Otac

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

lizard

Re: Otac

Post by lizard »

Odma sam znao da je vaš sin narkomančina...mislim trabao je saćekat još malo...fakat je prehladno za motora :D
Drago mi je, majke mi!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
eksica

Post by eksica »

Extra,tako se radujme vašem novonastalom miru i olakšnju.....biće teško napočetko ali tamo je sve nego sam i ne shvaćen.
Last edited by eksica on Thu Mar 26, 2009 1:43 pm, edited 1 time in total.
YugoStar

Post by YugoStar »

Super !

:D :D :D
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Super, svaka Vam cast na istrajnosti i doslednosti,
to su najtananije karakterne osobine koju bi trebao da ima svaki normalan covek!
JA - nemam.
Zelim Vam svu srecu ovog Sveta, malo cete predahnuti,
ali najvaznije od svega je to sto se i vidi i oseca vasa "porodicna" veza i ljubav.
Ljubav uvek pobedjuje.
BRAVO! :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
majka

Post by majka »

Radujem se njegovom i vasem uspjehu!
Srecno!
P.S. Nadam se da cu i ja dozivjeti da moj sin donese takvu odluku...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

majka wrote:Radujem se njegovom i vasem uspjehu!
Srecno!
P.S. Nadam se da cu i ja dozivjeti da moj sin donese takvu odluku...
ZAŠTO DA NE ??
Samo mudro, hrabro i glavu gore ..
Pokušajte taktički da dodjete do rezultata.
Ne znam sad tačno vašu priču (iskreno, nisam pratila), ali sedite i dobro razradite plan i program kako dalje ..vi ga najbolje poznajete i najbolje ćete znati šta i kako, verujte ..
A kada to uspete samo ga se čvrsto držite (plana), čak i kada najviše budete sumnjali i rezultati su neminovni ..
Veliki pozdrav od mene i sve najbolje ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Otac

Post by Otac »

Sinoc sam se vratio iz hrvatske, iznenadio sam se kako se sve odvijalo... Dogovorili smo se da nazovem kad budem stotinjak km od njih, a kad sam nazvao rekli su da se nadjemo ispred jedne trgovine... trazio sam njihovu adresu da upisem u navigaciju medjutim oni su htjeli da se nadjemo pred trgovinom.... Nije mi bilo jasno ali ajd.... Kad sam stigao sin je zapalio jos koju cigaretu jer je znao da nema vise pusenja... Dosli su dvojica kombijem, onako na ulici uzeli njegove stvari i dokumente ... nisu mi dozvolili da ga ja vozim niti pratim, rekli su mu da sat i krunicu da meni ili ce predati njima da stave u sef...Pitao sam za neke stavri... posjeta, telefon... Rekli su da ga mozemo nazvati svakih 15 dana Petkom, subotom i nedjeljom od 15-22 sata,da mu mozemo pisati i prvi paket poslati nakon 3 mjeseca... posjeta zasad ne , a kad ? vidjet cemo..rekli su da ce mu biti dobro kod njih , pozdravili smo se i otisli su.... Kako sam se osjecao ... nemogu opisati... parkirao sam se sa strane i kad sam se malo smirio krenuo sam nazad... Sve se zadnjih dana odigralo vrtoglavom brzinom...neznam dali da se radujem sto je tamo, ne mogu.... tuzni smo,ocekivali smo neko olaksanje no ono je zasad izostalo... nikome nismo rekli u kojem je gradu, znamo samo ja supruga i kci...
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
eksica

Post by eksica »

Ne brini za sta stari ništa,sve je ok dok te oni ne nazovu ili dok ti sin ne zalkuca na vrata......naravno da oni odvoze u komunu i mene su...doduše ja sam išla 4 mjeseca na kolokvije sa roditeljima ali kako to ide u Retu,to će ti bolje objasniti EX-Saša.......VJERUJEM DA SU U TVOJOJ DUŠI,GLAVI SADA RAZNA PREVIRANJA,DA LI JE TREBALO TAKO,NIJE LI ups,sorry na velikom slovima....ali sve je to normalno...neka prođe tih 15 dana,čućete se,razgovarati i sve će biti drugačije......mada hm...neznam,ne bih i ja još crv da ti ubacujem,nego da lijepo sačekamo da se vi čujete pa da vidimo što je i kako je.
karamut.stari

Post by karamut.stari »

za zabrinutog oca
sad se odmorite
odspavajte
sredjujte probleme u porodici jer ce sada ce biti poneki problem kada se budete opustali od stresa
vasu situaciju sam preziveo pre 3 meseca
pustite ga tamo jer da ima koristi da se cujete i da se vidite ne bi ga morali ni poslati na lecenje
neka malo oseti kako je bez vas
nemojte ocekivati preko noci da ce biti bolje
nije se samo jedan dan drogirao nego je trajalo
sa paketima budite oprezni
imao je on sve pa je drogirao se
neka ima ono osnovno za higijenu i obuci
ostalo ima vremena
vi ste jedini covek koji se bogami dobro borio za sina
inace samo majke sretam na ovim forumima
neka Bog pomogne i da vam sin bude covek kakav zeli svaki otac
uvek sam tu ako moji saveti ista vrede
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Dragi, dragi Otac,
verujem da BOLI sve sto se desilo tako kako opisujes,
ali moras priznati da je PRE toga BOLELO VISE!
Bice mu dobro, uverena sam u to.
Pokusajte izbaciti to malkice grize savesti i prihvatite da ste uradili SJAJNU, jedinu mogucu stvar.
Sve Vas voli, grli i pozdravlja Bakuta. :smt058
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Post Reply