SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by StopBup »

Čestitke od srca našim devojkama :!:
Reprezentacija Srbije je juče osvojila titulu evropskog prvaka u košarci!

Nedavno Nole osvojio svoj drugi Roland Garros, a ukupno 19.-i grand slam, a evo juče košarkašice uzele zlato na evropskom prvenstvu! :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Jun 28, 2021 2:01 pm
Evo kod mene neka fešta na selu, ista ona(u stvari istim povodom kao prošle godine) kao kad si mi rekla:"Samo se ti čeliči momče!", kad je išla buksna u krug, a ja nisam pušio. :)

Evo sam sad strejt potpuno, i do jaja mi je, sa dobrim sam društvom, i ništa mi ne fali...

Bila nam jedna poznata pevaljka, snimio sam je, možda okačim na YT, da vidite, hahah.

U životu je nisam slušao, niti slušam tu muziku, ali imala je pozitiva nastup. :)
StopBup

Post by StopBup »

Vala sam jedno sat vremena nakon pisanja ovog predzadnjeg posta poklekao, uzeo da pijem pivo, i pio do nekih 5 ujutro.
Nisam nešto puno popio, niti sam uzimao nešto drugo, ali sam juče bio kao posran i popišan zajedno...
Ipak nisam još za gužve i dešavanja gde velika masa ljudi pije, prosto me povuklo.
Evo sad se od ranih jutarnjih sati hvatam posla, da se ispeglam.
Juče sam bio depresivan, i ništa nisam radio, možda sam i trebao, ali sam bio nikakav, tako da sam proveo ceo dan u kući, nisam ni pokušao da se pokrenem.
Ausername

Post by Ausername »

Zdravo ima li šta novo?
Vidim Stop▶️ em ogroman post, em čovek ima širinu, zna dosta toga i nije mi jasno šta ga toliko oduševljava ovaj standardni scenario on-post od pola stranice, Xxxana: "Joj Stope"
On opet post od pola stranice, Xxxana: "Čeličiš se".
I sve tako. Ali nije uostalom moja stvar.

Nisam citirao ni jedno ni drugo, ali rekao sam kako vas ja vidim. Čudi me da se Xxxana nije ogradila od Stopovog "Sećaš li se" jer je već pre bilo takvih situacija, ona se ogradi, sećam se da sam pročitao jednom kada je napisala " Stope prestani da pominješ da smo se dopisivali jer je bilo nešto banalno, u vezi cigareta a Akkasha može da pomisli da tu postoji neka priča između tebe i mene a apsolutno ne postoji" ne od reči do reči, ali i ja pamtim odlično.

Međutim nisam došao da kudim nego sam izgleda došao na pogrešnu temu.

Ali ovde vas najviše ima, pa može i ovde. "Lako je skinuti se, teško je ostati čist".

Stop radi pravu stvar, čovek RADI i to još na selu. Priroda.
Verovatno ima tamo i životinja koje dokazano pozitivno utiču.

Ja sam se skinuo i došao sam bio samo jednom da objasnim Katarini i Viktoru da sam počeo da vežbam tek treći dan i to uz kukanje, i ja sam se lomio (tako da sam se osećao kao da mi bukvalno kosti pucaju, ne znam kako je zadobiti otvoren prelom kostiju ali cenim da je iskustvo približno.)

Kako ostati čist, radom. Rekao sam vam već da sam bio uzeo mesec dana neplaćeno, znači imam posao i posla, a vikendom radim čist fizički posao iako nisam nekvalifikovani radnik. To me je A. ubacila da budem stalno nečim okupiran, a s'obzirom da je moj posao više sedenje, onda me ubacila u odeljenje za selidbe.
Kakva teretana...iako je imam u stanu, neuporedivo je bolje raditi.
Tek posle prve selidbe osetio sam endorfin, serotonin, dopamin (to pišem zbog Viktora jer je on pominjao receptore i kako ja ne mogu osetiti zadovoljstvo još dugo), ali da ne citiram Viktora, svojim rečima ću reći: bio sam srećan.

Nov sam član i mislim da je dobro za mene da budem na forumu koji pruža podršku u apstinenciji. Možda čak i veću podršku nego dok sam bio aktivan narkoman.

Izvinite ako sam bio grub ili ko zna kakav, nisam bio čist.
Xxxana me je jedina razumela, i toga se sećam i smirivala me pokušavajući da me "spusti na zemlju" jer me uhvatila paranoja i istripovao sam se da su se svi urotili protiv mene.

Nisam loš čovek, upao sam duboko u problem i nisam znao kako da se iščupam iz lavirinta tame i pakla koji sam sam sebi napravio a nisam znao kako (sam) odatle da izađem.

P.S. nije paranoja ovog puta, samo hoću da znam- ako sam ovde na bilo koji način suvišan, recite mi direktno.
Prosto se prošli put nisam osećao dobrodošao.

Pozdrav svima koji čitaju.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Ausername wrote: Fri Jul 02, 2021 4:32 am Zdravo ima li šta novo?
Vidim Stop▶️ em ogroman post, em čovek ima širinu, zna dosta toga i nije mi jasno šta ga toliko oduševljava ovaj standardni scenario on-post od pola stranice, Xxxana: "Joj Stope"
On opet post od pola stranice, Xxxana: "Čeličiš se".
I sve tako. Ali nije uostalom moja stvar.

Nisam citirao ni jedno ni drugo, ali rekao sam kako vas ja vidim. Čudi me da se Xxxana nije ogradila od Stopovog "Sećaš li se" jer je već pre bilo takvih situacija, ona se ogradi, sećam se da sam pročitao jednom kada je napisala " Stope prestani da pominješ da smo se dopisivali jer je bilo nešto banalno, u vezi cigareta a Akkasha može da pomisli da tu postoji neka priča između tebe i mene a apsolutno ne postoji" ne od reči do reči, ali i ja pamtim odlično.

Međutim nisam došao da kudim nego sam izgleda došao na pogrešnu temu.

Ali ovde vas najviše ima, pa može i ovde. "Lako je skinuti se, teško je ostati čist".

Stop radi pravu stvar, čovek RADI i to još na selu. Priroda.
Verovatno ima tamo i životinja koje dokazano pozitivno utiču.

Ja sam se skinuo i došao sam bio samo jednom da objasnim Katarini i Viktoru da sam počeo da vežbam tek treći dan i to uz kukanje, i ja sam se lomio (tako da sam se osećao kao da mi bukvalno kosti pucaju, ne znam kako je zadobiti otvoren prelom kostiju ali cenim da je iskustvo približno.)

Kako ostati čist, radom. Rekao sam vam već da sam bio uzeo mesec dana neplaćeno, znači imam posao i posla, a vikendom radim čist fizički posao iako nisam nekvalifikovani radnik. To me je A. ubacila da budem stalno nečim okupiran, a s'obzirom da je moj posao više sedenje, onda me ubacila u odeljenje za selidbe.
Kakva teretana...iako je imam u stanu, neuporedivo je bolje raditi.
Tek posle prve selidbe osetio sam endorfin, serotonin, dopamin (to pišem zbog Viktora jer je on pominjao receptore i kako ja ne mogu osetiti zadovoljstvo još dugo), ali da ne citiram Viktora, svojim rečima ću reći: bio sam srećan.

Nov sam član i mislim da je dobro za mene da budem na forumu koji pruža podršku u apstinenciji. Možda čak i veću podršku nego dok sam bio aktivan narkoman.

Izvinite ako sam bio grub ili ko zna kakav, nisam bio čist.
Xxxana me je jedina razumela, i toga se sećam i smirivala me pokušavajući da me "spusti na zemlju" jer me uhvatila paranoja i istripovao sam se da su se svi urotili protiv mene.

Nisam loš čovek, upao sam duboko u problem i nisam znao kako da se iščupam iz lavirinta tame i pakla koji sam sam sebi napravio a nisam znao kako (sam) odatle da izađem.

P.S. nije paranoja ovog puta, samo hoću da znam- ako sam ovde na bilo koji način suvišan, recite mi direktno.
Prosto se prošli put nisam osećao dobrodošao.

Pozdrav svima koji čitaju.
Dobrodošao si. Opusti se.
Ausername

Post by Ausername »

Opušten. Poz Viktore!
I hvala. A sa moje strane trudiću se da budem fer.

Dok sam imao vremena palo mi je na pamet da ne mogu da se nameste obaveštenja, pa sam hteo da pitam kako se skupljate (kako znate kad) kad juče vidim da je Stop predložio neko okvirno vreme "skupljanja" (plus da se, naravno, može pisati uvek).

Meni se ideja dopala, najgore je kad se čovek otvori, nešto ga boli, nešto pita a nema nikoga ovde niti se zna kada će doći.
Sa druge strane, shvatio sam da prvi ja ne mogu da ispoštujem vreme jer radim po smenama, a vikendom radim selidbe i kad dođem kući umoran sam kao pas.

Ok, samo da se javim, tu sam ja, ne mogu baš tako često ali tu sam.
xxxana

Post by xxxana »

Ausername wrote: Fri Jul 02, 2021 1:43 pm Opušten. Poz Viktore!

Dok sam imao vremena palo mi je na pamet da ne mogu da se nameste obaveštenja, pa sam hteo da pitam kako se skupljate (kako znate kad) kad juče vidim da je Stop predložio neko okvirno vreme "skupljanja" (plus da se, naravno, može pisati uvek).

Meni se ideja dopala, najgore je kad se čovek otvori, nešto ga boli, nešto pita a nema nikoga ovde niti se zna kada će doći.
Sa druge strane, shvatio sam da prvi ja ne mogu da ispoštujem vreme jer radim po smenama, a vikendom radim selidbe i kad dođem kući umoran sam kao pas.

Pisi, uvek neko odgovori
Kako ide?
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Fri Jul 02, 2021 4:18 pm

Pisi, uvek neko odgovori
Kako ide?
Ej Xxxana, ja sam ovih dana baš u frci. U poslovnoj pre svega, ova suša baš j*be nas poljoprivrednike, plus ne mogu pre ponodeljka da dobijem žene, sezonske radnice, koje su mi neophodne jedan dan, da završimo jedan posao. Onda često moram da sam aktivan celu noć zbog zalivanja, ma da smaram puno da svojom poslovnim detaljima, u glavnom, sve se odrazilo i na moju još uvek nestabilnu psihu.
Sinoć sam se se snašao za 10(tablu) rivotrila. Sinoć sam popio 1, i jutros 1. Večeras ću popiti još 1 ceo, a za sutra ću videti, najverovatnije od sutra ću ići na pola ujutru, i pola uveče.
Pomogao mi je da se stabilišem i da lakše podnosim ovu frku, i ne verujem da ću uzimati još sem ove table.
Jesi ti ok, kako si, kako ide kod tebe?
P.s. Alohaa, kako ne kod tebe?
Ausername?
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sat Jul 03, 2021 2:33 pm
xxxana wrote: Fri Jul 02, 2021 4:18 pm

Pisi, uvek neko odgovori
Kako ide?
Ej Xxxana, ja sam ovih dana baš u frci. U poslovnoj pre svega, ova suša baš j*be nas poljoprivrednike, plus ne mogu pre ponodeljka da dobijem žene, sezonske radnice, koje su mi neophodne jedan dan, da završimo jedan posao. Onda često moram da sam aktivan celu noć zbog zalivanja, ma da smaram puno da svojom poslovnim detaljima, u glavnom, sve se odrazilo i na moju još uvek nestabilnu psihu.
Sinoć sam se se snašao za 10(tablu) rivotrila. Sinoć sam popio 1, i jutros 1. Večeras ću popiti još 1 ceo, a za sutra ću videti, najverovatnije od sutra ću ići na pola ujutru, i pola uveče.
Pomogao mi je da se stabilišem i da lakše podnosim ovu frku, i ne verujem da ću uzimati još sem ove table.
Jesi ti ok, kako si, kako ide kod tebe?
P.s. Alohaa, kako ne kod tebe?
Ausername?
Da smaras sa poslom- smaras, ali sa Rivotrilom valjda znas sta radis
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Jul 03, 2021 3:41 pm
Da smaras sa poslom- smaras, ali sa Rivotrilom valjda znas sta radis
A jbg, frkenzi me sastavila bas sa poslom.

Nisam ja bez veze rekao pre neki dan, da nekad zavidim vama koji radite za platu, misim to je trenutno, velika odgovornost, a ja tek zaleceni komandos.
Ne moze se jos reci naravno da sam izlecen, ali cu biti!

Znam sta radim sa rivotrilom, dao sam ga mami da mi ga daje, i bas pre pola sata smo se dogovorili da, od sutra ide po pola tablete, ujutru i uvece.

Nemam sad bas vremena puno da razmilsljam o nastavnu lecenja, ali imam to na umu. Kad se rasteretim sam poslom, ozbiljnije cu se pozabaviti time. Imam 35 godina, i moram to da izguram kako treba.
Post Reply