CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by PsyTechGirl »

eksica wrote:bRAVO MALENA,RADUJEM SE ZBOG TEBE MADA NISAM ZNALA DA SE BLOKIĆI MOGU TAKO PITI,DODUŠE ZNAM DA JE MOJA FRENDICA KOJA JE SKORO PA DUPLO LAKŠA PO KILAŽI OD MENE PILA POLA A JA SAM UVIJEK PILA CIJELI NAROLEX....ma bilo kako bilo,samo ti guraj napred i kreiraj ispočetka svoj mladi život...toliko toga je još pred tobom....ljubim ti oba obrazčića.
Draga eksica .. PDT_Love_18
Ma ni ne znam, stvarno.
Možda je to nedovoljno za neki konkretni odbrambeni trip i to, ali meni je dovoljno da znam da ne treba ni da pomislim na to, jer sam već probala kombinaciju nalorex+dop i nimalo mi se nije svidela :lol:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
eksica

Post by eksica »

ma neka,super je i četvrtina i sigurno bi te pukla krizetina i na to malo ali u svemu je najbitnije da ti misliš na svoju sigurnost i ja se upravo zbog sl razloga večeras osječam ponosno na sebe....naime,spucala me grozna psihička kriza,nemam brojeve dilera i nađem jedan slučajno i imala sam kintu za kvoter i ja ti lijepo na sred te krizetine odem majci,dam pare i taj broj i kažem:mama u krizi sam evo ti ovo.
Samantha

Post by Samantha »

ma hajde...stvarno tako...cestitamo =D>
eksica

Post by eksica »

ovo sam uradila prvi put u životu,mislila sam da je to nemoguće izvesti ali eto nije,doduše,možda je na to utjecalo i to što je ona,moja majka,sinoć za mene uradila isto tako nešto za šta sam mislila da ne bi nikad.ne mogu reći da mi je svejedno sad ali kako koji minut prolazi,osječam se sve sigurnijom,zaštićenijom a samim tim sretnijom......spasila sam sebe od same sebe.JBT
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

EKISCA!!!
Baš mi je predrago.. Ali stvarno !!
Svaka ti čast.. Veruj da je to za svaku pohvalu i da i treba da budeš ponosna na sebe!!
Evo veruj da sam i ja ponosna na tebe a skoro da nikakve veze nemam sa tobom.. Dovoljno što te poznajem!
Ma sad već serem, ali stvarno - SVAKA ČAST!!! :-D
Mnogo mi je drago ..
Ovo ti je bio pravi test da vidiš gde si i da li si na pravom putu.. a očigledno jesi :wink:
Nego, ja nikako da uspem da konkretizujem u svojoj glavi, koliko si ti sad čista ??

Uhhhh, kako je lepo čuti da neko uspe i pored svega što se nanizalo.. Sve slučajnosti se poklopile, a čovek ostane jak i dosledan sebe.. Mislim da je to stvarno retkost a pogotovo kod nas, ljudi sa ovom "bolešću" ..
Lepo što si našla načina kako da se izboriš sa trenutnim osećajem a da ne napraviš sranje ..
Još jednom, mnogo mi je drago što vidim da postaješ uspešna u ovom poslu :wink: :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
biba

Post by biba »

Kosti i dalje bole,a sutra ce bit i gore,uz to sam nevjerovatno gladna :!: :!: :!:
P:S-nemojte rec-pojedi nešto,ako mi niste poslali paket hrane :!:
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

biba wrote:Kosti i dalje bole,a sutra ce bit i gore,uz to sam nevjerovatno gladna :!: :!: :!:
P:S-nemojte rec-pojedi nešto,ako mi niste poslali paket hrane :!:
Izvini, valjda nisam u toku - a šta je sa kostima ??
Kako god, nadam se da će biti bolje ..
A što se ostatka muke tiče.. Drži se draga, ako ne zbog sebe onda zbog tog malenog stvorenja u tebi i bori se svim snagama, jer više nisi samo ti bitna, ili Sagy, kada dodje dete ono će biti najbitnije i kad god izgubiš snage samo ga pogledaj, čoveče.. I skontaj šta i kako stvari stoje, sigurna sam da će ti to uvek dati neke extra snage da izguraš u svim nedaćima ..
Ako ti išta znači, MI SMO UZ TEBE (forum) i uvek samo kuckaj, jer će uvek biti negde nekoga da te posavetuje i da ti se nadje.. A to mnogo znači :wink:

p.s. Govorim u množini jer verujem da se svi slažu sa mnom i da o ovome i ne treba polemisati, što ja sada pišem, ali eto, čisto da kažem i izvinem se ako se neko ne nalazi u ovoj skupini, mada sumnjam ..
Sve u svemu .. Blah :lol:
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

savjeti u ovom slucaju slabo piju vode...ali, evo bibo ja imam konstruktivan prijedlog...pojedi sagija :D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Zona Sumraka wrote:evo bibo ja imam konstruktivan prijedlog...pojedi sagija :D
Hihihihihihihi e pa bože dragi.. Ovde baš svašta ima na ovom forumu, obožavam gaaaa hihihihihihihi :-D
Bravo Zono PDT_Love_18
adam*

Post by adam* »

Jojjjj sta sex moze coveku da uradi....HM........evo sada mogu da se pohvalim s mojim psihickim stanjem!!!!

ono je ukratko:"IHhhHhhaaAaaaaaaaaaaaaa!!!!!!"

P.S. koja sam ja stoka muska.

P.S. 2# sada ce Vlada da padne garant :-D
cucla cucla cuclica
Post Reply