moj novi topic
Nije to cenzura Azraaaaaaaaazraaa wrote:i eto...nazovem ja...maloprije. i onda je on mene nazvo i pricali smo sat vremena...eto posto ne smijem od cenzure, necu pisati o cemu smo pricali,![]()
hm, ne znam da li je pametno, trebali bi da se vidimo! gazim svoje JA u ime ljubavi...odnosno, ljubav gazi mene u ime zivota
Mozes ti pisati.... Bujrum.
-
Hmmm..citala san sve postove i kao objektivna osoba mugu samo da kazem, da nema svrhe da se pise o nekojtvojoj vezi sa all i need i da se vas dvoje preko foruma svadjate, mirite ili sta ves.,.ipak ovo nije ljubavni forum..mislim da si dovoljno stara da mozes sa momkom da pricas a ne da se preko foruma prepucavate...
-
- STELAMARIS
Azra cao,
Gdje si i sto se ne javis? Kako si ti i tvoj momak?
Nemoj da se ljutis ni na koga ovdje, svi zelimo da se tvoj momak potpuno oporavi i napusti dop zauvjek. I da vas dvoje budete sretni, to vam oboma sigurno svi zelimo.
Nadam se da si me razumjela sto sam htjela reci, javi nam se.....
Pozdrav tebi i tvom momku!
Gdje si i sto se ne javis? Kako si ti i tvoj momak?
Nemoj da se ljutis ni na koga ovdje, svi zelimo da se tvoj momak potpuno oporavi i napusti dop zauvjek. I da vas dvoje budete sretni, to vam oboma sigurno svi zelimo.
Nadam se da si me razumjela sto sam htjela reci, javi nam se.....
Pozdrav tebi i tvom momku!
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
Milim da niko nema prava da komentarise da li je necija veza ovakva ili onakva...i jos nesto.pa zar se vecina problema suovisnika ne desava bas zbog ljubavi???'da nismo zakacene,zakaceni ili kako god za njih ne bi bili u problemu....a ako je njima lakse ovako,kome se ne svidja ne mora citati....ovo je ipak njen topic pa prema tome azrice samo napred......malena_maca111 wrote:Hmmm..citala san sve postove i kao objektivna osoba mugu samo da kazem, da nema svrhe da se pise o nekojtvojoj vezi sa all i need i da se vas dvoje preko foruma svadjate, mirite ili sta ves.,.ipak ovo nije ljubavni forum..mislim da si dovoljno stara da mozes sa momkom da pricas a ne da se preko foruma prepucavate...