CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
Mijenjam stan i frizera. Za početak. 

E moja Pawo....Pawa wrote: Ja bih stvarno volela da mogu da shvatim sta vam nakon duze apstinencije znaci taj jedan put. Zar tokom apstinencije ne uvidite koje su prednosti zivota bez droge? Zar vam nije lepse i lakse? Ako jeste, zbog cega onda „jos jednom“? Sta dobijate tim jednim uzimanjem? Ne mogu da verujem da vam je nakon svog pakla koji prodjete, prvo kroz drogiranje a zatim i kroz lecenje, i dalje najlepsi osecaj kada ste na heroinu. Mislim da bez obzira na sve razlike medju nama, heroin ipak isto deluje na sve. Tako da to sto nismo svi isti i nije neki cvrst oslonac za koji bi se covek mogao uhvatiti.

narkoman sam al' najlepsi.
LJUDI, OPET PITAM. dA LI IKO ZNA GDE JE BOBAN? Ili sta radi? Nisam ga skontao ovde na forumu bar mesec dana...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Ne znam šta je s Bobanom...winston85 wrote:LJUDI, OPET PITAM. dA LI IKO ZNA GDE JE BOBAN? Ili sta radi? Nisam ga skontao ovde na forumu bar mesec dana...
hahahahahaha, e jesi otkačenParam-parcad wrote:eto sanela...ko ti je u celoj karijeri admina dao ovakav poklon???neki bi rekli poltronizam,rektalni alpinizam ali ovo je sa dubokim emocijama izvedeno...nista gore od neuzvracene ljubavi...smrc...

mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja.sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen

Danas je utorak-Winston85, sretan ti pocetak...samo hrabro i ne zastaji kod bilo kakve prepreke...
- Param-parcad
stvarno ne razumem vas koji volite da duvate...zar ti nikad nije palo na pamet"sto bi davao tolike pare na vu kada mogu semenke iz keta sacuvati i baciti ih negde u prirodu pa imati svoju"...malo je truda potrebno jebo te...uglavnom majka priroda sve odradi...preispitivac wrote: ja da duvam po ceo dan, milina jedna..
Hvala Klara. Bicu dobro, i u sigurnim rukama.klara60 wrote:Danas je utorak-Winston85, sretan ti pocetak...samo hrabro i ne zastaji kod bilo kakve prepreke...
Lep pozdrav!!!

Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
- preispitivac
Ma joook, ja sam moralan, ne bih ja tu narkomaniju.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Param-parcad wrote:stvarno ne razumem vas koji volite da duvate...zar ti nikad nije palo na pamet"sto bi davao tolike pare na vu kada mogu semenke iz keta sacuvati i baciti ih negde u prirodu pa imati svoju"...malo je truda potrebno jebo te...uglavnom majka priroda sve odradi...preispitivac wrote: ja da duvam po ceo dan, milina jedna..
Ovaj, ne treba mi gandza vise. Vise mi treba da mi neko odsvira bas za neke pesme.
Jurim rep
- Param-parcad
onda ti je los pristup druze.zaboravio si sujetu basiste...cuj mogu li da sviram pravo?!?