CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Ajoj kad bi pocela nabrajat,al nemogu se toliko žalit,šteta što sagy nije s nama. . . lito sporo prolazi,evo moje društvo,moja luna i moj stari:)
Bok ljudi,evo da se malo rastresem:(,danas mi je dan D,poludit cu.nekako je sve palo na mene i moja ramena,a koliko god se trudim udovoljit svima vidim da je to nemoguce,sigurno ste se nasli u sl.situaciji ali znate za one dane:DOSTA,i najrađe bi izletili kroz vrata i ostavili sve,da samo ja tako više ne mogu reagirat moja mala to nije zaslužila,al nekako mi se cini kao da ona zapravo ispašta u svim ovim mojim deprama,samocama,ludilima,svađama,trebala bi joj dat 110%,a ja sam na 50%.kako da se trgnem...ajoj,vec sam vas upilila ali bolje da pišem jer ako se pocnem svađat sa starim bit ce krvi:(,koji nerazuman covik,nikad zadovoljan,je dobro kaže sagy,vidi se da ti je otac,možda me posjet mužu razveseli i napuni baterije,bas ja i Luni planiramo ovaj tjedan do trogira na 2dana,da malo,al uzmi što moš,a i cure mislim da cete se složit nije ugodno imat muza koji ne legne pokraj tebe navecer,i koji živi svoj mali svit u drugom gradu,e pa nije valjda da sam samo ja ljubomorna?Ode ja sa teme,a da dan D,samo da prođe,ne želim napravit neku glupost ,5min užitka ako i toliko i onda kukat po miseca...Stojte dobro!
Biberoni & Luni

Winston85, danas je 02.07. i trebalo bi da si bolje...Pisi sta ima novo, kako si?winston85 wrote:lose...
Taj dan sam cekao kao ozeblo sunce... I na kraju, pretvori se u kosmar...Uzas.klara60 wrote:Winston85, danas je 02.07. i trebalo bi da si bolje...Pisi sta ima novo, kako si?winston85 wrote:lose...
Jedan od najboljih prijatelja je izvrsio samoubistvo... Tezak sok. Ni sada nisam dobar i ne verujem u to. Na kontrolu sam otisao ali doktorka nije radila ni na taj prokleti 02.07.2010. sto me je jos vise dotuklo...
Markane neka ti se Gospod Bog smiluje na tvoju gresnu dusu... Slava mu.

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
[quote="winston85"]Taj dan sam cekao kao ozeblo sunce... I na kraju, pretvori se u kosmar...Uzas.
Jedan od najboljih prijatelja je izvrsio samoubistvo... Tezak sok. Ni sada nisam dobar i ne verujem u to. Na kontrolu sam otisao ali doktorka nije radila ni na taj prokleti 02.07.2010. sto me je jos vise dotuklo...
Iskreno mi je zao, zbog tvog prijatelja i mogu zamisliti kako ti se sada sve jos vise iskomplikovalo...Ipak, odbaci samosazaljenje, a pogotovu uz neke stimulanse, pokusaj odbolovati svog prijatelja na dostojan nacin i polako se pocni vracati na onaj put sto si bio izabrao (trenutno ti stvari ne idu na ruku, ali ni to ne traje vjecno). Pridigni se Winston85!

Iskreno mi je zao, zbog tvog prijatelja i mogu zamisliti kako ti se sada sve jos vise iskomplikovalo...Ipak, odbaci samosazaljenje, a pogotovu uz neke stimulanse, pokusaj odbolovati svog prijatelja na dostojan nacin i polako se pocni vracati na onaj put sto si bio izabrao (trenutno ti stvari ne idu na ruku, ali ni to ne traje vjecno). Pridigni se Winston85!
Sretan Vam 4.juli-Dan Borca...
Pozdrav NA/AA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dhBEGp0JKVg[/youtube]
Pozdrav NA/AA
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dhBEGp0JKVg[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
...s malim zakasnjenjem, doduse u minutama, ali pripremi se za 7, pa 13, 22 i 27. juli i 11 oktobar pa da nam svima po bratskim republikama cestitas...Pozdravvudd wrote:Sretan Vam 4.juli-Dan Borca...

PS: Dobar si ?!
Ma i ti si valjda neki borac...vudd wrote:Sretan Vam 4.juli-Dan Borca...
Neka je srecan i tebi

Zbunjoza sam teška,sutra idem s malom do Sagya na dva-tri dana(trogir)nervozna sam neznam sta da ocekujem znam da tamo ima svoj mali privatni svijet u kojem sam uljez pa mi neugodno...možda bi neki rekli ma daj tuko pa to ti je muž,al šta cu osjecam se dobrodošlo ali sa spustenom zavjesom da niko ne vidi i ne cuje.Sluzam jednu strava stvar al sam torpe(smotana)pa je ne znam stavit preko Y,Tub-a,al ako vam se da poslusajte Jonny Cash-Hurt,zakon stvar! Eto toliko od mene jos se nadam dobrom provodu....pozz,biba 

- macak_fric
osecam se kao da vas sve ceo zivot poznajem,jer dugo vec citam ovaj forum,ali evo,tek sad odlucih da i ja nesto zvrljam ovde.razlog?jednom cu napisati vise,ali za sada ovoliko-treci pokusaj lecenja od februara do sad.jos tri dana do kraja terapije,i vatreno se nadam da necu i ovog puta zajebati stvar.do kuckanja,cuvajte se!!!!
It's so lonely when you don't even know yourself.. it's so lonely