deder, ziljavi, šta si kanio ovim reći?ziki wrote:Sto se tice teme Buprenorfin otvorio je MascreEnElDiscobar a njega nema vec neko vreme ovde, rekao je da ide u komunu i izgleda da je otisao.
Buprenorfin(Subutex)
Moderator: sanela
Re: Buprenorfin(Subutex)
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:36 am, edited 1 time in total.
x
a ta-da???Voyager wrote:Mitoman si ti - ha !
idi lezi voyo, ovo prerasta u vrijeđanja
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 12:37 am, edited 1 time in total.
Ako hoces da me vredjas ja mogu da dodjem u Vrsac da ti pricinim vece zadovoljstvo, a kao sto sam ti vec rekao bio sam cesto u vrscu i nekako nisi poznat ljudima koji su u tim narkomanskim vodama.
A to se ne slaze sa tvojm tvrdnjama o tome kako si ti poznat, imas puno prijatelja itd.
Bas sam poslednji put bio u vili Breg na jednoj svadbi.
Doduse ti si mladji od mene 10 godina ali opet nisi poznat ni tvojoj generaciji ljudi kako to?
Hoces da ti nabrojim u privatnoj poruci neke ljude, nije Vrsac toliko veliki da za jednu poznatu licnost poput tebe toliko malo ljudi zna.
Ili si ti ipak jedan povucen decko koji u stvari ima samo virtuelne prijatelje i jak je samo ovako na recima.
Hoces da odemo na pivo druze da se upoznamo?
A to se ne slaze sa tvojm tvrdnjama o tome kako si ti poznat, imas puno prijatelja itd.
Bas sam poslednji put bio u vili Breg na jednoj svadbi.
Doduse ti si mladji od mene 10 godina ali opet nisi poznat ni tvojoj generaciji ljudi kako to?
Hoces da ti nabrojim u privatnoj poruci neke ljude, nije Vrsac toliko veliki da za jednu poznatu licnost poput tebe toliko malo ljudi zna.
Ili si ti ipak jedan povucen decko koji u stvari ima samo virtuelne prijatelje i jak je samo ovako na recima.
Hoces da odemo na pivo druze da se upoznamo?
...
E vala Voyo................
e neznam šta bi ti rekla.........
presra.........
A lud zbunjenog
e neznam šta bi ti rekla.........
presra.........
Pa zar čitav tvoj grad nezna kolikou ogromnu toleranciju ti imaš kao što si sam ustvrdio u dosta prethodnih postova...........Voyager wrote:Nazalost, u Vrscu imam samo 2 do 3 prijaterlja, moja cela ekipa je u Beogradu i Sapcu.
Ja tebe ne zelim da vredjam, ti si mene prvi opalio i stalno mi gazis na zulj u svakoj temi.
Sam se kacis, pa posle od mene pravis bauk.
Ja se ne druzim sa narkomanima, zato i nisam poznat medju narkomanima...zna me jedna generacija klinaca narkomana, ali to je sve, znaju me kao osobu koja puno zna i ima iskustva i obracali su mi se za savet, ali to je sve.
Strejteri iz moje generacije koji me dobro znaju ovde su se rasuli po svetu, uglavnom su male sanse da ih sretnes.
A lud zbunjenog
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
x
Mora da je gadna ura čim ti pišeš smao..........
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam