CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

tamarra

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by tamarra »

Mijenjam stan i frizera. Za početak. :wink:
YugoS

Post by YugoS »

Pawa wrote: Ja bih stvarno volela da mogu da shvatim sta vam nakon duze apstinencije znaci taj jedan put. Zar tokom apstinencije ne uvidite koje su prednosti zivota bez droge? Zar vam nije lepse i lakse? Ako jeste, zbog cega onda „jos jednom“? Sta dobijate tim jednim uzimanjem? Ne mogu da verujem da vam je nakon svog pakla koji prodjete, prvo kroz drogiranje a zatim i kroz lecenje, i dalje najlepsi osecaj kada ste na heroinu. Mislim da bez obzira na sve razlike medju nama, heroin ipak isto deluje na sve. Tako da to sto nismo svi isti i nije neki cvrst oslonac za koji bi se covek mogao uhvatiti.
E moja Pawo....

:cry:
narkoman sam al' najlepsi.
winston85

Post by winston85 »

LJUDI, OPET PITAM. dA LI IKO ZNA GDE JE BOBAN? Ili sta radi? Nisam ga skontao ovde na forumu bar mesec dana...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
sanela

Post by sanela »

winston85 wrote:LJUDI, OPET PITAM. dA LI IKO ZNA GDE JE BOBAN? Ili sta radi? Nisam ga skontao ovde na forumu bar mesec dana...
Ne znam šta je s Bobanom...
Param-parcad wrote:eto sanela...ko ti je u celoj karijeri admina dao ovakav poklon???neki bi rekli poltronizam,rektalni alpinizam ali ovo je sa dubokim emocijama izvedeno...nista gore od neuzvracene ljubavi...smrc...
hahahahahaha, e jesi otkačen :D
bojanol

Post by bojanol »

sanela wrote:hahahahahaha, e jesi otkačen :D
mmmmm, bogami Parče, nisi bez šanse.... vidim ja. :-D
klara60

Post by klara60 »

Danas je utorak-Winston85, sretan ti pocetak...samo hrabro i ne zastaji kod bilo kakve prepreke...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

preispitivac wrote: ja da duvam po ceo dan, milina jedna..
stvarno ne razumem vas koji volite da duvate...zar ti nikad nije palo na pamet"sto bi davao tolike pare na vu kada mogu semenke iz keta sacuvati i baciti ih negde u prirodu pa imati svoju"...malo je truda potrebno jebo te...uglavnom majka priroda sve odradi...
winston85

Post by winston85 »

klara60 wrote:Danas je utorak-Winston85, sretan ti pocetak...samo hrabro i ne zastaji kod bilo kakve prepreke...
Hvala Klara. Bicu dobro, i u sigurnim rukama.
Lep pozdrav!!! :D
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
preispitivac

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:
preispitivac wrote: ja da duvam po ceo dan, milina jedna..
stvarno ne razumem vas koji volite da duvate...zar ti nikad nije palo na pamet"sto bi davao tolike pare na vu kada mogu semenke iz keta sacuvati i baciti ih negde u prirodu pa imati svoju"...malo je truda potrebno jebo te...uglavnom majka priroda sve odradi...
Ma joook, ja sam moralan, ne bih ja tu narkomaniju.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ovaj, ne treba mi gandza vise. Vise mi treba da mi neko odsvira bas za neke pesme.
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

onda ti je los pristup druze.zaboravio si sujetu basiste...cuj mogu li da sviram pravo?!?
Post Reply