Samo se sa jeftinijim govnetom bombas. To za tebe nije lijek a nevjerujem ni da ce biti. Na kraju krajeva na crno ga kupujes i sam sebe doziras. Baci to sta prije. Vidis da ti se uvuko pod kozu i psihu i da si u svakom pogledu ne mozes nikako bez njega. Jebe te psiha ne sub.Jurke wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 12:55 pmZnam Frajlita. Problem i jeste u meni i samo ga sam mogu shvatiti i samim tim se boriti sa njim. Niko mi drugi nece rešiti problem to je jedina sigurna stvar. Korak po korak, opet iz početka...Ma koliko teško to iz ove pozicije izgledalo teško. Vama hvala što ste tu da pročitate moje postove i nekada me usmerite na pravi put kada se zaigram. Moram da prestanem da ovo smatram radom, vec samo lekom i lečenjem...
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
-
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke, bolje zena ili mama da ti daju bup svako jutro, i da ga pred njima stavis pod jezik. E sad, ti u toku dana mozes da zavrsis sebi i bez njihovog znanja, ali valjda neces. 

I meni je mama davala kad sam prolazila sve ovo sto on prolazi sad

Mene je bup radio i pod jezik kad ga stavim, ali finije, normalnije, ali ja nisam hteo da se navikavam da budem normalan na drogi, bojao sam se da cu se tek tada teze skinuti ako se naviknem da budem normalan na njemu, nem pojma, pa sam ga sisao samo ako mi je nos bio jako zapusen. U tvom Jurke slucaju, gde nemas luksuz da das otkaz zbog skidanja, kao sto sam ja imao, onda mislim da ti je sada jedino resenje da se 100posto naviknes na sisanje, nije bitno, i da je cela osmica lupam, vidi koja te doza pokriva da budes koliko toliko dobar, pa onda spustaj polako, i nikako da dodajes neke gluposti, tipa flormidal, rivotril, liriku...
Last edited by StopBup on Thu Oct 03, 2019 9:38 pm, edited 1 time in total.
-
Neka. Samo pomalo. Mozda i takav dan pa ni ne mozes uticati na raspolozenje. Ja isto neki sjeban. Ibro ok. Jede ko provalija. Danas ga okupo i odveo kod veterinara da ga pregleda i vidi dal ima onaj cip. Nema. Sutra cu ga i cijepiti i cipirati. Ma i veceras ljetna kuhinja. Zena tvrdoglava pa ne popusta. Kaze nece jos jednu dukelu. Ja joj kazem kako te nije sramota jer ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude. Jebiga kazem opet smo ibro i ja u izolaciji. Viditi cemo ko je tvrdoglaviji. Ja ili skvo moja. Hvala sto pitas za ibrahima od milja ibrica a frendovski ibro.
-
Al moram priznati da nije neki ljepotan. Ima tu svakake krvi al najvise me podsjeca na lisicu krizanu sa vjevericom. Neko je tu nekog dobro izjebo pa da se takav skot okotio. Probat cu mu sutra dati malo orasa i ljesnjaka pa da odagnam ili potvrdim da ima vjevericje krvi. Tolko je ruzan da sam ga odmah zavolio.licaninsasela wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 9:35 pmNeka. Samo pomalo. Mozda i takav dan pa ni ne mozes uticati na raspolozenje. Ja isto neki sjeban. Ibro ok. Jede ko provalija. Danas ga okupo i odveo kod veterinara da ga pregleda i vidi dal ima onaj cip. Nema. Sutra cu ga i cijepiti i cipirati. Ma i veceras ljetna kuhinja. Zena tvrdoglava pa ne popusta. Kaze nece jos jednu dukelu. Ja joj kazem kako te nije sramota jer ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude. Jebiga kazem opet smo ibro i ja u izolaciji. Viditi cemo ko je tvrdoglaviji. Ja ili skvo moja. Hvala sto pitas za ibrahima od milja ibrica a frendovski ibro.
Kad nadjes pesmu koju hoces da podelis ovde, gore na pregledacu iliti browser-u, kliknes dva puta levim klikom misa na adresu, ili prevuces misa preko adrese cele drzeci levi klik misa, da adresa bude u plavom okviru, onda na tu adresu kliknes desni klik, pa nadjes opciju "copy", kliknes, pa onda kad delis ovde, otvoris prozor za kucanje posta, kao kad pises najnormalnije, pa na tom belom polju gde pises tekst, kliknes opet desni klik misa, pa nadjes pociju "paste", kliknes, i onda klasika, "submit" dugme za slanje posta.licaninsasela wrote: ↑Wed Oct 02, 2019 7:34 pm I ja bi volio stavit tu nest sto mi je u glavi. Jebiga neznam postupak kako pjesmu prebacit u ova slova. Jednom seljo uvik seljo. Ak neko ima volje u par koraka dami objasni ak nije frka. Hvala.