice,Ne znam gde si mogao da procitas moj neki savet upucen tebi,i cemu takav odgovor..mora da te je pogodilo jer si shvatio ...pogresno..kao neku kritiku,a ustvari je bila konstatacija da forumu fale tvoji otrovni postovi.Vidim da si jos zajedljiviji nego obicno,mozda zbog tog baksuza s kolima..ako ti je zao sto nisam pisala..ne brini nadoknadicu,<a ako mi iskipi mlako zvacu tebe da doneses caj da smirim moj verbalni proliv kojim te ugrozavam...evo necu ti vise smetati na tvojoj temi.AnAna_mo wrote:p.p. vivaldi809 bese je l`?strasno si me nasekirala svojim izlaganjem na mojoj temi..poludeo sam bio...morao sam da uzmem super efikasni lek persen koji je od bilja i toliko jebeno deluje da moze da te smiri opusteno ako ti iskipi mleko npr.bas mi je zao sto nisi pisala posto sam provalio da patis od verbalnog proliva...bez toga sam bio lud.dobijati savete od jedne tako ciste i ostvarene devojke(zene),pa to je strasan gubitak za mene...mani se dete kompujtera.nevalja kad proradi decija masta...moze svugde da te odvede...ccc... 8)
tri najteze stvari na svetu:prastati,zaboraviti i verovati...
- joesspappa
Bato, drago mi je da si ziv. I da si se javio. I da si cist, bez obzira na sve.Param-parcad wrote: zivot ide dalje bez dopa jer znam da mi nista to govno ne resava...medjutim,veceras mi se dogodio zajeban udes...ja sam kriv.zaleteo sam se i covek je stao,kocnica mi je skroz otkazala,glupi abs...kao da sam pritiskao jebeno kvacilo...nista.zabio sam se u coveka otpozadi,neki najnoviji model peugeota je u pitanju...sjebao sam mog novog pola,jednom recju puci cu sve pare koje sam zaradio i koje su mi ulivale osecaj sigurnosti da cu ovu zimu pregrmeti opusteno...sve ode u dim,da rezimiramo-pokojna devojka,pokojni auto moj lepi,pokojne parice...racunica je jasna-pokojni ja...

To je najvaznije, parice, devojka, kola, sve to dodje i prodje. Da nisi cist ne bi imao ni sta da slupas, a ni sta da k.ras

eto. ako ti nesto nije jasno voljan sam da ti odgovorim na sve nedoumice oko uslova i osiguranja. Sto se tice drugih stvari... nemo da se drogiras, bez obzira na sve sto ti se dogadja.

Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
a dugo te nije bilo šeki... 

- Param-parcad
@vivaldi,i ja sam se salio ali znas koliko procenata u sali ima istine pa...nikola,vec sam platio njegovu stetu tako da ovo sada pada u vodu ali hvala ti u svakom slucaju.@malmase,znam da ste me se uzeleli kao lanjskog snega i da sekun duze niste mogli izdrzati bez mog prisustva,pa rekoh,da vam ucinim...pozdrav...da,odgledajte ovu scenu oz filma gde sam ja glumio glavnu ulogu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7g6jc_9OzhI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7g6jc_9OzhI[/youtube]
pa Param, da te nema ovde, izmislili bi te
a ne brini, da se nisi pojavio, vec bi poceli kukati sto te nema.
Ako nista, ostavio si nam par svojih filmova gdje si glumio glavnu ulugu

a ne brini, da se nisi pojavio, vec bi poceli kukati sto te nema.
Ako nista, ostavio si nam par svojih filmova gdje si glumio glavnu ulugu