NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

MAKI

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by MAKI »

ta boljka i mene zjb. Uzmes kapi od eukaliptusa i dobro se naparis...! Pomaze,veruj mi...!
Modesty

Post by Modesty »

ma znam ali sam tako lijena..uradiću to danas,danima me boli i nepomažu mi ni lijekovi,imam kapi.....sad pijem nesicu.
MAKI

Post by MAKI »

nemoj da si lenja! Nego hvataj u ruke te kapi,peskiric preko glave i leci se....! NEMOJ DA JA POCNEM DA BIJEM SADA...ZNASHHH!!! :)
Modesty

Post by Modesty »

PDT_Love_18
Modesty

Post by Modesty »

jutro svima........maki,zaboravila sam se inhaliret :? obećavam da ću danas ako ne zaboravim :wink:

magla svuda,magla oko nas....tra la la......ali za mene:što je danas lijep i sunčan dan...ona danas dolazi iz Zagreba tra la la :D :D ...........u duši mi sija sunce
Dobro jutro i mir u srcu svima :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
MAKI

Post by MAKI »

Dobićeš od mene ...... :axe: :axe: :axe: pa će posle da ti bude crvena :butthead:
Modesty

Post by Modesty »

:shock: :shock: :shock:
:lol: :wink:
sanela

Post by sanela »

Pozdrav ljudi od mene :smt006

Nije me bilo od prošle godine, pa sad da nadoknadim :) Prvo vam svima u Novoj Godini želim puno zdravlja, sreće, ljubavi i radosti, a za ostalo ćete se izboriti, ne sumnjam. Sretni (sa zakašnjenjem, sorry) katolički i pravoslavni Božić i pravoslavna Nova Godina, te ostali praznici koji dolaze!

Vidim ja vi se raspisali, Nova godina započela u veselom raspoloženju... Tako i treba. :rock: Samo rock'n'roll...
Valjalo mi je pohvatati sve što ste napisali, i još nisam sve stigla... Hvala na lijepim željama koje ste mi uputili na pm. Sorry što nisam odgovorila, ali čim stignem, pišem vam.

Želim svim novim članovima dobrodošlicu i žao mi je što vam je ovakav forum zatrebao. Poseban pozdrav za stare članove koji su se tuspasili nakon nekog vremena...

Niste puno pisali kako ste proveli Novu Godinu. Meni je bilo super u Zagrebu. Bili smo u Tvornici, puštao se ex-yu rock... baš me onako pukla nostalgija na ISV rock partyje u Slogi prije 10-ak godina... samo tada se cugalo... :drinkers:

Eto, toliko za sada, pa vam se javim ovih dana opet.

PDT_Love_01 za sve!

S.
MAKI

Post by MAKI »

Mooodddddddd............HOĆU KAFU !!! :smt026 :smt026 :smt026
Modesty

Post by Modesty »

Jooooo,ja mislila ti već pristavila :D :D evo draga,pošto si ti na poslu a ja doma :drinkers: :drinkers: sve sa cukerom :wink:
Post Reply