CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Hvala Bojane
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
San pravi je shecer svega mi...slatkish na mamu,aa?! 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
hvala na čestitkama, željama za uspeh! mnogo ti hvala! znači nam!bojanol wrote:Deda Bojan čestita održavanje prvenca i želi još mnogo istih takvih, pesmom.. om.. om.. om...![]()
Možda svratim i ja kad položim oduzimanje, imam ja još da peglam do deljenja.
U svakom slučaju tu ste, iza brda.
svrati obavezno!!!
ako ti je do priče (deljenja), imaš priliku da se izraziš pred kraj sastanka,..a kako Vuk kaže, ako i tokom sastanka poželiš nešto da kažeš, i počneš da govoriš, neće te niko sprečiti u tome!
dakle, ako je samo do toga, smatraj problem rešenim!
dobrodošao! kao i svi koji su u blizini, prilici, potrebi i ostalom!!!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Cokapeace
Hvala
Jedino sto je tako brzo narasla, sad nagovaram tatu da damo Kikici brata ili sekicu....dok mama ne ostari
Hvala
Jedino sto je tako brzo narasla, sad nagovaram tatu da damo Kikici brata ili sekicu....dok mama ne ostari

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Samo da javim, da me je danas Winston obradovao sa par lijepih rijeci. Dosao je na vikend, ali trenutno je bez komp. i mislim da mu dobro ide...cini mi se da se realno budi optimizam na ovom forumu...
- Param-parcad
pa ono i jes prolece najbolji period za skidanje...kad nam zafali baterijski pogon onda je tu solarni
Klara jel ti znas sta je narkoman?????klara60 wrote:Samo da javim, da me je danas Winston obradovao sa par lijepih rijeci. Dosao je na vikend, ali trenutno je bez komp. i mislim da mu dobro ide...cini mi se da se realno budi optimizam na ovom forumu...
Zivio drug Tito...Zivela Ka-Pe-Ju....Zivjela Crvena Zvezda...Zivio Kurta&Murta
Mom sinu Vuku, danas rodjendan
Kako se osjecam?...Pogadjate
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ta8TVNGGHAQ[/youtube]
Mom sinu Vuku, danas rodjendan
Kako se osjecam?...Pogadjate

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ta8TVNGGHAQ[/youtube]
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Ja se osjećam super!
Za to je zaslužno lijepo vrijeme, posjeta u zatvoru i tabla apaurina!

Za to je zaslužno lijepo vrijeme, posjeta u zatvoru i tabla apaurina!
Potpis.