CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

vudd

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by vudd »

moja baba Melanija ima uzrečicu "što je meni mene žaooo". Zamisli nas kao babe - ima unuci da se sprdaju s našim duševnim bolom :D
Kuku nama, za nama...sa nama :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O1XalOm6YBw[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Beobandit

Post by Beobandit »

Rastereceno, mokro, lepo.
7474

Post by 7474 »

preplavljen Živom Silom (tako ja shvatam, razumem i nazivam Višu Silu)!!! osećam se sjajno!

dobio sam mail od jednog čoveka koji želi da nam se priključi.. nama, anonimnima.. i odmah sam ga nazvao i razvevao razgovor na dvadesetak minuta! kako ta Živa sila samo savršeno funkcioniše!!! neverovatno.
odmah sam se setio i svih ljudi koji dolaze na sastanke, na naše super-Beogradjane koji ulažu trud i dodju da dele sa nama tako puno toga! naše "voditeljice" programa i njenog kučeta.. sjajnog DJja koji se tako uspešno čupa... setio sam se i onih ljudi koje sam samo čuo a nikako da ih vidim.. setio sam se i jedne devojke sa očima boje meda i ponadao da ću je uskoro videti na sastancima.. i jednog momka koji je na sastanak došao dan ranije, jer neko nekom nije nešto objasnio kako treba ili neko nije postavio pravo pitanje....

prošli su mi kroz ostatke mozga tako neki novi ljudi, novi prijatelji..
baš super! Živa Sila!!!!!

:bear:

pada kiša a ja idem da se nadjem u gradu sa suprugicom i sinom koji se nešto bacaju po gradu, skitaju nakon vrtića a ja sam prvi put posle sto hiljada godina došao kući na vreme, s posla!!!! idemo negde na klopicu!
život je lep!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
winston85

Post by winston85 »

Naravno da je lep... :)
Osecam se kull 8)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Boban

Post by Boban »

7474 wrote:preplavljen Živom Silom (tako ja shvatam, razumem i nazivam Višu Silu)!!! osećam se sjajno!

dobio sam mail od jednog čoveka koji želi da nam se priključi.. nama, anonimnima.. i odmah sam ga nazvao i razvevao razgovor na dvadesetak minuta! kako ta Živa sila samo savršeno funkcioniše!!! neverovatno.
odmah sam se setio i svih ljudi koji dolaze na sastanke, na naše super-Beogradjane koji ulažu trud i dodju da dele sa nama tako puno toga! naše "voditeljice" programa i njenog kučeta.. sjajnog DJja koji se tako uspešno čupa... setio sam se i onih ljudi koje sam samo čuo a nikako da ih vidim.. setio sam se i jedne devojke sa očima boje meda i ponadao da ću je uskoro videti na sastancima.. i jednog momka koji je na sastanak došao dan ranije, jer neko nekom nije nešto objasnio kako treba ili neko nije postavio pravo pitanje....

prošli su mi kroz ostatke mozga tako neki novi ljudi, novi prijatelji..
baš super! Živa Sila!!!!!

:bear:

pada kiša a ja idem da se nadjem u gradu sa suprugicom i sinom koji se nešto bacaju po gradu, skitaju nakon vrtića a ja sam prvi put posle sto hiljada godina došao kući na vreme, s posla!!!! idemo negde na klopicu!
život je lep!
Drago mi je da osetis silu bez obzira na pad,to je dokaz da si borac i da se ne sazaljevas kao mnogi.Samo tako nastavi zelim ti brz oporavak.

Ja sam ok ovaj hladni vetar i kisha mi malo smetaju al najdraze mi je to sto cekam da me zovnu da mi daju prvi pegasys.
vudd

Post by vudd »

Gripa?...jebes gripu.Narkomanija?...jebes i narkomaniju.

Malo bolje pogledas i primjecujes... to je jedno- te isto.

7474...covjek bi na prvu rekao da te spucala''dobrila''...medjutim,svaka cast!!!!!Sila i to Ziva.

Bobane,sretno !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L02r6fkcz2c[/youtube]
7474

Post by 7474 »

Bobane, good, good luck!!!

javljaj obavezno kako je prošlo!

vudd, i dalje ću te još malo preskakati jer te ne kapiram (i dalje). ako te svi ovi ljudi toliko gotive, verovatno ja propuštam nešto. be good, u svakom slučaju!

Bob, kad se budeš osećao ono, baš dobro, dodji da nam pričaš kako ti je, važi?
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
vudd

Post by vudd »

Ma kapiras ti...jao-jao...samo se PRAAAAVIIIIISH---SH--SH!!!
Salim se
Nema problema burazere...preskoci slobodno. :)

Baj d' vej...ne propustas nista i hvala ti na zeljama da bidnem gud...budi i ti gud...veri luk,beli luk...

Osjecam se prec'erano

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2bbcPrnLYfM[/youtube]
Boban

Post by Boban »

7474 wrote:Bobane, good, good luck!!!

javljaj obavezno kako je prošlo!

vudd, i dalje ću te još malo preskakati jer te ne kapiram (i dalje). ako te svi ovi ljudi toliko gotive, verovatno ja propuštam nešto. be good, u svakom slučaju!

Bob, kad se budeš osećao ono, baš dobro, dodji da nam pričaš kako ti je, važi?
Naravno brate sto rece moja sestrica anfakabl tesko je biti u istom gradu i boriti se ali veruj da tvoja vera moze biti jaca od toga dobar primer su ljudi AN iz Beograda.Sila je chudo,koraci su teshki ali kako reche Nikola jednom put od hiljadu milja pocinje sa prvim korakom.Matori sto ste se vas dvojica zakachili?Mislim oko chega?Daj povezite se nekako pa odrzite bar jedan-dva sastanka zajedno.Zar nije lepo biti na pocetku necega stvarati nesto i posle ako Bog da kad se to prosiri osecati se korisno jer ste ucestvovali u stvaranju necega velikog.Jebes ponos borimo se protiv narkomanije.Veliki iskren pozdrav za obojicu.Ps. Nemojte samo nastavljati jer ste ko deca ponos vam neda mira. :mrgreen:
winston85

Post by winston85 »

Pozdravljam Boba!
Nisam u toku, sta se desava? Sta bi od onih rezultata? Hoces dobiti terapi?
Evo i ja ozdravljam, pa se vracam... 8)
Bio na odvikavanju od alkohola i tableta...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Post Reply