Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Ma ne znam zasto nikog nema, prije je po 10-15 ljudi bilo na kafici.
A sada ako se neko pojavi trebamo slaviti to kao da je rodžendan.
Imali sada koga??? 8)
k8y

Post by k8y »

Mogu tvrdit samo za sebe, a ja jesam tuuuu...tuuuu.. :?
Fanatik

Post by Fanatik »

Ja sam bio malo odsutan ,poslala me žena po kore za tortu, hehehhe, njam njam. [tanz]
Drago mi je k8y da si barem ti tu ako nista, sta ima ?, kako si ti?, kako provodis ti ove sivo-zimske dane???
k8y

Post by k8y »

A evo, kao i vi nekada-ja se tek spremam na liječenje.... Opet...i opet... 100 puta ću pasti al 101 put ću se ustati....
LIBIDO_ANGEL

Post by LIBIDO_ANGEL »

danas sam bezao od pandura...po ko zna koji put...pao sjebao vrat...sad nosim kragnu...bedak...
Fikseri umiru sami.Uglavnom u smrdljivoj klonji.A ja sam stvarno zeleo da umrem...Nisam znao zasto zivim...
Fanatik

Post by Fanatik »

K8Y de nemoj tako, pa ti si se vec unaprijed predao, kako ba to.Vidi nemoj gledati i brojati koliko puta si pao, vec gledam NAPRIJED.
Samo naprijed, nista nazad, pa ako treba 100 puta pokusati i pasti ali 101 ce uspjeti, ne daj se i nemoj unaprijed da se predavas.
Ja znam kako ti je, i ja sam na metadonu i sve mi je jasno.Znam da pametovanje slabo kada pali i znam da je svaka osoba na svoj nacin.Ali ono sto ti mogu dati jeste PODRSKA, ja cu kao i za sve ovde uvijek biti tu jer oni su uvijek za mene bili tu.Kontas, savladaces ti to ,ja to znam. :roll: :roll: :roll:
k8y

Post by k8y »

Ja sam žensko (female) - k-eight-y, Kathy ili Kejti
Fanatik

Post by Fanatik »

:-D :-D :-D , Nema veze sta si, vazno je da si covjek!!!
sanela

Post by sanela »

Hej, samo da vas sve pozdravim. Gdje ću to drugo nego ovdje na Omarovoj kafici :)

Jučer sam došla s Vlašića, i prespavala cijeli dan i noć... da nadoknadim pet noći nespavanja. Bilo mi je fenomenalno!

Ja ponijela neke stvari da čitam i radim, ahaaa... nisam ih ni dotakla. Uglavnom, sada se lagano uključujem u normalne tokove. Čitala sam forum i vidim dosta novih likova. Dobrodošlica svima!

Za ljude koji pišu izmišljene ili dorađene priče - tu oni gube, a ne vi koji im povjerujete. Ako želite pomoć i razumijevanje drugih ljudi, dobićete je samo svojom iskrenošću... Ljudi koji ovdje pišu imaju iskustva sa raznim likovima, pa brzo prokuže lažne priče.

Ovdje vas niko neće osuditi ako govorite istinu i ono što vam leži na duši... biće vam puno lakše, bez obzira koliko vam se vaša priča činila bez veze i obično. Ako imate potrebu da pišete o sebi, pišite.

Za neke ljude je ovo jedino mjesto na kojem mogu skinuti masku i pisati iskreno, nemojte ga prljati lažima.

Mogu vam reći da sam čim sam došla kući upalila komp i došla na forum da vidim kakvih ima novosti :) Ma poželila sam vas :) hehehe
sunrise

Post by sunrise »

Zalosno je sto neki ljudi dozivljavaju ispovijesti kao neku vrtsu natjecanja, kao ko je vise sranja prosao, ko ima goru storiju, ko je vise i dublje pao. To nije natjecanje, to su zivoti, iskustva, dozivljaji, padovi, dizanja, lijepe i ruzne stvari ali nikako natjecanje. Boze dragi koje gluposti! Ja jos uvijek nisam svoju ispovijest napisala iz vise razloga, jako je duga prica i ona ne pocinje s dopom nego dosta ranije jer prilicno znam sta me dovelo do tamo. I, treba malo vise snage sve to staviti na papir-ekran i opet proci sve to. No, uskoro cu zapoceti, to sam vec nekako odlucila jer mi se cini da sam sad spremna.
Uglavnom, to je preozbiljno da bi se tek tako pricale bajke

Pozdrav svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply