YugoStar

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: YugoStar

Post by YugoStar »

E cao Ane.
I tebi sve naj !

:D
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

YugoStar wrote:Cao Drugari.

Juce sam bio malo na moru.Veci dio dana proveo sam u Splitu.

Htjeo bih se zahvaliti dragim ljudima Bibi i Sagiju koji su me domacinski docekali i pokazali Split.
Setali smo po Rivi,pili velike Bile kave i ponovo setnja i razgledanje grada sa svim njegovim znamenitostima.
Bilo mi je super i jedino sto smo unosili u sebe bili su gore pomenuti napici,cisto da se zna!

Jos jednom Veeeliko Hvala Bibi i Sagiju :!:

Hey, ovo je taaaako lepo..
Baš mi je drago da provodite lepe trenutke svi zajedno !!
Veliki pozdrav od mene ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Drago mi je sto si se u Splitu dobro proveo. Pozdravi Sagislava kad se budete culi telefonom. Reci mu da ja znam pravi razlog zasto je prestao da pise. Biba se prije nekoliko dana zalila na njegove pp i nekakvo povjeravanje i sajber nevjerstva... :)
eksica

Post by eksica »

da se i ja javim na Yuginj temi mada smo se već čuli......au Vlede,ne bacaj koske ,znaš da biba teško podnosi te stvari ka i svaka noseća šinjora :D
YugoStar

Post by YugoStar »

[/quote]
Hey, ovo je taaaako lepo..
Baš mi je drago da provodite lepe trenutke svi zajedno !!
Veliki pozdrav od mene ..[/quote]

Pa PTG,meni draga osoba radi ljeti u jednom mnogo lijepom mjestu na CG primorju :wink: ,pa nemoj da se iznenadis ako ti pokucam na kiosku :wink:

Pozdrav tebi i Mami.

Last edited by YugoStar on Mon Apr 06, 2009 7:03 pm, edited 1 time in total.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

YugoStar wrote:nemoj da se iznenadis ako ti pokucam na kiosku :wink:

Pozdrav tebi i Mami.

Jooooooj to bi super bilo :D
Baš bi mi bilo drago.. Slobodno rado ćemo te dočekati i ugostiti PDT_Love_18
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
YugoS

Post by YugoS »

Vozdra raja.
Samo da vas pozdravim i prijavim da sam se morao ponovo registrovati na Mozilli jer me Explorer tambura vec neko vrijeme i sto sam zaboravio lozinku i to.

Eto toliko od mene.

narkoman sam al' najlepsi.
YugoS

Post by YugoS »

Od kako su me ubijedili da postati narkoman mora biti neko ko vuce nesto iz djetinjstva,rane mladosti,neka tramu,ma neki razlog,a ne iz objesti,radoznalosti,dosade i to,ja ponekad razmisljam koji je moj razlog je mogao biti.

Moze li Ljenost biti preduslov da covjek posegne za drogom,ili treba nesto jace ?

narkoman sam al' najlepsi.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Xe, xe, JugoZvezdice, pa lencugo jedna moja,
ni da se klackas u parkicu neces, kolko si lenj,
al ajd oprosteno ti je ... :D
i ja sam lenja straaaasno ... :wink:
Ne znam sta mi je to, al ranije nisam bila.

Isto mislim da dodam (sto se tice moje zavisnicke licnosti) da JA nemam pojma jos uvek kako se to sve izdogadjalo,
ali obzirom da sam slusala dosta ljudi koji su delili svoje licno iskustvo na tu temu,
shvatila sam poentu i ukapirala da sam i ja bila zavisnik cak kao dete.
(Ne mora da to bude od pica ili droga, nego od bilo cega - to ponasanje i nacin razmisljanja mogu da uje.u coveka, ako ih ne promeni.)

Ako se zavisnik skine i zivi cist neko vreme, a ne zna STA treba i kako treba da promeni TO NESTO u svom zivotu
(jer u glavi funkcionise ISTI zavisnicki mozak - SA i BEZ droge)
onda je to jaaako tesko odrzati (nisam rekla da je nemoguce - naravno, ali to je na misice)
Ovo kazem iz licnog iskustva, jer sam se lecila u instituciji 94, 95te godine i ostvarila treznost od 7 godina,
pa posle toga POTONULA kao nikad do tad, bas zato sto nisam imala pojma sta cu sa sobom.

Danas, Bogu fala, znam sta mi je ciniti da ostanem trezna i cista !!!

Ljubi te tvoja prijateljica iz parkica :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

A, da
i da dodam da i kad i ako ukapiras SVOJ razlog zasto i kako si poceo da se drogiras,
time nista opet ne dobijas,
- sta je bilo bilo je - to je istorija - i za svo bogatstvo ovog Sveta ne mozes da promenis NISTA sto se vec dogodilo!
- DANAS gledam sta mi je ciniti na sebi i svom oporavku i mozga i tela i duha od bolesti. :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Post Reply