Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

paramparcad

Re: Retro

Post by paramparcad »

nije to nego vidim da ova pitanja hrane njen ego jer nije narkomanka i time se busa u grudi.znam da nije meni upuceno pitanje ali sam svejedno odreagovao jer me nerviraju takve stvari.
MANS0N

Post by MANS0N »

Teze je napraviti spravnu stvar,ali zato se poslije jako isplati ta odluka.Mada ispocetka izgleda kao fantasticna glupost. :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
MANS0N

Post by MANS0N »

Zona Sumraka wrote:poenta iza mog filozofiranja je bila da je to generalna i sasvim objasnjiva pojava, nevezano da li se radi o narkomanu ili cistom pojedincu...
Zono moras prvo imati frajera za ovu pricu. :-D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Andrijana

Post by Andrijana »

nije to nego vidim da ova pitanja hrane njen ego jer nije narkomanka i time se busa u grudi.znam da nije meni upuceno pitanje ali sam svejedno odreagovao jer me nerviraju takve stvari.
Cemu bre ta diskriminacija.Zasto osudjujes odmah kad cujes da neko nije narkoman.Imam ja dosta zavisnickih osobina, samo ne uzimam supstancu ...

Zona hvala na odgovoru.... nije taj stari sistem uvek los, nemoj da to gledas kao sputavanje.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma znam da nije los, nego kenjam po obicaju...samo ruku na srce, bilo bi puno lakse da su me ucili da budem djon obraz...u tom smislu jeste sputavanje...
mensone ja sam u vezi vec osam godina...nevjerovatno, zar ne? :-D
nego, lagano skretanje sa teme...sta kazete za Obamu a?...jbte mozda i bude nesto od ove zemlje....
bojanol

Post by bojanol »

Obama mi je baš ok lik. Liči mi na jednog mog drugara, samo što je ovaj crn od alkohola. :D
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra svima.
Malo sam zauzet ovih dana...
Nego iskoristio bih ovo malo MENSINOG dnevnika da se...

Javno i na sav Glas zahvalim drugarici i gospodjici ZONI,sto je izdasno i bez Centa nadoknade,gurala onog gorickog firauna Obamu :!:

Meni je praavo drago sto je lik pobjedio onog zujana matorog,koji me podsjeca na zabreklog clana janjecih brigada za vrijeme Staneta Dolanca.

:D
paramparcad

Post by paramparcad »

Zona Sumraka wrote:ma znam da nije los, nego kenjam po obicaju...samo ruku na srce, bilo bi puno lakse da su me ucili da budem djon obraz...u tom smislu jeste sputavanje...
mensone ja sam u vezi vec osam godina...nevjerovatno, zar ne? :-D
nego, lagano skretanje sa teme...sta kazete za Obamu a?...jbte mozda i bude nesto od ove zemlje....
sad ce obama da okrene svoje pravo lice i objavi treci rajh...khm,rat.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Javno i na sav Glas zahvalim drugarici i gospodjici ZONI,sto je izdasno i bez Centa nadoknade,gurala onog gorickog firauna Obamu :!:
heh... :smirk: hvala hvala...isplatilo se volontiranje izgleda...samo obzirom je trenutno stanje totalno u ku..cu, moja ocekivanja su prilicno skromna...u svakom slucaju ne moze biti gori od onog mumije i njegove polarne pecinarke da ga jebesh...
a o ovom trenutnom majmunu necu ni da pocinjem...
MANS0N

Post by MANS0N »

Fakat Zono te stalno lose procjenjujem.Izvini jebiga.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Post Reply