Pa vidi ga na slici. Zar nije zavodnik 1/1?bojanol wrote:mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja.sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen
A tek kad progovori... pa svaka djevojka ima u nesvjest da padne

Moderator: sanela
Pa vidi ga na slici. Zar nije zavodnik 1/1?bojanol wrote:mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja.sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen
Pa kao gitarista moram da zajebavam basiste, nista licno. Kad deres slep onako, mozes i ravno, ne sumnjam, a da nemas sluha, ne bi se cepao nikadParam-parcad wrote:onda ti je los pristup druze.zaboravio si sujetu basiste...cuj mogu li da sviram pravo?!?
ih,kad prodjem ulicom sve se devojke okrecu zamnom...a bogami i njihovi zeludci.sanela wrote:Pa vidi ga na slici. Zar nije zavodnik 1/1?bojanol wrote:mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja.sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen
A tek kad progovori... pa svaka djevojka ima u nesvjest da padnei nikad više ne dođe sebi.
![]()
A, bas sam se i ja pitala gdje si. Pa, zar Bobane toliko dugo traje to traganje raznih papira i cekanje komisija za pocetak terapije?! Cini mi se da si ti to krenuo na samom pocetku godine...BOBAN wrote:Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
Pa meni fali jos samo jedan papir od neuropsihijatra da bi mi to poslali sa kilom papira i zaledjenom krvi za Bg a doktor dolazi u utorak sa godisnjeg.Komisija se odrzava otprilike jednom u mesec dana ili dva zavisi,tako mi je rekla profesorica Fabri na inf. klinici u NS.Da jebeno mi je trebalo par meseci da skupim sve sto su mi trazili i izmorio sam se od puta Sombor-NS.Bio sam sest puta zajedno sa biopsijom na klinici u NS.Sad imam kontrolu 30.usao sam u program samo trebam da dostavim taj papir koji ako Bog da konacno uzeti u utorak.Ne znam kako vi ali ja moram putovati 100 km na svaku kontrolu + 1000 peripetija koje su trazli.Prvo su mi rekli u NS da mozda nemam virus,pa posle mesec dana kada su uradili PCR videli da imam,pa posle sam zakazivao biopsiju a usput sam morao obaviti pred svaki odlazak vadjenje krvi i test kod neuropsihijatra to sam radio u Somboru.26 februara sam trebao da idem u Sarajevo imao sam kontrolu da bi mi rekli konacno da imam 3 580.000.00 kopija virusa i da mogu uci na program samo da odem kod neuropsihijatra moga i uzmem potvrdu o cistoci od godinu dana.Kontrola kod neuropsihijatra mi je pala taman kad je otisao na godisnji pa sad cekam jebeni utorak da zavrsim sa tim.Eto.Pozdrav.klara60 wrote:A, bas sam se i ja pitala gdje si. Pa, zar Bobane toliko dugo traje to traganje raznih papira i cekanje komisija za pocetak terapije?! Cini mi se da si ti to krenuo na samom pocetku godine...BOBAN wrote:Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
Ja sam ok.Cekam neuropsihijatra da dodje sa godisnjeg da mi izda potvrdu i taj papir nosim za NS i cekam komisiju u Bg koja kako su mi rekli treba da bude pocetkom maja.Ispunio sam sve uslove za terapiju.Pozdrav
Pozdrav
Traje Klaro, traje li traje.klara60 wrote: A, bas sam se i ja pitala gdje si. Pa, zar Bobane toliko dugo traje to traganje raznih papira i cekanje komisija za pocetak terapije?! Cini mi se da si ti to krenuo na samom pocetku godine...
Pozdrav