Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Jurke

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Mon Apr 27, 2020 8:04 am I opet imam na sebi one didske starinske bile gace. Ovi kad vide upisat ce se od smijeha. Dobro da nisam gol jer bi ih onda gol doceka
Bubregare? 😜
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Mon Apr 27, 2020 9:08 am Pa i kcer je stidvradi tih gacavzato mi je i tilavtrenerku obuci. Gadevim se svima. A da vidis kad ih zena opere i stavi u dvoriste da se suse. Njih 20tak kad se nakupe. Ne do bog da ih ofarba recimo crvenom carapom pa da budu roze. Jedne mi takve uprupastila pa sam dao zabranu da ih pere s necim drugim bijelim vesom. A cesto joj nesto sareno ostane u masini kad ide bilo prati pa vise ni nemamo bas bijelih stvari. Osim mojih gaca. Bijele ko snjeg kad su ciste. A zna nekad izletit kad prdnem da oprostis na izrazu pa posmede taj dan a ja ne kuzim do navecer. Kuzis. Nema u gradu ili negdi u gradu u wc skidanja kad pisokana vadim kroz onaj prorez. Jel Frajla ti muzu petes vjerovatno robu pa znas. Dal nove gace imaju taj prorez za pisanje ili je to proslost sta se gaca tice? Ovih jos nema ja umirem na fotelji. Umrecu garant ako se ne pojave uskoro. I stomak mi kuva. Ili cu se usrati ili umreti. Ne mogu ustati nema sanse. Kcer i sad zena mi sve pomazu. Izvadila zena cilu apoteku. Brufene pa ibubrufen pa voltaren pa brufen u granulama pa sirup ibuprofen pa neke knavone sta ona i kcer piju kad imaju pms. Nema ni jedne postene koja bi ublazila uve bolove mislim. Pita sam zenu jel rekla da pam pomorac je. Pitam jel si rekla da sam bija narkoman i da obicne tablete bas ne djeluju na mene. Je. Cekam ih i umirem. Javim se brzo ako do tada ne umrem.
Ne daj se Liko, naša diko!
https://youtu.be/ZrnNky2RcJ8
Frajla

Post by Frajla »

E za taj detalj pitaj Jurketa

Perem ves, al ne zagledam

Danas radim pa ne verujem da cu ista kuvati
Nadje se u frizideru uvek nesto
Vi se lako naviknete na redovno kuvanje- nonooooo

Aj drz se
Edit
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:30 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:31 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Mon Apr 27, 2020 11:14 am Majku ti isusovu ja bija na samrti oni o mojim gacama.
A i ti Frajla prvo pomoslila na gace a drug sa foruma na samti bio.
Gledo smti u oci. Prevsku gace. Malo dobile smede boje os straha. I otudiro se i obuko ciste bijele, mirise omeksivac neznam koji je al je odlican a gace ispeglane zahvaljujuci mojoj ljubavi. Kako ih samo ispegla tako?
Edit
Moraš malo pustiti zenu da ona lekari, a ti odozgo sada više da budeš. I nek se sama popenje na veš mašinu, a ne ti da je žičiš i podiže. Vidiš da ceš sjebati diskuse u lumbalnom delu. I mene u krsti a boli isto. Baulja sam do stola pre 5 dana da bi se pridigao. Jes jebeno. To je moj drugar sjebo na brodu i uzeo im 80000 dolara odštete, klot, još imalo i za advokata preko, njemu dala kompanija čisto 80000. Podizao veš da ubaci u neki lift i cvik.... Sad eno ga opet na kruzeru. Ozenio neku japansku i zive u Majamiju, ali on i dalje ide po brodovima...
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Mon Apr 27, 2020 10:59 am Evo bila hitna 10 minuta i osla. Doktorica i tehnicar. Prvo kad su me vidili u fotelji i pitali sta boli. Ja reka leda do pola i noge i svako jutro osjetim kicmu. Oni ni pet di sest bacili me ka stoku na stomak i osjetim bockaju sa nekim hladnim metalom. Kazu vjerovatno zivac ali ako se ponovi onda su neki mislim da je rekla lumbarni diskovi u banani. I cujem ja nju da se cereka. Ja ju pitam cujte doktorice cemu cerekanje. Kaze ona meni sta si se usro ko da ces umrijeti. Pa ja kazem umirem od bolova. I spici mi u guzu jednu inekciju. Pa pricekala par minuta vidi boli i dalje pa neku drugu sta boli ka sam vrag. I prestalo u sekundi. A vidim sad da mi je ugodno. Napucali su me necim dobbrim. Okice pocele padati. I smije se i ona i on i dalje. Ja pitam pa staje sad. Kaze ona meni ti pomorac a nemas za postene gace. Ko jos nosi takve gace. Pita tehnicara covjek od svojih 50 godina kaze ja take ne nosim vec 30 godina. Pita me a di ih kupujem . ja kazem svuda ih ima. Indija banglades indonezija malezija sjeverna amerika. Eto samo kod nas ih je tesko naci. Zeni neugodno kcerci neugodno. Pa koji vam je kurac pitam ja. Vi o gacama a ja skoro umro. Oni jos vise u smijeh i kazu de nemoj nas vise zvati i slati zenu zbog gluposti. Kakva glupost ljudi kazem ja. Pa kako ste me pronasli tako me zena bila i ostavila. Nisam mrdnio dok me ka neku stoku niste bacili na trosjed.
Edit
Ziv. Prezivio za sada.
Zvao dr da se narucim na magnetsku. Moze kaze. Termin 2021 u prvom mjesecu. Ja kazem imam braniteljsku knjizicu pa jel imam neka bolja prava. Keze imas. U 11 mjesecu moze. Znaci ako ocu znati sta mi je da moram kod privatnika pljunuti neznam. Trazim cjene po netu al nigdje ne pise. Moram zvati. Ustvari zena da se ne popickam preko telefona kad mi kaze jedno 300 400 eura. To je moja pretpostavka. Mozda i vise mozda i manje.
Edit
Pa sta fali bijelim obicnim gacama sa sa strane otvorom za pisanje. I da onako komotno malo vise na guzici. Nema udobnijih gaca. Ajd vi meni zene na forumu recite iskreno jel su te gace bas takva banana? A Frajla i ostale koke? Mislim na Ninu i Martu. Ne bi malu ksanu optereciva ovako teskim problemom.
Ja te gace nisam nosio od osnovne škole, a mogu ti reci da jesu udobne. Udobnije mnogo od ovih boxerica svakako.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

J
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:31 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

M
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:32 pm, edited 1 time in total.
xxxana

Post by xxxana »

Koje price na temi :) Vi ste sou, Liki nqprasno nije dobro,vanredno stanje, ljubomorna zena.....
Cudo te zub ne boli..
Da vas pozdravim samo
Edit
Locked