JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

...iva...

Re: jos samo nijednom

Post by ...iva... »

...
Last edited by ...iva... on Fri Apr 04, 2008 2:50 am, edited 1 time in total.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Neka ti je i naopako samo bez drogiranja, molim,....JEEEEEEEEEEEEEEE
Bravo za tebe :rock: :rock: :rock:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
nadin

Post by nadin »

...Narco...bravo majstore...
WHO DARES,WINS
narcohimno

Post by narcohimno »

HVALA,hvala,vala,ala,lalala,aaa...
YugoStar

Post by YugoStar »

Mali Zmaju...prvo mi je godra sto mi zvucis dobro,a drugo sto si mi prvi dosao na naselje.Samo nastavi vintati cake i zipa glavu... :wink:
YugoStar

Post by YugoStar »

Upravo sam ti procitao post na Saletovoj strani i kontam da ti napisem PP,ali necu...nego cu ovde na tvojoj stranici...javno... Sta seres...ti si moj drug i nema veze sto se jos nismo upoznali,ali mi godine i iskustvo(valjda sam ga vec stekao,mada jos ucim...) govore da mogu covjeka provaliti i ako ga samo citam...kontam te dobro,pa sam i napisao ono "drug" jer bi mi to i bio da smo blize i da se mozemo vidjati. Prvo,sigurno si dobar momak...ok buntovnik,nekad sa razlogom,a nekad i ne (znas onog Djejmsa Dina),iskren,emotivan...e sad sto te potrefilo to s ribom i sto svi zivimo tu gdje zivimo,na Balkanu...besparica,ocaj globalni i to...nije razlogda se svrstavas u tu kadegoriju ljudi fekalija...sigurno ! Uzmi malo gitaru ili bas pa tamburaj i steli se...jos cemo se mi svadjati,nesekiraj se...
narcohimno

Post by narcohimno »

bojim se druze da se nismo bas najbolje razumeli.ja nisam polazio tu od sebe nego sam to postavio hipoteticki jer po seletovom postu bi covek zakljucio da je on pronasao toplu vodu u smislu da je nasao "sistem" kako se izleciti.ja sam tu da,eto,malo pronalazim neke rupe posto pametnija posla nemam...odoh sada u teretanu da prosipam bilderima trule fore o tome kako sam sportista ceo zivot.mo`s misliti,neki dan me pitao lik u teretani jel se bavim sportom oduvek,kao po konstituciji je to provalio...eee ironijo,kurvo,svugde si u mom zivotu prisutna..ja rek`o-aha,jel se to bas vidi?i onda se i ja pogleda malo bolje i kontam da mi je gudra ponesto i dobro donela.siguran sam da ne bih imao sve tako definisane i izrazene misice da ih gudra pre toga nije isklesala...ja...veoma zanimljivo...hvata me opet ego trip,pa je bolje da odgodim pisanje i odoh u teretanu...a posle teretane...odoh...u picku lepu materinu...pozdrav
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Nedam ti ja da ides u p.... m......., samo probaj, jbt ko da sam te ja rodila, pa ni jedno moje dete nije slicnije meni.

Idi negde drugde, a ako nemas gde ili ne mozes da smislis, POLAKO... samo ce ti nadoci, sta ces sa sobom.
Ni ja ne znam sta cu sa sobom, jbg (svi dosadasnji hobiji spavaju u dubini moje duse, nikako da se probude
I recenica tipa da ti je gudra ipak nesto dobro donela, NIJE TACNA I TACKA!!!
Ti si samo prirodno lep i to ti je to. Xe, xe, xe :rock:
Ljub od Bakute
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
rajouno

Post by rajouno »

narco samo da te pozdravim...drago mi je da si dobro!
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

rajouno wrote:narco samo da te pozdravim...drago mi je da si dobro!
cao rajouno,hvala sto se interesujes za moje zdravlje.danas sam imao zadatak da pumpam grudi i biceps u teretani i bogami,moram priznati da sam uspeo to ali nakon sat vremena je sve splasnulo i vratilo se u normalu...ok,kontam da tu treba vremena ali ja sam toliko nestrpljiv da nadoknadim propusteno da se bojim da ne sagorim u toj svojoj zelji...postao sam hiperaktivan i nikako da istrosim energiju...cak sam trcao i radio sklekove...ma,dzaba.da,i sa ovim se prvi put susrecem,desava mi se da jedan dan spavam,drugi ne...i tako u krug...a u pizdu materinu vise i ovaj san koji nikako da se unormali.poceo sam nocima da molim svoj mozak da se bar nakratko ugasi...slabe vajde i to.ustajem sa kreveta,radim stotine cucnjeva,vracam se u krevet i ...?nista naravno.moram da budem isrpljen od prethodne noci da bi sutradan spavao...,pa,skoro snom pravednika.necu da ispadne da kukam ali dopizdilo mi je igrenje par-nepar sa spavanjem...i kada ce to vise proci.cak mi je i ego skocio do neverovatnih visina...poceo sam sam sebe nervirati time,kako je drugima necu ni da pretpostavljam...UUUHHHH, JEBEM TI DROGU...
Post Reply