Ja gde sam? Na istom mestu brate mili kao i uvek....ne bih da objasnjavam i pojasnjavam neke stvari,a ti ? Ko si ti da me to pitas? Razumela bi kad bi me to pitao neko ko poznaje i mene i pepu ...pepu mozda poznajes,a mozda poznajes i mene a kad bi mene poznavao/la verujem da me to ne bi pitao/la....Sta predlazes da ja treba da uradim,kad si tako vec napadacki raspolozen/a?zvrky gdje si kad si najpotrebnija....![]()
![]()
![]()
![]()
PEPELJUGA....priča u nastavcima
Moderator: sanela
Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- pepeljuga84
Zvrky se dovoljno cimala oko mene,i hvala joj na svemu.
Ona je ljudsko biće i ima svoj život-ko sam ja da joj to oduzimam.
Uostalom-ne možeš pomoći nekome ko ne želi tvoju pomoć,ili je bar ne shvata ozbiljno.
Ona je ljudsko biće i ima svoj život-ko sam ja da joj to oduzimam.
Uostalom-ne možeš pomoći nekome ko ne želi tvoju pomoć,ili je bar ne shvata ozbiljno.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
- bonny_castle
zvrky oprosti, nije trebalo da zvuci napadacki, nije mi to bila namjera, kunem ti se.zvrky wrote:Ja gde sam? Na istom mestu brate mili kao i uvek....ne bih da objasnjavam i pojasnjavam neke stvari,a ti ? Ko si ti da me to pitas? Razumela bi kad bi me to pitao neko ko poznaje i mene i pepu ...pepu mozda poznajes,a mozda poznajes i mene a kad bi mene poznavao/la verujem da me to ne bi pitao/la....Sta predlazes da ja treba da uradim,kad si tako vec napadacki raspolozen/a?zvrky gdje si kad si najpotrebnija....![]()
![]()
![]()
![]()
uhavtila me panika, znam da si joj bliska.....a ja sam joj niko, bas niko...
oprosti molim te, zao mi je.
pisacu na pp.
remember, today is the tomorow you were worried about yesterday.
do not give up, and do not give in....accept failure, everybody fail at something, but dont ever accept not trying again!!!
do not give up, and do not give in....accept failure, everybody fail at something, but dont ever accept not trying again!!!
pepeljuga84 wrote:Tu sam i nigde ne idem...
Baba Naca wrote:Pepo, ljubim te i pisi kako si....dusice draga....
Navijam za tebe
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
bonny_castle wrote:zvrky oprosti, nije trebalo da zvuci napadacki, nije mi to bila namjera, kunem ti se.zvrky wrote:Ja gde sam? Na istom mestu brate mili kao i uvek....ne bih da objasnjavam i pojasnjavam neke stvari,a ti ? Ko si ti da me to pitas? Razumela bi kad bi me to pitao neko ko poznaje i mene i pepu ...pepu mozda poznajes,a mozda poznajes i mene a kad bi mene poznavao/la verujem da me to ne bi pitao/la....Sta predlazes da ja treba da uradim,kad si tako vec napadacki raspolozen/a?zvrky gdje si kad si najpotrebnija....![]()
![]()
![]()
![]()
uhavtila me panika, znam da si joj bliska.....a ja sam joj niko, bas niko...
oprosti molim te, zao mi je.
pisacu na pp.
Nemaš se draga za šta ispriočavati,nisi napisala apsolutno ništa loše niti je zvučalo napadački nego panično.
I za ubuduće,ako se ovdje svakom budeš pravdala za svoje osječaje i mišljenja tvoji pšostovi će se onda uglavnom svesti na opravdavanje.
S tobom je sve u redu i nikad za sebe ne reci da si niko...daleko si ti od NIKO!
A zašto Pepeljugo ne želiš pomoć roditelja i prijatelja a loše ti je tako,mučiš se,nisi ni tamo ni vamo......sjedi ispred ogledala i iskreno porazgovaraj sama sa sobom ,gledaj se u oči...nemučiš ovaku samo samu sebe nego sve one koji te vole a vjerujem da ih ima dosta,daleko više nego misliš.Samo je na tebi da to jednom presječeš i da pređeš na drugu stranu života koji je toliko lijep i pun sadržaja.
Problem kod ogledala je shto sve vidish potuno okrenuto po horizontalnoj osi. Meni se deshavalo da sebe posmatram u ogledalu i da vidim sasvim jedno drugo lice. U vecini slucajeva to lice bi bilo bolje i lepshe od onog kakvim sebe zamishljam, dok razmishljam o sebi.
Naravno Mod. ovo nema veze sa tobom i tvojim postom, mene je pominjanje ogledala potaklo da se setim nekih svojih tripova.
Negde sam procitao da su meksicki vracevi u svojim halucinogenim tripovima nalazili prolaz do drugih svetova upravo preko svog odraza u potoku (ogledalu). I potpuno ih razumem, onako razvaljeni pejotlom, zureci u potoke, ko zna shta im se sve prividjalo. U stvari gledali su sebe, samo potpuno okrenutog, onako kako nas neko vidi. Interesantno je to, samo u ogledalu mozesh da vidish sebe onakvim kakvi te i drugi ljudi vide. Ili u izlogu. Ljudima je chesto najbitniji taj neki vizuleni kontakt,i nema sile koja ce me ubediti u to da ljudi zaistinski osecaju jedni druge, bash kao osecaju. Ma nema shanse,. Retko se to desi.
Ovo je bash uteshan i savetujuci post. Izvinjavam se Prici u nastavcima.
Naravno Mod. ovo nema veze sa tobom i tvojim postom, mene je pominjanje ogledala potaklo da se setim nekih svojih tripova.
Negde sam procitao da su meksicki vracevi u svojim halucinogenim tripovima nalazili prolaz do drugih svetova upravo preko svog odraza u potoku (ogledalu). I potpuno ih razumem, onako razvaljeni pejotlom, zureci u potoke, ko zna shta im se sve prividjalo. U stvari gledali su sebe, samo potpuno okrenutog, onako kako nas neko vidi. Interesantno je to, samo u ogledalu mozesh da vidish sebe onakvim kakvi te i drugi ljudi vide. Ili u izlogu. Ljudima je chesto najbitniji taj neki vizuleni kontakt,i nema sile koja ce me ubediti u to da ljudi zaistinski osecaju jedni druge, bash kao osecaju. Ma nema shanse,. Retko se to desi.
Ovo je bash uteshan i savetujuci post. Izvinjavam se Prici u nastavcima.
- bonny_castle
Nemaš se draga za šta ispriočavati,nisi napisala apsolutno ništa loše niti je zvučalo napadački nego panično.
I za ubuduće,ako se ovdje svakom budeš pravdala za svoje osječaje i mišljenja tvoji pšostovi će se onda uglavnom svesti na opravdavanje.
S tobom je sve u redu i nikad za sebe ne reci da si niko...daleko si ti od NIKO!
A zašto Pepeljugo ne želiš pomoć roditelja i prijatelja a loše ti je tako,mučiš se,nisi ni tamo ni vamo......sjedi ispred ogledala i iskreno porazgovaraj sama sa sobom ,gledaj se u oči...nemučiš ovaku samo samu sebe nego sve one koji te vole a vjerujem da ih ima dosta,daleko više nego misliš.Samo je na tebi da to jednom presječeš i da pređeš na drugu stranu života koji je toliko lijep i pun sadržaja.[/quote]
hvala Modesty, od srca, vec sam se osjecala kao outsider.....
mozda ipak ne bih trebala mnogo das e petljam u neke stvari, al me jako brzo ponesu osjecaji i ne mogu da se oduprem.
po tom pitanju, kriva sam....
pepe, zelim ti sve najbolje !!!
A zašto Pepeljugo ne želiš pomoć roditelja i prijatelja a loše ti je tako,mučiš se,nisi ni tamo ni vamo......sjedi ispred ogledala i iskreno porazgovaraj sama sa sobom ,gledaj se u oči...nemučiš ovaku samo samu sebe nego sve one koji te vole a vjerujem da ih ima dosta,daleko više nego misliš.Samo je na tebi da to jednom presječeš i da pređeš na drugu stranu života koji je toliko lijep i pun sadržaja.[/quote]
hvala Modesty, od srca, vec sam se osjecala kao outsider.....
mozda ipak ne bih trebala mnogo das e petljam u neke stvari, al me jako brzo ponesu osjecaji i ne mogu da se oduprem.
po tom pitanju, kriva sam....
pepe, zelim ti sve najbolje !!!
remember, today is the tomorow you were worried about yesterday.
- pepeljuga84
Hvala.
Ustala sam malopre.Dan kao i svaki drugi...
Najradije bi se vratila da spavam.Da prespavam život.
I strašno nerviram sama sebe što stalno mračim ovako.Nisam ranije bila mračna osoba.Nisam malerisala toliko.
Ne znam koji mi je zadnjih godina.Valjda mi je svega preko glave.
Šta raditi danas...Lep je dan.Možda bih mogla nešto pametno da uradim.Nečim da se zanimam...Ako išta može da me zabavi...
Tako sam umorna.Sa svojih 24 sam umorna od života-bukvalno.
Volela bi da se smejem...Ko zna možda padne plafon i to me zabavi.
Nemam pojma...A bila sam tako pametno,talentovano,perspektivno dete.Mogla sam da imam sve što poželim...
Sve što mi je ostalo je beskrajna praznina.Ogromna praznina.
Prosto je neverovatno kako se osoba koja je puna optimizma,ambicija,želje za životom pretvori u bezbojnu i besciljnu masu...
Eto i Karadzić,lik koji je ratni zločinac je zanimljivije živeo od mene...
Parodija.
Sarkazam.
Kurva sudbina.
I strašno nerviram sama sebe što stalno mračim ovako.Nisam ranije bila mračna osoba.Nisam malerisala toliko.
Šta raditi danas...Lep je dan.Možda bih mogla nešto pametno da uradim.Nečim da se zanimam...Ako išta može da me zabavi...
Nemam pojma...A bila sam tako pametno,talentovano,perspektivno dete.Mogla sam da imam sve što poželim...
Prosto je neverovatno kako se osoba koja je puna optimizma,ambicija,želje za životom pretvori u bezbojnu i besciljnu masu...
Parodija.
Sarkazam.
Kurva sudbina.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Mi smo kovači svoje sudbine i svaka šupljina,praznina se da napuniti....nekad smo je punili drogom sad bi bio red da je napunimo boljim sadržajem.pepeljuga84 wrote:Hvala.
Parodija.
Sarkazam.
Kurva sudbina.
Bonny,svako ovdje ima pravo da piše šta osječa i šta misli i niko nije nešto kompetentniji od drugog.
Zamisli Rašu kako čekića na šematiku.
To bi mu bila najbolja kazna.
Non Stop - Dont' Stop.
Ništa Avala, ništa Drajzerova, ništa blokatori, samo čekić i zikra.
To bi mu bila najbolja kazna.
Non Stop - Dont' Stop.
Ništa Avala, ništa Drajzerova, ništa blokatori, samo čekić i zikra.