moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

azraaa

Post by azraaa »

evo da vam kazem sta je bilo juce? mene zove gospodin all I need i ja se javim! reko ne mogu ni ja da budem vise hitler, i ja mu ispricam sve sta mi se desava, da me boli ruka, da sam je isjekla jer sam kupila neke posjekotine itd, i sad evo mi pise privatn eporuke i ja mu kazem da me boli ruka jos a on nema pojma o tome, ne sjeca se nicega o cemu sam mu juce pricala! ne znam sta to treba da znaci! sad su neki zbunjeni mozda, radi se o tome, da all I need u svojim narkomanskim danima bio ovako rasijan, nije se sjecao nasih razgovora i slicno. eh sad neka zna da mije tesko opet, neka svi znaju. malo mi je falilo da mu kazem sad da se vidimo, iako sam kulirala, ali malo, ej, a sad........no comment :crybaby:
PDT_Love_07
all I need!

Post by all I need! »

c c c c ljubavi moja, da ti mozda nisi mahmurna?!?!?! kazes da sam ja tebe zvao... jesam azra, ali nakon tvoje poruke da te nazovem, sad ces reci da ni to nije istina ljubavi?!?!? NE zelim da se raspravljam, ja ne mogu komandovati tobom i tvojim mislima... Mozda sam sebi i umislio da mi je stigla ona poruka od tebe, da ako mogu da te nazovem za pola sata... hmmmm...
azraaa

Post by azraaa »

da naravno sam ti poslala poruku i sta? nazvao si me! iako sam se predomisljala da li da se ipak javim! a poslala sam ti poruku jer me je neko zvao od tvoje kuce, i naravno da cu prije tebi poslati poruku nego bilo kome drugome! nije sad stvar u tome ko je koga nazvao, ko je kome popustio! fazon je da se cinis meni odsutan! i strah me je, jer ne mogu da se suocim sa ovim problemom koji imamo, shvati to, bojim se imati djecu s tobom, uvijek cu sumnjati u tebe, ne bih mogla podnijeti da gledam da se ponovo pocnes drogirati. otisla bih i bila bi nesretna do kraja zivota! ne zelim to!
evo ti sad sva moja razmisljanja "na dlanu", pa mi reci, sta ti mislis o tome!
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

ne mislis nista o tome, otisao si sa foruma. ja sam popustila i tako mi i treba! najbolje bi bilo je da se nikako ne cujemo do zime, ali sta cu kad te volim i zelim da ti cujem glas. :crybaby:
PDT_Love_07
all I need!

Post by all I need! »

pa znam da nije bitno ljubavi ko je koga nazvao, ali eto vidis, i ti ponekad kazes nesto sto nije tacno, ja i dalje stojim iza toga da mi nisi uopste spomenula posjekotinu, jer sam siguran da to nikada ne bih zaboravio, da je bilo sta drugo u pitanju, reko bih OK moze biti da sam zaboravio, ali to... to nikada... meni je zao ljubavi, ako si ti sada promijenila neka misljenja, ili ako mozda vise sumnjas, nije mi bila namjera da to ucinim. Ja sam se suocio ljubavi sa svojim problemom, i hvala onom gore na nebesima, sto mi daje snage da sprovedem sve ovo u djelo...

Sad cu ti reci jos jednu stvar Azra, moram, a rekao sam sebi da to nikada necu uraditi, nemoj misliti da se pravdam samo te napominjem, prvi put, kad smo se vidjeli i upoznali, prije svega sto se desilo, sjecas li se sta sam ti rekao??? AAAA? da te malo napomenem... odmah sam ti rekao da sam ovisnik o heroinu i sve ti ispricao... I vjeruj mi, kad bih ga ponovo uzeo, ti bi to prva saznala... razmisli malo Azra... Ja nemam sta da krijem
cokapeace

Post by cokapeace »

Azra...ovo je bilo totalno iskreno ! =D> [-o< [-o< [-o< [-o<
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
azraaa

Post by azraaa »

nisam ja nista rekla da nije tacno, nisam htjela biti opsirna pisajuci sljedece: "neko jemeni juce poslao poruku sa njegovog broja bla-bla-bla-bla....." jesam ja sam poslala poruku nazovi me, popustila sa, glupa koza, zaljubljena, volim te, luda sam za tobom, eto ti, jel ti sad dovoljno?! toliko o tome. dalje, Bog nije na nebesima, On je svuda oko nas, ne zaboravi to!
i ono zadnje sto si napisao: rekao si mi nakon onog sudbonosnog spajanja nasih usana da se drogiras! znam da se sad vise ni ne sjecas kad si mi rekao, prije ili poslije. ali izgleda da cu morati da zivim sa tim tvojim crnim rupama u sjecanju, nadam se samo ako budemo imali djecu, da im imena neces zaboravljati!
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

necemo se vise raspravljati. nema smisla. nije forum za toga napravljen. nego, ljubavi, vrijeme ce pokazati svoje. vidjecemo se i ja cu se sama uvjeriti. ne treba mi niko i nista govoriti, sve ce to izaci na vidjelo. cuvaj mi se, budi pametan!
PDT_Love_07
all I need!

Post by all I need! »

Ljubavi, zaboravila si da poruka nije stigla sa mog broja :-D , kao drugo niti si glupa, niti si koza, znam da me volis. Nije tacno da se ne sjecam kad sam ti rekao da se drogiram, uglavnom, rekao sam to prije nekih stvari koje su se desile. Poenta sto sam ti spomenuo sad to je ta, da zelim da znas, da ti ne bih krio to nikada, pa ni sada, vjeruj mi, ti bi prva saznala...
cokapeace

Post by cokapeace »

all I need.....navijam za vas ! :smt041 :smt041 :smt041
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply