jbg synthetic, smorio si se sad na sredini price! mislim, stvarno...SuperSynthetic wrote:Hvala vam sto ste tu. Volim vas sve. Stvarno.
Danas sam u bedaku i svasta mi prolece kroz glavu ali eto citam malo vas, nesto pomazem burazeru i molim se Bogu da danas ostanem cist. Ostacu valda nadam se. Nisam mogao da zaspim nocas uopste. To tako krene kod mne nesto da brinem i onda postaje sve gore vece, neresivo. Izgleda mi da ne mogu ni da pisem svoje price ni da nadjem posao ni da.... Znam da mogu danas da ostanem cist ma sta se dogodilo i ma kako se osecao.
Nadam se da ce proci i da ce sutra biti bolje. Ne mogu danas da pise ali pisacu. Stvarno sam zahvalan Bogu i Vama. I feel volim i Sanelu i Parama i mog ortaka Vuka i Saleta I Anu i Lelu i Bobana. Zelim vam svima da budete cisti i da vam sve u zivotu od ruke ide. Izvinite sto bedacim i smaram, mozda nisam trebao ali .........SORRY
SAMO DANAS!
PRICA
Moderator: sanela
Re: PRICA
a što si se ti naložila....lela wrote:jbg synthetic, smorio si se sad na sredini price! mislim, stvarno...SuperSynthetic wrote:Hvala vam sto ste tu. Volim vas sve. Stvarno.
Danas sam u bedaku i svasta mi prolece kroz glavu ali eto citam malo vas, nesto pomazem burazeru i molim se Bogu da danas ostanem cist. Ostacu valda nadam se. Nisam mogao da zaspim nocas uopste. To tako krene kod mne nesto da brinem i onda postaje sve gore vece, neresivo. Izgleda mi da ne mogu ni da pisem svoje price ni da nadjem posao ni da.... Znam da mogu danas da ostanem cist ma sta se dogodilo i ma kako se osecao.
Nadam se da ce proci i da ce sutra biti bolje. Ne mogu danas da pise ali pisacu. Stvarno sam zahvalan Bogu i Vama. I feel volim i Sanelu i Parama i mog ortaka Vuka i Saleta I Anu i Lelu i Bobana. Zelim vam svima da budete cisti i da vam sve u zivotu od ruke ide. Izvinite sto bedacim i smaram, mozda nisam trebao ali .........SORRY
SAMO DANAS!
- SuperSynthetic
lela wrote:jbg synthetic, smorio si se sad na sredini price! mislim, stvarno...SuperSynthetic wrote:Hvala vam sto ste tu. Volim vas sve. Stvarno.
SAMO DANAS!
pisao sam malopre Lela ali nesto druge sto mi je bilo malo vaznije nekako
Obecavam da cu napisati nastavak vec sutra. Sorry lela HUG
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
kakva sad depresija i ta sranja. daj nastavak, a posle se bedaci kol'ko oces.
..........................................................................................
sad sam procitala sta si napisao. moze sutra, sad cu ionako da izadjem. al' nek bude sutra pre podne, da citam na poslu.
p.s. zao mi je sto si se sjebo'. a ovako lepo vece...
..........................................................................................
sad sam procitala sta si napisao. moze sutra, sad cu ionako da izadjem. al' nek bude sutra pre podne, da citam na poslu.
p.s. zao mi je sto si se sjebo'. a ovako lepo vece...
Last edited by lela on Mon Aug 24, 2009 8:54 pm, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Eto ti. Uspeo si da te više ljudi ne gledaju kao čoveka nego samo kao mašinu iz koje ispada tekst.
O tome sam ti pričala :smt016
O tome sam ti pričala :smt016
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- SuperSynthetic
Reality
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MOpucm8oOmg[/youtube]
Izvinjavam se ali morao sam ovo da stavim. Nije bas kvalitetna slika i malo je brza od zvuka ali jbg.
Na pocetku sam ja tonac i umesto da ukljucujem gledaoce ja sam postavljam pitanja a posle moji sinovi i ja pokusavamo da resimo zagonetnu rec. Sve je totalni reality i stvarno se dogadja.
Izvinjavam se ali morao sam ovo da stavim. Nije bas kvalitetna slika i malo je brza od zvuka ali jbg.
Na pocetku sam ja tonac i umesto da ukljucujem gledaoce ja sam postavljam pitanja a posle moji sinovi i ja pokusavamo da resimo zagonetnu rec. Sve je totalni reality i stvarno se dogadja.
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
- PsyTechGirl
Balkanika.. Ovo samo kod nas može 

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..