Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela

Mjesec nespavanja, pa sta ja sad radim ovdje. A inace ne volim tablete i ne pijem nista zivo. Jos veceras izgleda pun mjesec. Ma izdrzaces, i bices poslije ko nov. Pa ces nam ovuda onda prosipati svoje taktike i smijat se sam sebi.

Citaj malo one viceve, ja sam se ismijali onim plavusama sa rodom i paukom.
Hej igraj Ogame igru.
Ja se pravo nalozila. Link je http://www.ogame.ba/
Dobra je. Ulogujes se i prvo gradis one , a kako se zovu, oni s... aha rudnike metala i ... skontaces.
Ja se pravo nalozila. Link je http://www.ogame.ba/
Dobra je. Ulogujes se i prvo gradis one , a kako se zovu, oni s... aha rudnike metala i ... skontaces.
Znam Omco da bi se obesio,znam,a ko te nagovori na metadon to ti najbolje znas,a znao si i kakav je kad se na njega navuces!!!Tako da sad sta je tu je,mozda ce i da potraje malo ali i to ce proci znas ti to bolje nego ja!!!I nemoj da se besis i znas da ne smes da ga ukines odjednom sve,to bi te ubilo stvarno tako da polako ti to smanjuj i guraj...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hehehe,to sam ja skoro rekla za zikre,e necu joj dozvoliti makar crkla da me opet pod svoje uhvati,nece majci ne zvala se ja ovako kako se zovem,hehehe,e tako ti sad nece on mene na lancu! Pa i ne treba ne daj se omco nije on jaci od tebe znaj to koliko god ti to sad tako izgledalo!!!!!!!!!!!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Iskreno nemam poima dal sam gledala,pa ti gledaj dok mozes pa opet na forum i tako mozda ti se kojim slucajem i prispava,mada ne znam koliko ce da te drzi mesto da odgledas film,al probaj mozda uspe...ja sam tu pa sam tu...a prevodim nesto mucim se najstrasnije,znas da ja ne znam engleski ali sad se trudim da nesto naucim,pa sramota me danas svi redom bar engleski znaju ako nista drugo,pa kao ucim po malo...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!