Vidim da je kod tebe sve OK, samo da te pozdravim!
Hug!
YugoStar
Moderator: sanela
Re: YugoStar
MA, DA! YUGO,PIŠI ČOVEČE! PRE SVEGA,SEBE RADI! :rolleyes:
OSTALI SU POTPUNO NE VAŽNI U CELOJ PRIČI!
TAKO BAREM JA KONTAM.. :-k
POZZ :supz:
OSTALI SU POTPUNO NE VAŽNI U CELOJ PRIČI!

TAKO BAREM JA KONTAM.. :-k
POZZ :supz:
Vuche,hvala na pozdravu i javljanju.
Zelim ti da ostanes takav
Goldy,jaranice moja,samo naprijed.Nisi ni svjesna koliko ti malo treba da budes Glavna u raji
PTG Mama,hvala na podrsci,pisacu,a ocekujem to i od tebe,kao i od Vuka

Zelim ti da ostanes takav

Goldy,jaranice moja,samo naprijed.Nisi ni svjesna koliko ti malo treba da budes Glavna u raji

PTG Mama,hvala na podrsci,pisacu,a ocekujem to i od tebe,kao i od Vuka

Natera ti mene ipak da malo pishem i svoju prichu...zavisnik, lenshtina, govedo (ja)...mora chovek da ga tera, da ga bije da bi se pokrenuo...
HVALA TI!
HVALA TI!
Moon child
LJUDI, A GDE NAM JE YUGIĆ????? :smt031
Cao S.
Drago mi je da se interesujus.
Ja sam dobro,prelazim na drugi posao i tako to.
Inace citam,a i nemam nesto specijalno za napisati ili kad imam onda se nema vremena.
A sto se tice prepucavanja,to mi ide na zivce i totalno je beskorisno.
Ja rijetko nekom nesto savjetujem i imam obicaj samo dati podrsku,a i kad uradim to nerijetko stignu reakcije u smislu da hocu da budem dobar sa svima i sl.
Sve u svemu,tu sam i puno te pozdravljam!
Drago mi je da se interesujus.
Ja sam dobro,prelazim na drugi posao i tako to.
Inace citam,a i nemam nesto specijalno za napisati ili kad imam onda se nema vremena.
A sto se tice prepucavanja,to mi ide na zivce i totalno je beskorisno.
Ja rijetko nekom nesto savjetujem i imam obicaj samo dati podrsku,a i kad uradim to nerijetko stignu reakcije u smislu da hocu da budem dobar sa svima i sl.
Sve u svemu,tu sam i puno te pozdravljam!
ZA TO SI POTPUNO U PRAVU! :rolleyes:YugoStar wrote: A sto se tice prepucavanja,to mi ide na zivce i totalno je beskorisno.
BILO JE BAŠ DOSTA KOKODAKANJA U ZADNJIH DANA...
NEGO,BAŠ MI JE DRAGO DA SI DOBRO... :supz:
ŽELIM TI PUNO SREĆE NA NOVOM POSLU!!!
I IPAK PIŠI... :smt024
( šta te briga za glupe komentare)
KISS OD SANJE! PDT_Love_23
Cao Drugari.
Juce sam bio malo na moru.Veci dio dana proveo sam u Splitu.
Htjeo bih se zahvaliti dragim ljudima Bibi i Sagiju koji su me domacinski docekali i pokazali Split.
Setali smo po Rivi,pili velike Bile kave i ponovo setnja i razgledanje grada sa svim njegovim znamenitostima.
Bilo mi je super i jedino sto smo unosili u sebe bili su gore pomenuti napici,cisto da se zna!
Jos jednom Veeeliko Hvala Bibi i Sagiju

Juce sam bio malo na moru.Veci dio dana proveo sam u Splitu.
Htjeo bih se zahvaliti dragim ljudima Bibi i Sagiju koji su me domacinski docekali i pokazali Split.
Setali smo po Rivi,pili velike Bile kave i ponovo setnja i razgledanje grada sa svim njegovim znamenitostima.
Bilo mi je super i jedino sto smo unosili u sebe bili su gore pomenuti napici,cisto da se zna!
Jos jednom Veeeliko Hvala Bibi i Sagiju