Idiot
Moderator: sanela
Eto prebacio si normu pa im sada reci na poslu da si ti svoj posao odradio za narednih godinu dana i da si sad slobodan. Eto ti prilike i vremena da ides u komunu
. Na onaj tvoj izraz "jebes idiota" imam komentar. Nije ti to idiotizam, to je bolest. To je ta narkomanija. To nije isto. Imas podrsku od silu ljudi ovdje na forumu. Javi kasnije o posjeti klinici kad budes pozitivan na blokator.

Vlado...šta da ti kažem...?! I sama se osećam sjebano...ali ...zašto sav pakao iz početka prijatelju?!
Molim te dobro razmisli o blokatoru ili komuni(zamisli-ja sam to izgovorila)...ti si ok dečko-pogledaj samo koliko je ljudi odgovorilo na tvoj post kada su shvatili da se nešto loše dešava u tvojoj glavi,koliko ljudi brine i misli na tebe..zašto onda svoj život i budućnost uzimaš tako olako?!
Razmisli ,molim te,ništa nije vredno tvoje propasti,i ponovnog pakla!
kissić

Molim te dobro razmisli o blokatoru ili komuni(zamisli-ja sam to izgovorila)...ti si ok dečko-pogledaj samo koliko je ljudi odgovorilo na tvoj post kada su shvatili da se nešto loše dešava u tvojoj glavi,koliko ljudi brine i misli na tebe..zašto onda svoj život i budućnost uzimaš tako olako?!
Razmisli ,molim te,ništa nije vredno tvoje propasti,i ponovnog pakla!
kissić
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~