CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by sanela »

bojanol wrote:
sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen :D
mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja. :-D
Pa vidi ga na slici. Zar nije zavodnik 1/1?
A tek kad progovori... pa svaka djevojka ima u nesvjest da padne :) i nikad više ne dođe sebi. :D :D
preispitivac

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:onda ti je los pristup druze.zaboravio si sujetu basiste...cuj mogu li da sviram pravo?!?
Pa kao gitarista moram da zajebavam basiste, nista licno. Kad deres slep onako, mozes i ravno, ne sumnjam, a da nemas sluha, ne bi se cepao nikad :). Demo snimci u pitanju, mozda ti se svidi, ha?
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sanela wrote:
bojanol wrote:
sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen :D
mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja. :-D
Pa vidi ga na slici. Zar nije zavodnik 1/1?
A tek kad progovori... pa svaka djevojka ima u nesvjest da padne :) i nikad više ne dođe sebi. :D :D
ih,kad prodjem ulicom sve se devojke okrecu zamnom...a bogami i njihovi zeludci.
Boban

Post by Boban »

Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
klara60

Post by klara60 »

BOBAN wrote:Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
A, bas sam se i ja pitala gdje si. Pa, zar Bobane toliko dugo traje to traganje raznih papira i cekanje komisija za pocetak terapije?! Cini mi se da si ti to krenuo na samom pocetku godine...
Pozdrav
Boban

Post by Boban »

klara60 wrote:
BOBAN wrote:Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
A, bas sam se i ja pitala gdje si. Pa, zar Bobane toliko dugo traje to traganje raznih papira i cekanje komisija za pocetak terapije?! Cini mi se da si ti to krenuo na samom pocetku godine...
Pozdrav
Pa meni fali jos samo jedan papir od neuropsihijatra da bi mi to poslali sa kilom papira i zaledjenom krvi za Bg a doktor dolazi u utorak sa godisnjeg.Komisija se odrzava otprilike jednom u mesec dana ili dva zavisi,tako mi je rekla profesorica Fabri na inf. klinici u NS.Da jebeno mi je trebalo par meseci da skupim sve sto su mi trazili i izmorio sam se od puta Sombor-NS.Bio sam sest puta zajedno sa biopsijom na klinici u NS.Sad imam kontrolu 30.usao sam u program samo trebam da dostavim taj papir koji ako Bog da konacno uzeti u utorak.Ne znam kako vi ali ja moram putovati 100 km na svaku kontrolu + 1000 peripetija koje su trazli.Prvo su mi rekli u NS da mozda nemam virus,pa posle mesec dana kada su uradili PCR videli da imam,pa posle sam zakazivao biopsiju a usput sam morao obaviti pred svaki odlazak vadjenje krvi i test kod neuropsihijatra to sam radio u Somboru.26 februara sam trebao da idem u Sarajevo imao sam kontrolu da bi mi rekli konacno da imam 3 580.000.00 kopija virusa i da mogu uci na program samo da odem kod neuropsihijatra moga i uzmem potvrdu o cistoci od godinu dana.Kontrola kod neuropsihijatra mi je pala taman kad je otisao na godisnji pa sad cekam jebeni utorak da zavrsim sa tim.Eto.Pozdrav.
Fela Kuti

Post by Fela Kuti »

klara60 wrote: A, bas sam se i ja pitala gdje si. Pa, zar Bobane toliko dugo traje to traganje raznih papira i cekanje komisija za pocetak terapije?! Cini mi se da si ti to krenuo na samom pocetku godine...
Pozdrav
Traje Klaro, traje li traje.
To valjda da bi bili sigurni da ko sve to izgura i ne odustane, nece odustati nizbogcega ni tokom terapije. :P
Inace Bobane samo guraj. Kada shvatis koliko ljudi ima prokleti virus a koliko njih dobije terapiju,
shvatis da si ipak u neku ruku povlascen. 15.000 evra nije sala.
Ja sam imao 16.800.000 kopija sto je jeziva cifra, tako da znas da ti broj virusa i nije katastrofalan.
Ako ti bude trebao neki licniji info, mogu ti poslati na PP.

Eh da, kada sam vec na temi; svakim danom se osecam sve bolje. U svakom pogledu.
Dugo nisam bio dobro, predugo... Vec sam bio zaboravio kada poslednji put nije bilo tako.
7474

Post by 7474 »

od ovoga mi se raspoloženje jaaaaaaaako popravlja:

prvi sastanak NA u Novom Sadu!!!!!!!

petak, 30. april 2010.

PODRUM KAFEA IZBA
ŽELEZNIČKA ULICA (vreme ćemo saopštiti kasnije)

da potvrdite dolazak i dobijete više informacija, molim pozovite 060 0128 004 ili 060 0422 565 Nik
Last edited by 7474 on Thu Apr 29, 2010 6:09 pm, edited 1 time in total.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
tamarra

Post by tamarra »

Da sastanak bude uspješan, podsticajan, dobro posjećen i da otvori niz ostalih.
vudd

Post by vudd »

A DONTRO PICI LI PICI...
ZA'' NA'' NA CELU SA PRSTOM NIKOVIM

Osecam se u picku lijepu materinu
Ko kralj,jebes mi mater...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply