Cuj.esbe bez.ljutnje. koje ti je mama godiste? Mozda se znamo.StopBup wrote: ↑Wed Oct 02, 2019 6:56 pm Ko voli tech-house, neka poslusa celu!Hahahah, kad sam ja bio klinac, i kad je mama provalila da volim elektronku muziku, upozorila me da se pojavila neka nova droga, ekstazi, na mestima gde se pusta takva muzika, pa da se pazim kad pocnem da izlazim, a ja tad jos nisam izlazio, imao sam 12 godina, ali kad sam poceo da izlazim na takva mesta, jbg, nisam poslusao mamu... Mada, necu vise ni taj ekser, prosla ljubav, dovidjenja.
Mada, 'aj" da poslusam starije clanove, koji vele "Nikad, ne reci nikad", ali ja kontam da necu vise nikad.
![]()
P.s. Zanimljivo da sam za drogu koju sam najvise voleo cuo od mame.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ANGRgX4 ... rt_radio=1
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
-
I ja bi volio stavit tu nest sto mi je u glavi. Jebiga neznam postupak kako pjesmu prebacit u ova slova. Jednom seljo uvik seljo. Ak neko ima volje u par koraka dami objasni ak nije frka. Hvala.
-
Sta je klosari narkomanski nema nikog. Nema veze. Idem ja spavat. Tezak neki dan bio. Nikad proc. A ne.mogu se naterat nist radit. I bura neka pocela fijukat sta mi nije drago. Propiri me do.kostiju a nemam zaliha sala da se obranim od hladnoce. Doveo danas nekog avlijanera doma pa zena popizdila. Posvadali se. Reko ja ak ide dukela ( ibrica sam mu ime nadjenuo) idem i ja. Boga mi eto ibro i ja spavamo u ljetnoj kuhinji. Cera se solidarizirala sa mnom pa i ona tila u kuhinju. Otero sam je kod matere jer je prehladno. Sutra je novi dan. Ibro ostaje uz mene. Nadam se da ce ga i zena prihvatiti. Volia bi se sta prije vratiti u kucu. Nek nam je Gospa na pomoci al ne odstupam od Ibrice.
-
Al lako to nego ne javlja se Jurke. Cisto sam znatizeljan dal ima pomaka kako je reka ili i dalje udara sub na surlu i prodaje maglu svojima doma kak mu je tesko. Za Ane znam nekako da je ok zato sta je bezobrazna tvrdoglavica i da ono sta je zamislila to tak ide.licaninsasela wrote: ↑Wed Oct 02, 2019 10:55 pm Sta je klosari narkomanski nema nikog. Nema veze. Idem ja spavat. Tezak neki dan bio. Nikad proc. A ne.mogu se naterat nist radit. I bura neka pocela fijukat sta mi nije drago. Propiri me do.kostiju a nemam zaliha sala da se obranim od hladnoce. Doveo danas nekog avlijanera doma pa zena popizdila. Posvadali se. Reko ja ak ide dukela ( ibrica sam mu ime nadjenuo) idem i ja. Boga mi eto ibro i ja spavamo u ljetnoj kuhinji. Cera se solidarizirala sa mnom pa i ona tila u kuhinju. Otero sam je kod matere jer je prehladno. Sutra je novi dan. Ibro ostaje uz mene. Nadam se da ce ga i zena prihvatiti. Volia bi se sta prije vratiti u kucu. Nek nam je Gospa na pomoci al ne odstupam od Ibrice.
Stanje ovako... Anesteziologom kojeg sam pomenuo me je opušteno iskulirao i on i keva su se zajedno slozili da je sve u meni i mojoj glavi i da šta god uradio dok sam ne isključim bup meni Bog Otac pomoci ne može, ni ispiranja, detoxi i pičke materine.Znači uz to je rekao da bup i opijati nisu njegov domen i ne razume se u psilogogiju. Ukratko puca mu kurac da se zamara mnome... Ima čovek svoj život i probleme, razumljivo...licaninsasela wrote: ↑Wed Oct 02, 2019 11:11 pmAl lako to nego ne javlja se Jurke. Cisto sam znatizeljan dal ima pomaka kako je reka ili i dalje udara sub na surlu i prodaje maglu svojima doma kak mu je tesko. Za Ane znam nekako da je ok zato sta je bezobrazna tvrdoglavica i da ono sta je zamislila to tak ide.licaninsasela wrote: ↑Wed Oct 02, 2019 10:55 pm Sta je klosari narkomanski nema nikog. Nema veze. Idem ja spavat. Tezak neki dan bio. Nikad proc. A ne.mogu se naterat nist radit. I bura neka pocela fijukat sta mi nije drago. Propiri me do.kostiju a nemam zaliha sala da se obranim od hladnoce. Doveo danas nekog avlijanera doma pa zena popizdila. Posvadali se. Reko ja ak ide dukela ( ibrica sam mu ime nadjenuo) idem i ja. Boga mi eto ibro i ja spavamo u ljetnoj kuhinji. Cera se solidarizirala sa mnom pa i ona tila u kuhinju. Otero sam je kod matere jer je prehladno. Sutra je novi dan. Ibro ostaje uz mene. Nadam se da ce ga i zena prihvatiti. Volia bi se sta prije vratiti u kucu. Nek nam je Gospa na pomoci al ne odstupam od Ibrice.
Onda zatim, ono dvoje neuro... sto sam pomenuo su kaze isto majka još ranije napomenuli da inače ovakve "slučajeve" kao što sam ja oni na psihijatriji uglavnom nakljukaju koje čime da bi ih skinuli sa klinca i tu opet nema rešenja osim u mojoj glavi. Kaze mi ona reši se podštapalica u zivotu i ne vezuj se za opijate i lekove više. Promeni razmišljanje i uzimaj bup kao lek, a ne da bi se drogira njime... Imao sam ovih dana extremnu minus fazu i depresiju jer sam skontao da sam zajebao ono što sam mesecima gradio kamičak po kamičak, korak po korak. Jutros sam se probudio i nisam ni pomislio da otrčim i uzmem lek. Vec sam se umio, doručkovao sa klincem, popio sa majkom kod nje kafu na tenane i vratio se kuci da se bavim klincem i njegovom fizikom koju je bubao za sutra. Tek pred posao sam uzeo lek, a drugu dozu na poslu i to čini mi se uz klinac jer nisam osecao potrebu vec samo eto što sam je imao kod sebe pa me žuljala u dzepu. Pa eto probacu tako. Da ne mislim o tome i da mi to bude sporedna, a ne glavna stvar u zivotu, pa cu kontam videti šta biva. Jer od doktora otprilike ništa. Osim da sa ženom pod ruku odem i prijavim se na terapiju što bi mislim bilo sranje koje sam godinama izbegavao...
Ovo je ukratko, a imao sam još sto sta reci, ali odoh da sovim...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Al lako to nego ne javlja se Jurke. Cisto sam znatizeljan dal ima pomaka kako je reka ili i dalje udara sub na surlu i prodaje maglu svojima doma kak mu je tesko. Za Ane znam nekako da je ok zato sta je bezobrazna tvrdoglavica i da ono sta je zamislila to tak ide.Jurke wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 12:12 am [quote=licaninsasela post_id=146860 time=<a href="tel:1570050711">1570050711</a> user_id=13380]
[quote=licaninsasela post_id=146859 time=<a href="tel:1570049741">1570049741</a> user_id=13380]
Sta je klosari narkomanski nema nikog. Nema veze. Idem ja spavat. Tezak neki dan bio. Nikad proc. A ne.mogu se naterat nist radit. I bura neka pocela fijukat sta mi nije drago. Propiri me do.kostiju a nemam zaliha sala da se obranim od hladnoce. Doveo danas nekog avlijanera doma pa zena popizdila. Posvadali se. Reko ja ak ide dukela ( ibrica sam mu ime nadjenuo) idem i ja. Boga mi eto ibro i ja spavamo u ljetnoj kuhinji. Cera se solidarizirala sa mnom pa i ona tila u kuhinju. Otero sam je kod matere jer je prehladno. Sutra je novi dan. Ibro ostaje uz mene. Nadam se da ce ga i zena prihvatiti. Volia bi se sta prije vratiti u kucu. Nek nam je Gospa na pomoci al ne odstupam od Ibrice.
[/quote]
Stanje ovako... Anesteziologom kojeg sam pomenuo me je opušteno iskulirao i on i keva su se zajedno slozili da je sve u meni i mojoj glavi i da šta god uradio dok sam ne isključim bup meni Bog Otac pomoci ne može, ni ispiranja, detoxi i pičke materine.Znači uz to je rekao da bup i opijati nisu njegov domen i ne razume se u psilogogiju. Ukratko puca mu kurac da se zamara mnome... Ima čovek svoj život i probleme, razumljivo...
Onda zatim, ono dvoje neuro... sto sam pomenuo su kaze isto majka još ranije napomenuli da inače ovakve "slučajeve" kao što sam ja oni na psihijatriji uglavnom nakljukaju koje čime da bi ih skinuli sa klinca i tu opet nema rešenja osim u mojoj glavi. Kaze mi ona reši se podštapalica u zivotu i ne vezuj se za opijate i lekove više. Promeni razmišljanje i uzimaj bup kao lek, a ne da bi se drogira njime... Imao sam ovih dana extremnu minus fazu i depresiju jer sam skontao da sam zajebao ono što sam mesecima gradio kamičak po kamičak, korak po korak. Jutros sam se probudio i nisam ni pomislio da otrčim i uzmem lek. Vec sam se umio, doručkovao sa klincem, popio sa majkom kod nje kafu na tenane i vratio se kuci da se bavim klincem i njegovom fizikom koju je bubao za sutra. Tek pred posao sam uzeo lek, a drugu dozu na poslu i to čini mi se uz klinac jer nisam osecao potrebu vec samo eto što sam je imao kod sebe pa me žuljala u dzepu. Pa eto probacu tako. Da ne mislim o tome i da mi to bude sporedna, a ne glavna stvar u zivotu, pa cu kontam videti šta biva. Jer od doktora otprilike ništa. Osim da sa ženom pod ruku odem i prijavim se na terapiju što bi mislim bilo sranje koje sam godinama izbegavao...
[/quote]
Jurke, sta si ocekivao da ce ti dokotori reci? Tj kako bi ti mogli pomoci?
-
Stanje ovako... Anesteziologom kojeg sam pomenuo me je opušteno iskulirao i on i keva su se zajedno slozili da je sve u meni i mojoj glavi i da šta god uradio dok sam ne isključim bup meni Bog Otac pomoci ne može, ni ispiranja, detoxi i pičke materine.Znači uz to je rekao da bup i opijati nisu njegov domen i ne razume se u psilogogiju. Ukratko puca mu kurac da se zamara mnome... Ima čovek svoj život i probleme, razumljivo...Frajla wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 8:45 amAl lako to nego ne javlja se Jurke. Cisto sam znatizeljan dal ima pomaka kako je reka ili i dalje udara sub na surlu i prodaje maglu svojima doma kak mu je tesko. Za Ane znam nekako da je ok zato sta je bezobrazna tvrdoglavica i da ono sta je zamislila to tak ide.Jurke wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 12:12 am [quote=licaninsasela post_id=146860 time=<a href="tel:1570050711">1570050711</a> user_id=13380]
[quote=licaninsasela post_id=146859 time=<a href="tel:1570049741">1570049741</a> user_id=13380]
[/quote]
[/quote]
Da. Najbolje sa zenom kod "pravog" doktora. Nema druge Jurke. Pamet u glavu. Tesko ces to izniti sam
Stanje ovako... Anesteziologom kojeg sam pomenuo me je opušteno iskulirao i on i keva su se zajedno slozili da je sve u meni i mojoj glavi i da šta god uradio dok sam ne isključim bup meni Bog Otac pomoci ne može, ni ispiranja, detoxi i pičke materine.Znači uz to je rekao da bup i opijati nisu njegov domen i ne razume se u psilogogiju. Ukratko puca mu kurac da se zamara mnome... Ima čovek svoj život i probleme, razumljivo...Frajla wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 8:45 amAl lako to nego ne javlja se Jurke. Cisto sam znatizeljan dal ima pomaka kako je reka ili i dalje udara sub na surlu i prodaje maglu svojima doma kak mu je tesko. Za Ane znam nekako da je ok zato sta je bezobrazna tvrdoglavica i da ono sta je zamislila to tak ide.Jurke wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 12:12 am [quote=licaninsasela post_id=146860 time=<a href="tel:1570050711">1570050711</a> user_id=13380]
[/quote]
[/quote]
Ovih prethodnih nedelja sam moze se reci prilično iskliznuo iz neke normale kojoj sam težio i to je dovelo do nekog sloma u meni i razočarenja. Hteo sam da sa nekim ko poznaje moju istoriju problema nadjem rešenje, ali taj neko nema kada da se time bavi. Ostao sam sa suprugom i majkom koje mi savetuju da tu borbu nastavim sam uz njihovu pomoc. Da se ne obracam nikome na odeljenju ili nešto slično. Tako da sam se opet morao okrenuti tome da sam kalupim sebe i smanjujem dozu u hodu. Radeci i baveci se porodicom i kucom. Glava je sada hladna, zivci u fotroli i polako peglam situaciju. Nadam se da ci ici jer ono sto sam osecao pre par dana je ličilo na nervni slom...

Ma da, polako sada i sam si osetio sve
Smrkanje izaziva te oscilacije u raspolozenju i prvi korak ti je da se toga manes. Probaj i videces da ce se isplatiti
I pisi ovde, lakse ce ti biti.
Smrkanje izaziva te oscilacije u raspolozenju i prvi korak ti je da se toga manes. Probaj i videces da ce se isplatiti
I pisi ovde, lakse ce ti biti.
Znam Frajlita. Problem i jeste u meni i samo ga sam mogu shvatiti i samim tim se boriti sa njim. Niko mi drugi nece rešiti problem to je jedina sigurna stvar. Korak po korak, opet iz početka...Ma koliko teško to iz ove pozicije izgledalo teško. Vama hvala što ste tu da pročitate moje postove i nekada me usmerite na pravi put kada se zaigram. Moram da prestanem da ovo smatram radom, vec samo lekom i lečenjem...