ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by YugoStar »

Samo da vas pozdravim.
Sta ti je D.prijatelju?!
Daj malo vedrine i to.Nemoj sebe da poistovjecujes bilo s kojim likom sa narco scene.Nema to veze jeli javna licnost iili nije.Imas svoj put,zacrtaj ga i naprjed.

T.drug moj,tu sam!
Sto se tice odlaska,ti svjesno ides u novi zivot,ides da pocnes iz pocetka.Svjest ti govori jedno,ali...Odlaskom ces rjesiti neke stvari,ali od bolesti neces pobjeci.Ako to ne sredis prije sama sa sobom,ni Tamo ti nece biti lako.Sad nemam vremena,ali cu ti objasniti o cemu pisem.
Cuvaj se podsvjesti!
Mislim na tebe i sve ostalo!
decak_iz vode

Post by decak_iz vode »

igra bez granica wrote:Draga moja, jeste tako je ako treba ako je sudjeno otici cemo. Ja se sam iskreno nadam da se necemo zajebati, pogorsati stvari jos vise, da to nije nas beg od nase realnosti koja je nama neizbezna i koja nam isto takopretstoji meni sa subovima tebi sa uspomenama na njega i roviti smo jos i suvise i ti i ja i svi ostali. Ma jebi ga bicemo roviti citav zivot. Ponekad se pitam sad kada sam cuo pricu o kralju funka, kako se predao, kao i Magi kao i mnogi drugi pustili se da ih voda nosi u zaborav. Samo ko ce se nas secati nasi roditelji poneki prijatelj. King je bio depresivan izgubio je volju video je da ce ostati citav zivot neprilagodjen, nerkoman ex narokoman, drogeras, kako ga zovu moji i mnogi drugi. A on je bio car, zabavljao celu hrvatsku i sire svi su ga voleli kada im je izneo svoj prljav ves, kada su mogli proviriti u njegov zivot i shvatili tj sebe uverili da je njihov jebeni mali zivot bolji od onog ludaka , flegmaticne zene i jos udarenije kcerke. A Q. je bolji, zivimo u svetu gde se sve treba sakriti, gde nemoj da komsija vidi ili cuje, radovati ce se nasoj tragediji. Malogradjanstina!!!
Mila moja znas koliko te volim i samo molim boga da si u pravu sa odlaskom da je to tvoj spas kao i da je moj spas 900 km na putu za jug iako je dan vreo i put dug i to u zadnjem vagonu. Dali cemo uspeti? ja znam da jos ne mogu i ne zelim nigde otici, ne mogu, moram prvo uciniti nesto od svog zivota pa tek onda ,a put za jug, morati ce sacekati mislim idem ja tamo, kod celave, ali prvo da ja napravim nesto od sebe. Oni samim tim sto su rodjeni tamo, sto su im roditelji stari gospari dubrovacki, imaju tu privilegiju da im je zivot laksi, ako je laksi. Mi se moramo izboriti za nase mesto, pogtovo mi cigani cergari koji pola svog zivota smo na nekom putu ni na nebu ni na zemlji. Mnogo nas je takvih koji su svoje mesto pod suncem svoju mladost izgubili nasavsi ga u ovom zlu, neprilagodjeni, neprihvaceni, izbeglice, cetnici, ustase i naravno drogosi. Valjda draga moja postoji to mesto i za nas. Do sada ga ocigledno nismo pronasli, a mozda i jesmo samo sto smo bili u ovom sranju, ne svesni da je upravo to neko mesto nase mesto pod suncem pa smo otisli dalje.
eto pomoliti cu se bogu i danas u 15.15 pomolimo se svi bogu za KRALJA FUNKA naseg suborca on ce biti u crvenom odelu i cilindru a svi ce biti u sarenoj odeci, i nadajmo se da ce sresti tamo negde svog idola Jamesa Browna. i kako Partibrejkerski kazu u jednoj od mojih omiljenih pesama kazu
BOŽE OPROSTI NAM PRUZI RUKU I POMILUJ NAS, OVO JE MOJA MOLITVA NE ZABORAVI NAS....
au kume ovaj post ti je bas jak... =D>
Image
Image
overseas girl

Post by overseas girl »

dajte bre malo vedrine, stvarnoooo... obm sve sto sam ti rekla stoji - dobrodosla si - samo reci....yugo, majstore...isto mislimo...pisem ti cim stignem...

kisses for the gang
overseas girl

Post by overseas girl »

Yugo, samo da dodam... nije podsvest tako losa kd je provalis i nadigras i okrenes u svoju korist... jeste da je za to potrebno malo vise mozga i hrabrosti... ali moze da bude JAKO dobro...

volimo vas i ja i moja podsvest - ko' jedno smo ... hehehe
P.S. nadmudri neprijatelja njegovim oruzjem!!!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Dragi moj Yugo ma jebi ga imao sam par bed dana ali evo vedrina se vratila, ljubav cveta ito mi je jedna od privilegija trenutno druga je naravno agencija i posao. Ma nepoistovecujem se sa nikim, jednostavno zao mi ga, gledajuci ga na tv-u tako sam se nadao da se izvukao, moja ex i ja smo ih stalno gledali i nadali se dase izvukao i zbog samog sebe da je uspeo. Ali eto neki ce recim jos jedan coman manje.

Gotvo je predao se, ja necu borim se, i boriti cu se do kraja, samo molim boga dakrene posao a i jebena ljubav, ali polako.
Oci moje izvini nisam ti se javio. javi mi se molim te, daj da zakazemo taj Date na gmailu.
Pozz svima onima tu blizu a i onima tamo daleko u nekoj tamo zemlji u pustinji...
YugoStar

Post by YugoStar »

Caaooo.
Rekao sam ti da nisam bas sa vremenom ovih dana,ali isto tako znas da sam tu negdje.
Kod mene sve Ok,sto i tebi zelim.

Igrac,pozdrav i drago mi sto si bolje,sto se krece u smjeru kazaljke na zidu!

OverS,nemoram ti vise ponavljati da se kapiramo i to,ali ti dobra "ona" o neprijatelju i oruzju i borbenoj taktici.
PDT_Love_18
oci boje meda

Post by oci boje meda »

e igrice, yugo, overs...bar da je neko dobro....ja sam bas lose ovih dana, jebeni down......gledam sta sam pre neki dan pisala i govorim sada sebi cime se bre ti hvalis?!mesec dana cistoce?!jebes mesec dana.....pogotovo kada nisi spokojan.....a ja to nikako nisam...ne pamtim kada sam bila srecna, kada sam se nasmejala...kod kuce jebeno lose, negativan naboj maximalan.....oseti se kada prodjes pored kuce.......juce isli za ns, keva citav put smrca, dok se nisam izvikala na nju sta hoce...ona place, pita se kako je moguce da su se tako izgubile emocije...i ja se pitam, gde su nestale, kao da postajem monstrum, jednostavno prema njima nista ne osecam, ravna linija, mozda bes, kao da su me oni doveli ovde gde sam....ne znam, bas mi nije dobro.....je li se to crv budi, ili sta...ne mislim na heroin, ali sam nespokojna, ne mogu sabrati misli, i reci mislim na dop, ili ne mislim, jednostavno ne znam sta mislim, a mozak radi kao lud, 100 na sat, a ja ne znam sta!?idiotski! strasno sam besna.....nedeljama osecam strahoviti bes.......
yugo, znam da od sebe i bolesti ne mogu pobeci.....ali ni ne pokusavam...odlaskom radim i bezim od neceg drugog, i ti to znas, ali pricacemo i o tome...samo da dodjes do vremena, vec sam se uzelela cuti te.......ljubim vas sve

Svima sa kojima dolazim u kontakt, zelim smrt i patnju.
Dozvolite mi da se predstavim. Ja sam ZAVISNOST.
Lukava manipulativna i snazna, to sam ja. Ubila sam mnoge i zadovoljna sam. Volim te iznenaditi. Volim se pretvarati da sam tvoja prijateljica i ljubavnica. Dala sam ti utehu, zar nisam? Zar nisam bila tu kad si bila usamljena? Kad si htela umreti, zar me nisi zvala? Ja sam bila tu za tebe. Svidja mi se da te povredim. Volim kad places. Ili jos bolje, volim kad toliko otupis da ne mozes ni biti povredjena ni plakati. Kad ne mozes nista osecati. To je pravo slavlje. Poklonicu ti trenutno zadovoljstvo i jedino sto trazim za uzvrat je dugotrajna patnja. Bila sam tu za tebe uvek. Kada ti je islo dobro u zivotu, pozvala si me. Rekla si da ne zasluzujes dobre stvari i ja sam bila jedina koja se slozila sa tobom.
Zajedno mozemo unistiti sve dobre stvari u tvom zivotu.
Ljudi me ne shvataju ozbiljno. Oni ozbiljno shvataju srcane udare, mozdane udare, cak i dijabetis shvataju ozbiljno, budale. Nemaju pojma da bez moje pomoci sve to ne bi bilo moguce.
Ja sam bolest koju svi mrze ali ipak ne dolazim nepozvana. Ti me biras. Toliko njih je izabralo mene umesto stvarnog zivota i dusevnog mira.Ti me ne vidis ali ja rastem, veca nego ikad. Kada ti samo postojis, ja mogu ziveti. Ali kada ti zivis ja samo postojim, ali ipak sam tu...I dok se ne sretnemo ponovo, i ako se sretnemo ponovo, zelim ti patnju i smrt da bih ja mogla ziveti.
T.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
overseas girl

Post by overseas girl »

Pozdrav i tebi Igrice, yogo za tebe imam samo NEKU rec - MANIPULATIVNO DO KRAJA - FROM THE GOOD SIDE. OBM,
nemoj si u bedaku, bre... tebe zivot jos nije dotakao - pusti ga da to i ucini... i bice ti dobro

voli vas overseas
YugoStar

Post by YugoStar »

Cao T.
Jebiga imao sam posjetu.
Bila mi ona drugarica o kojoj sam pisao u jednoj od dvije price i to ona sa sretnim zavrsetkom.
Cura je super,a preboljela je u jednom momentu raskid sa momkom,metadonom i heroinom !
Sad je sretna,8 godina cistoce....sve vrh!
Pisacu ti o njoj,saljem ti slike za koji dan i sve to !
Molim te probaj biti dobro !
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Draga moja T.
Gde si, nestala si?
Nejavljas se tako da se vec brinem za tebe, daj bre koju rec napisi makar jednog :D da znam da si tu. Da ona opcija 11 nije ukljucena molim te!!!!
Ja sam dobro, opet malo eksperimentiram sa alkoholom da vise prodju ovi dani iscekivanja i mog odlaska na put za jug. Ne mogu vise docekati da vidim na cemu sam, kako se stvari na jugu odvijaju. Prodje mesec daa kako se vartih i jebi ga zelim tamo, ti znas i zbog cega, postajem malo nesiguran u sebe u sve. Ex wife me pocela konstantno zvati svakodnevno pa su se i tu malo osecaji uskomesali a ja ne znam sta uraditi i kako uraditi, dali odbaciti 11 godina zivota samo tako ili krenuti u novi neizvesni, ne znajuci sta donosi sutra!?
Ja zelim na jug ali vuce me i na istok iako znam sta me tamo ceka na jugu ne znam i u tome je sva draž. na istoku znam teska borba mnogo teza nego sad, ali dali se boriti za nesto sto nema smisla trenutno a opet dugorocno gledano nema mi nista smisla. Joj ni sam sebe ne razumem sta pisem. Idem nesto raditi, konacno ce stvari sa agencijom krenuti pa ce mi valjda to zapkupiti svu paznju i skrenuti misli i sa juga i istoka.
pozz daj dodji bre na gmail treba mi tvoja podrska a i ne znam sta se desava sa tobom. Javi se sms-om tu sam negde okolo i bicu tu.
Naco super mi izgledas sa svim onim Punkerima totalno cool. Eh i ja bio nekada takav u domu omladine sa Djubretom , Vanjom, Kojom Mister X, Jelenom Dzinom i ostalom HC punk ekipom s pocetka 90tih. Vise ne znam ni sta je sa njima ali evo za njih nas veliki pokojni prijatelj

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BPHjiuhsi20[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oaMcZV_DWNo[/youtube]
Last edited by igra bez granica on Wed Sep 17, 2008 9:09 pm, edited 1 time in total.
Post Reply