Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.
malena_maca111 wrote:Hmmm..citala san sve postove i kao objektivna osoba mugu samo da kazem, da nema svrhe da se pise o nekojtvojoj vezi sa all i need i da se vas dvoje preko foruma svadjate, mirite ili sta ves.,.ipak ovo nije ljubavni forum..mislim da si dovoljno stara da mozes sa momkom da pricas a ne da se preko foruma prepucavate...
Milim da niko nema prava da komentarise da li je necija veza ovakva ili onakva...i jos nesto.pa zar se vecina problema suovisnika ne desava bas zbog ljubavi???'da nismo zakacene,zakaceni ili kako god za njih ne bi bili u problemu....a ako je njima lakse ovako,kome se ne svidja ne mora citati....ovo je ipak njen topic pa prema tome azrice samo napred......
Mers, slazem se stobom!
Azra i momak, javite se, dokle ste i sta ima novoga?
Pozdrav!
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
eeeeeeee, pozdrav pozdrav dobri ljudi... evo pijem kafu, pusim cigar... devet je ujutro, uzivam... ja i azra smo ok, vidjeli smo se, pricali smo0 o svemu, o nama o buducnosti... uglavnom sve je u najboljem redu, sad ce punih 5 mjeseci kako sam cist 8) , gotiva covjece, azra vas sve pozdravlja, nesto joj nije uredu sa interneta, pa je s toga nema, uglavnom rekla je da vas sve pozdravim puno puno puno...
Nece vise biti sapunica odavdje, nema potrebe... Hvala vam na svemu, hvala svima koji su mi pruzali podrsku... LOV JU HEHEHEHE cujemo se dobri ljudi
Stvarno mi je puno srce zbog vas dvoje!
Budite mi dobri ...PUUUUNOOO POZDRAVI AZRIĆ,I PUUUNOOO PODRŠKE OD MENE NA DALJE!
CMOKIĆI ZA OBOJE!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
hej dje ste raja, sta ima kod vas novo? nisam se javljala jer je bilo sve ok. moj dragi je radio test i bio je uredan, ja skakala od srece! ali sad je eno u bolnici, ima napad slijepog crijeva.tuzna sam pravo i brinem se. mislim da bi trebao biti operisan u toku dana. eh... :smt009
Drago mi je da si se javila,i MNOOOGOOO mi je drago što je sve ok ...a slepo crevo..imala sam tri napada,i sva tri puta su hteli hitno da me seckaju..meni prodju bolovi,i onda šmugnem iz bolnice..tako da ga i dalje imam,..nemoj da se brineš,čisti mu se organizam,pa mu imunitet nije najbolji,i mene je sve živo strefilo otkad sam se skinula..grlo,zub,..
Biće sve ok videćeš!
PUNOO POLJUBACA ZA OBOJE!!!
I prenesi dragom želje za brzo ozdravljenje!
This must be a bad trip
hvala ti! operisan je jutros ono dok sam pisala. ne znam sad mogu li ga zvati, mislim da jos spava i da nije u stanju da prica na telefon. zvacu ga predvece. njegova mama mi je rekla da je ok sve proslo. i ja mislim da su to manje-vise posljedice. pored toga ima jos nesto sto ce morati operisati, ali nije vezano za crijevo. eto tako.....pozdrav svima!
Pozdrav narode legendarni, kako ste mi??? Ja vas mnogo pozelio!!!sto se tice mog zdravlja ok je, samo sto sam imao tu operaciju ali i to ide nabolje, izasao sam u cetvrtak i danas mi je mnogo mnogo bolje. volim vas sve, citamo se... :rock: