CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
.....
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 10:51 pm, edited 1 time in total.
Bolje zastava 101 nego yugo 45
.

nikako,spavala sam dva sata i sanjala gluposti i cini mi se da sam se probudila umornija nego kad sam legla...a sto puta sam rekla da necu da spavam popodne ali jebiga,blejim do 2-3 a ustajem rano i ne mogu da izdrzim...idem da se okupam i sigurno cu biti bolje.
...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 11:26 am, edited 1 time in total.
Otra đava sve kosti bole!!!!! 

- PsyTechGirl
To eksica!!!
I ja isto tako ..
Baš se dobro osećam !!
Nema nikakvog posebnog razloga.. Ili ga barem ja ne registrujem ..
Ali sve u svemu - odlično sam !!
Ispunjena sam, srećna i zadovoljna .. Bez ikakvog razloga i povoda, ma milina jedna hihihihihihii
Zli mozgovi - NE DROGIRAM SE NIČIM !!
Čak štaviše, evo sam već nekoliko dana potpuno čista ..
Jbt ja tek sada ovo zovem ČISTOĆOM i APSTINENCIJOM !!!!
A ne ono što mi je bilo do sada ..
Tek sada mi je život u rukama i svaki dan samo na meni kakvim ću ga napraviti sebi.. I baš se osećam moćno zbog toga !!
Prestala sam sve lekove da pijem, sada samo uzimam još 1/4 blokatora svako jutro, čisto da ne razmišljam i čak sam počela da pijem neki ZIBAN, protiv pušenja jer popušim skoro dve kutije dnevno .. Previše !!
Sve u svemu ODLIČNOOOOOO

I ja isto tako ..
Baš se dobro osećam !!
Nema nikakvog posebnog razloga.. Ili ga barem ja ne registrujem ..
Ali sve u svemu - odlično sam !!
Ispunjena sam, srećna i zadovoljna .. Bez ikakvog razloga i povoda, ma milina jedna hihihihihihii

Zli mozgovi - NE DROGIRAM SE NIČIM !!
Čak štaviše, evo sam već nekoliko dana potpuno čista ..
Jbt ja tek sada ovo zovem ČISTOĆOM i APSTINENCIJOM !!!!
A ne ono što mi je bilo do sada ..
Tek sada mi je život u rukama i svaki dan samo na meni kakvim ću ga napraviti sebi.. I baš se osećam moćno zbog toga !!
Prestala sam sve lekove da pijem, sada samo uzimam još 1/4 blokatora svako jutro, čisto da ne razmišljam i čak sam počela da pijem neki ZIBAN, protiv pušenja jer popušim skoro dve kutije dnevno .. Previše !!
Sve u svemu ODLIČNOOOOOO

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Skontala sam šta je u pitanju !!!
Jupiiiii
Nisam luda, nego je vreme lepo pa to utiče perfektno na mene ..
Eto, čak ću i sada ponovo da izadjem napolje da radim svašta, nešto i ništa.. Milsim pijem coffe šetam i to .. Kao svi normalni ljudi ??
Mah .. hihihihihii
Jupiiiii

Nisam luda, nego je vreme lepo pa to utiče perfektno na mene ..
Eto, čak ću i sada ponovo da izadjem napolje da radim svašta, nešto i ništa.. Milsim pijem coffe šetam i to .. Kao svi normalni ljudi ??
Mah .. hihihihihii

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
bRAVO MALENA,RADUJEM SE ZBOG TEBE MADA NISAM ZNALA DA SE BLOKIĆI MOGU TAKO PITI,DODUŠE ZNAM DA JE MOJA FRENDICA KOJA JE SKORO PA DUPLO LAKŠA PO KILAŽI OD MENE PILA POLA A JA SAM UVIJEK PILA CIJELI NAROLEX....ma bilo kako bilo,samo ti guraj napred i kreiraj ispočetka svoj mladi život...toliko toga je još pred tobom....ljubim ti oba obrazčića.