Retro
Moderator: sanela
-
Re: Retro
nije to nego vidim da ova pitanja hrane njen ego jer nije narkomanka i time se busa u grudi.znam da nije meni upuceno pitanje ali sam svejedno odreagovao jer me nerviraju takve stvari.
Teze je napraviti spravnu stvar,ali zato se poslije jako isplati ta odluka.Mada ispocetka izgleda kao fantasticna glupost.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Zono moras prvo imati frajera za ovu pricu.Zona Sumraka wrote:poenta iza mog filozofiranja je bila da je to generalna i sasvim objasnjiva pojava, nevezano da li se radi o narkomanu ili cistom pojedincu...

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Cemu bre ta diskriminacija.Zasto osudjujes odmah kad cujes da neko nije narkoman.Imam ja dosta zavisnickih osobina, samo ne uzimam supstancu ...nije to nego vidim da ova pitanja hrane njen ego jer nije narkomanka i time se busa u grudi.znam da nije meni upuceno pitanje ali sam svejedno odreagovao jer me nerviraju takve stvari.
Zona hvala na odgovoru.... nije taj stari sistem uvek los, nemoj da to gledas kao sputavanje.
- Zona Sumraka
ma znam da nije los, nego kenjam po obicaju...samo ruku na srce, bilo bi puno lakse da su me ucili da budem djon obraz...u tom smislu jeste sputavanje...
mensone ja sam u vezi vec osam godina...nevjerovatno, zar ne?
nego, lagano skretanje sa teme...sta kazete za Obamu a?...jbte mozda i bude nesto od ove zemlje....

nego, lagano skretanje sa teme...sta kazete za Obamu a?...jbte mozda i bude nesto od ove zemlje....
Obama mi je baš ok lik. Liči mi na jednog mog drugara, samo što je ovaj crn od alkohola. 

Vozdra svima.
Malo sam zauzet ovih dana...
Nego iskoristio bih ovo malo MENSINOG dnevnika da se...
Javno i na sav Glas zahvalim drugarici i gospodjici ZONI,sto je izdasno i bez Centa nadoknade,gurala onog gorickog firauna Obamu
Meni je praavo drago sto je lik pobjedio onog zujana matorog,koji me podsjeca na zabreklog clana janjecih brigada za vrijeme Staneta Dolanca.

Malo sam zauzet ovih dana...
Nego iskoristio bih ovo malo MENSINOG dnevnika da se...
Javno i na sav Glas zahvalim drugarici i gospodjici ZONI,sto je izdasno i bez Centa nadoknade,gurala onog gorickog firauna Obamu

Meni je praavo drago sto je lik pobjedio onog zujana matorog,koji me podsjeca na zabreklog clana janjecih brigada za vrijeme Staneta Dolanca.

-
sad ce obama da okrene svoje pravo lice i objavi treci rajh...khm,rat.Zona Sumraka wrote:ma znam da nije los, nego kenjam po obicaju...samo ruku na srce, bilo bi puno lakse da su me ucili da budem djon obraz...u tom smislu jeste sputavanje...
- Zona Sumraka
heh...Javno i na sav Glas zahvalim drugarici i gospodjici ZONI,sto je izdasno i bez Centa nadoknade,gurala onog gorickog firauna Obamu
a o ovom trenutnom majmunu necu ni da pocinjem...
Fakat Zono te stalno lose procjenjujem.Izvini jebiga.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,