CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Jebi ga Draganče 

Baš Vala jebiga planirao sam da za jedno goinu i po još rešim se hepatitisa c i lagano i skidam sa metadona u medjuvremenu stalan posao i da živimo zajedno, ako ne na istoj adrsi ono da se češće vidjamo vidimo se petak popodne, subot i nedelja već u 12 ide vozom za pančevo, bilo j ereči o tome ona je govorila kako sam pesimista i može i preko viikenda da dodje ona kod mene ponese stvari recimo utorak pa prespava ali to se nije desilo do sada. I ranije se dešavalo ali sve neke gluposti i najcrnji nesporazumi ajde da je bar neki razlog za radkis pa pa ok, grube reči, svadja, vredjanje, ne daj bože tuča. Ja na nju nisam popvisio ton za 7meseci. Upoznali se preko neta iz zezanja dok čovek sa kojim je bila u zajebantskoj vezi neki kao, nekadašnje jaje iz Pančeva za prepardu repe u bioditzel i koga je planirala da ostavi samo nije znala kako, a i takvi ljudi mogu da ti naškode ako ne sami, imamuj novca pa plate. Ja ludaka otišao a on kao majstor u brazilskom džiudžicu, ma ni na šta nisam mislio nekako se to sve brzo obdivjalo uglavnom 5 matra dobio pet šamara ojna što je nešto kao zszenula na kompu ma ništa strašno, poklrenula instalaciju office 2007 koji automatski sjebe 20023-ku i sve to da popraviti ali glupan ne zna, no dobro nadjem se ja tu blizu kola sam j edpočeo kao baba da kune haha i otišao i onda je tako periodično slao poruke na koje sam ja dva puta obratio pažnju jednom je to bio da kažem rauzlog za blaži ili manji razlaz od par dana.bojanol wrote:Jebi ga Draganče
e sada moram da sredim ovu šiolu kako znam i umem jer je rata 72eu tu sam u plusu a razmišljam da smanjim troškove pa predjem na online tu je negde 60.tak jebiga znači.Uglavnom kad sam krenuo na program metadonskog lečenja ili održavanja kako ko više voli iskustva su različita ja poštujem sve, ma poštujem i centre iako ne verujem da bi za mene radile ali eto Sale-ex njemu je pomoglo fenomenalno dečko je super se smašao u "spoljašnjem svetu"- treba pšrobati pa videti šta ti odgovra najviše i drAžati se toga-
Anna Mo
sta cu kad sam blentava pa ne kuzim sale,fore i viceve.
Sta bi ja bez tebe? Hvala Ana
sta cu kad sam blentava pa ne kuzim sale,fore i viceve.
Sta bi ja bez tebe? Hvala Ana
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ja sam kull 8)
Dragance, bori se. I kada bude najgore moras biti najbolji..tako meni govori moja drugarica...i u pravu je.
A ti 7474, pa jel sam ti rekao da cu ti se javiti ako budem dolazio...ccc.. i na kraju opet ja kriv...ahahahaha
Vidim kull 8) si i ti...
Moj drug Nikajlo, pa to ti je jedna zila...
Hej da, i sta kaze ona, kako se bese zove...iz parka sa klincima? Ice NA sastanak?
Dragance, bori se. I kada bude najgore moras biti najbolji..tako meni govori moja drugarica...i u pravu je.
A ti 7474, pa jel sam ti rekao da cu ti se javiti ako budem dolazio...ccc.. i na kraju opet ja kriv...ahahahaha
Vidim kull 8) si i ti...
Hej da, i sta kaze ona, kako se bese zove...iz parka sa klincima? Ice NA sastanak?
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
pa da, dolazi na sastanak i mogu ti reći da me naterala da i ja dignem svoje dupe i pojavim se u crkvi Svetog križa, u subotu u Pezosu, u 16h. a ime će ti reći ona sama; ipak treba da sačuvam njenu (i svačiju drugu) anonimnost!!winston85 wrote:Ja sam kull 8)
Vidim kull 8) si i ti...
šta kažeš da dodješ i ti?
obečavam da nećeš proći na manje od 10 metara od crkve. to je dodatna prostorija, u zasebnom dvorištu.. tu gde vicar (in a tutu-što bi rekli veliki The Smiths) stanuje.
aj baš dodji! taman i da se vidimo, nismo se sto godina videli.
dolazi ti i nesudjena tašta (možda, kod nje je sve "možda") i imaš priliku da upoznaš moje drugare sa psihijatrije. (da ti prebacim da sam ja tvoje drugare sa psih. upoznao?? vidiš da koristim sve metode da te dovučem!!)
baš bi bilo idealno da dodješ. da igramo malo fuce, da vidiš koje je cake i forice pokupio "ovaj moj".
ajde, ajde, ajde, potrudi se da dodješ, još u pentek, pa presovi ovde i sutradan akcija vasceli dan!
ha?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
NEMOCNO I SJEBANO
Ne verejum da cu doci. Iskreno.
Videcemo se, ima dana.. Los sam...
Mislim da sam sada losiji nego dok sam bio na dopu...
Videcemo se, ima dana.. Los sam...
Mislim da sam sada losiji nego dok sam bio na dopu...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
...i treba da dođeš kada si loše, a ne kada si dobro, koja bi onda poenta bila osim da čekaš da se vratiš na dop...
Moon child
Pa nekako ti ga dođe na istosaša-ex wrote:Ma jok, pravo vreme da probas dopsanela wrote:Ovo je vrijeme dušu dalo za suicid... bljak

Potpis.
U pravu si Vuce. Zlata vrijedi ono-Kad ti se ide idi, kad ti se ne ide, TRCI na sastanak.