CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

selma

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by selma »

nadmasile su vrsne.. :lol:
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
7474

Post by 7474 »

osećam se sjajno!
upravo sam saznao da mi jedna divna prijateljica dolazi za weekend u goste.
videćemo se ovde još sa nekim prijateljima.
oni predstavljaju deo moje safety mreže koju sam ispleo kada sam bio najusamljeniji i tako daleko od kuće.
kada se padalo, znao sam da se makar neću razbiti, već će mi neko od njih makar ublažiti pad.
kakav sjajan osećaj!

čuvaj se Tvrdjavo, čuvaj se Sunčani Keju, čuvajte se Sremski Karlovci... dolazimo da vas zapalimo! (pozitivnom energijom i uzajamnom podrškom)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cK-0-YXvf08[/youtube]
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
check021

Post by check021 »

Osecam se skroz defektno...Na nalorexu... Ne mogu da spavam. Navandoo sam... I sta reci... Brateee... Imao sam ovih dana zute minute,ali sad je blokator opet tu i tako.MRZIM PROSTO ovaj lek... Ne da mi jebenog mira.Ne mogu da spavam,da se opustim,pa cak ni pored 200's skanka... :D jebem li ga... Eto kako se trenutno osecam.
preispitivac

Post by preispitivac »

Kao da sam se juce otkinuo oko podne i nisam stao do 3 izjutra, jeo mozda jednom, popusio 3 pakle cigara,(idu na brzini nije normalno) i sada u zelucu osecam miks muke, nikotina, viskija, i jos imam trip da ce scre da mi iskoci. E sad obaveze....... :smt102
Jurim rep
saša-ex

Post by saša-ex »

Ja sam se prejeo nekih sireva, bilo je desetak vrsta, ovakvih i onakvih, najvise su mise svidjali oni budjavi. Nisam mogao da stanem, oci su bile gladne. U trenucima konzumiranja, uzitak je bio prevelik. Posle sam se u krevetu vrteo dugo,san nije hteo na oci. Sada sam ustao i boli me glava....mislim.
SAMO CEO ŽIVOT...
bojanol

Post by bojanol »

hahahahahahaha, pazi ovu foru, ovo je malo bizarno ali jebi ga, jače je od mene... pre nekih 5-6 godina dobijem ja neki holandski sir, dimljen, ukusan, ma do jaja.... a ja odvaljen kao krmak i negde posle ponoći odlučim da pojedem nešto... i pojedem kilogram tog sira, uz neke filmiće, paju i prijatno veče, nisam ni osetio... e sad, inače je poznata stvar da narkomančine muči zatvor, a ja sam radio na tome da se zacemetiram. O mojim mukama ne bih ovom prilikom, nije za one sa slabijim stomakom, muke Marka Rentona su u Trainspootingu bile smejurija naspram onog šta sam ja preživeo u narednih par dana. Horror. Jebem ti sir i heroin.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

HAHAAHHAHHAHA crkoh zorom, niste normalni majke mi. :D
Potpis.
saša-ex

Post by saša-ex »

Dobro, ovo se stvarno desilo sinoc, mada sam bio potaknut sa dva posta iznad mog...
A o cementiranju ne treba trositi reci. Jos se kao cudim odakle mi hemoroidi :)
SAMO CEO ŽIVOT...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Aaaa Gorgonzola je onaj buđavi, i još ima onu ogavnu tvrdu koru, moj stari ga jede ko lud. :-D
a to za zatvor - ah, znalo je biti i po 25 dana, ali eto, bez posljedica.
Pa jebote, ja u biti nemam nikakvih fizičkih posljedica, osim vena. Ali to još bolje! :wink:
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

malmase wrote::lol: sve je nadmasila :lol:

kakav je ovo lik... :D
garant joj je neko stavio drogu u heroin :-D

Hahahahaha Ann, ni ova tvoja nije loša.. Oduševljena sam!! :D
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply