CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Nije dosta sto sam jucer cijeli dan trcao po bolnici (tacnije psihijatriji), sto sam popusio gripu i groznicu, nego mi Bog posalje jos ovo bijelo sranje da pada tako da mi depresija bude potpuna!! Mamicu mu, hoce li ovako do juna!!!!!
Disem jos uvijek
, bez anti- sranja.

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Osecam se MRTVO.
Cini mi se da kad sam bila ziva, mogla sam SVE, a saj jbg...
Bas guram na misice!
Cini mi se da kad sam bila ziva, mogla sam SVE, a saj jbg...
Bas guram na misice!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Vlado_M wrote:
Pa cu sa ribom malo prosetati do jezera. Onda cu se iskreno pomoliti za laku noc.
ovo bilo nesto na moj racun.......?
jbg Vlado....znas i sam kako je meni kada je tebi tako kako ti je!!!!

ja sam i danas super....kupio sam dragoj neku trenerku.....troisim pare dok ih imam jos...jer nazire se kraj....

moracu ponovo da radim...fuck'
cucla cucla cuclica
Nije, nego je na moj racun
.
Hajde, valjda ces biti gore kad potrosis pare, pa da se i ja onda pocnem dobro osjecati
.
Danas sam imao dovoljno koncentracije da sarnem 3 stranice. Jedva... A sad me pici nervoza. Za dva sata pocinje velika utakmica u Moskvi.

Hajde, valjda ces biti gore kad potrosis pare, pa da se i ja onda pocnem dobro osjecati

Danas sam imao dovoljno koncentracije da sarnem 3 stranice. Jedva... A sad me pici nervoza. Za dva sata pocinje velika utakmica u Moskvi.
ja si bogme danas kupila demetrin od 10mg i popila pola jednog...morala sam iz čisto humani razloga
,tj zaštitit okolinu od sebe....mrzim tableturine ali ne znam jel vam poznat osječaj kad jednostavno osječate u tijelu kako su vam svi živci kao strune,zategnuti i samo što ne puknu i da trebate nešto popiti da bi zaštitili vlastiti nervni sistem....ne osječam ni trun ošamućenosti a i gdje bih od tolike doze ali sam zato smirenija.

Juce i sinoc je puhao zajebani Jugo.
Ne volim kad je takvo vrijeme,depresivno i sivo.
Danas je nesto malo bolje.
Subota je bila sjajna u svakom pogledu.

Ne volim kad je takvo vrijeme,depresivno i sivo.
Danas je nesto malo bolje.
Subota je bila sjajna u svakom pogledu.

uhhhh, ja sam danas jako loše bila. Svima na poslu sam rekla da mi se ne obraćaju. Sreća, svi su bili negdje po terenu, pa nije baš bilo puno ljudi koji bi mi se obratili. Ne znam je li do juga ili do toga da se sat pomakao, pa sam morala ranije ustati... ma ustvari, sve je do nas... ovo ostalo su opravdanja kad nas neko pita, a mi mu ne želimo otkriti dio svojih premišljanja, osjećanja, ludila... cijeli dan sam čitala o anger management. Hajde, bar nešto korisno sam radila. Vjerujem da ću sutra biti bolje, jer sutra radim s ljudima 

nabrijan mada ne zelim to sta i kako zaustaviti se?????????????
...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 11:26 am, edited 1 time in total.