koje filmove gledate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

ruzicasti oblak

Re: koje filmove gledate?

Post by ruzicasti oblak »

Obrisala si kompletnu diskusiju koju smo juçer vodili, ukljuçujuçi i sve moje postove. Koja je poenta pisati ovdje?
sanela

Post by sanela »

ruzicasti oblak wrote:Obrisala si kompletnu diskusiju koju smo juçer vodili, ukljuçujuçi i sve moje postove. Koja je poenta pisati ovdje?
Diskusija nije bila u skladu s temom, a obrisani su svi postovi redom, a ne samo tvoji.
ruzicasti oblak

Diskusija je bila vrlo vazna! Jako mi je zao şto si je obrisala. Nijedan od postova nije ukljuçivao vrijedjanje (barem ne direktno), ponizavanje bilo kojeg od uçesnika, a posebno, ova diskusija, nije na bilo koji naçin ukljuçivala promoviranje konzumiranja droga/alkohola ili promoviranje bilo kojih od drugih standardno-narkomanskih ideala.

Sa moje strane je diskusija bila motivisana vrhunskim vrijednostima univerzalnog humanizma, sa dubokim filozofsko-teoloşkim korijenima. Ostali uçesnici su doprinijeli boljem razumijevanju relevantnih kategorija, a mislim da smo svi dosta nauçili iz ove interakcije. Taçno je da naşa diskusija nije bila striktno vezana za temu 'koje filmove gledate.' Ako je ovo posljednje tvoj osnovni argument za brisanje ove kompletne debate, ja zaista nemam şta da trazim na ovakvom forumu.
sanela

Post by sanela »

ruzicasti oblak wrote:Diskusija je bila vrlo vazna! Jako mi je zao şto si je obrisala. Nijedan od postova nije ukljuçivao vrijedjanje (barem ne direktno), ponizavanje bilo kojeg od uçesnika, a posebno, ova diskusija, nije na bilo koji naçin ukljuçivala promoviranje konzumiranja droga/alkohola ili promoviranje bilo kojih od drugih standardno-narkomanskih ideala.

Sa moje strane je diskusija bila motivisana vrhunskim vrijednostima univerzalnog humanizma, sa dubokim filozofsko-teoloşkim korijenima. Ostali uçesnici su doprinijeli boljem razumijevanju relevantnih kategorija, a mislim da smo svi dosta nauçili iz ove interakcije. Taçno je da naşa diskusija nije bila striktno vezana za temu 'koje filmove gledate.' Ako je ovo posljednje tvoj osnovni argument za brisanje ove kompletne debate, ja zaista nemam şta da trazim na ovakvom forumu.
Kao što i ranije rekoh, svako odlučuje za sebe da li će negdje nešto pisati ili neće, kao i o načinu na koji će to raditi.
ruzicasti oblak

Sasvim dobro smo se razumjele i slazemo se u potpunosti. Svako odluçuje za sebe.
taranta

Post by taranta »

Ne gledam filmove, tenutno:)
DVD je prvi popustio pred naletom juniora :axe: :D
Između dva zla ne biram ni jedno!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

A ja opet ostadoh bez odgovora ..
Pa ovo stvarno nije humano.. :roll:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Image
adam*

Post by adam* »

Zona Sumraka wrote:Image
:-D
cucla cucla cuclica
Boban