CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

7474

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by 7474 »

kako se osećam?
osećam da mi je potrebna novina u životu.. ova učmalost, sa svih strana je postala nepodnošljiva, još odavno..

sada sam počeo da se angažujem oko ideje da Novi Sad dobije svoje NA sastanke..
potpuno sam razočaran onim vidovima pomoći, koje sam ovde isprobao..
odavno se "ložim" na ideju NA i čekati ih da dodju, zvuči i doima se kao ona o bregu i Muhamedu.. tako da sam počeo da se raspitujemm malo o tome da Muhamed krene ka bregu..

poželite mi sreću i ako ikako možete, pomozite!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
saša-ex

Post by saša-ex »

7474, samo napred.
SAMO CEO ŽIVOT...
winston85

Post by winston85 »

Pawa wrote:Ja bih stvarno volela da mogu da shvatim sta vam nakon duze apstinencije znaci taj jedan put. Zar tokom apstinencije ne uvidite koje su prednosti zivota bez droge? Zar vam nije lepse i lakse? Ako jeste, zbog cega onda „jos jednom“?
Pawa, ima jedan stih od jednog benda, ovako ide;
Eej vidis tu je laz i za to ne postoji lek
Kad mislis gotovo, a ono pocinje tek... Bedak.
Kao sto Sanela rece, recidiv se ne desava slucajno, to je znak da nesto debelo nestima...
7474 wrote:sada sam počeo da se angažujem oko ideje da Novi Sad dobije svoje NA sastanke..

Odlicna ideja!!! Ako treba da se sakupljaju potpisi u vidu nekakve peticije racunaj na mene...
Pozdravljam ideju i Nika...

LJUDI, DA LI IKO ZNA GDE JE BOB??? STA JE SA NJIM, STA RADI??? Vec duze vreme pokusavam postaviti to pitanje ali nikako da se dosetim...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

sanela wrote:
Param-parcad wrote:pa i nismo svi isti...i tu postoje kategorije
-narkic
-narkos
-narkoman
-narkomancina
to sto si ti sale bio narkomancina ne znaci da su i svi ostali :)
Pa tebe da nema, trebalo bi te nacrtati :)
Tvoji komentari su neprocjenjivi...
nemoj tako sanela...pa sto me ne volis?evo ja za tebe jos pre pola godine posvetio pesmu...i tad sam hteo da nakacim na tube ali mi bilo glupo...sad mi je smesno i evo pesme za tebe...tako zvuci kad se propali roker raznezi sa krsom od basa :lol: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ll44euwTFfU[/youtube]
Param-parcad

Post by Param-parcad »

eto sanela...ko ti je u celoj karijeri admina dao ovakav poklon???neki bi rekli poltronizam,rektalni alpinizam ali ovo je sa dubokim emocijama izvedeno...nista gore od neuzvracene ljubavi...smrc...
7474

Post by 7474 »

Win Stone napisao:

Odlicna ideja!!! Ako treba da se sakupljaju potpisi u vidu nekakve peticije racunaj na mene...
Pozdravljam ideju i Nika...

ništa peticija, samo pebrojavanje, da vidimo koliko nas ima..
postoji pdf na anonimnim, zove se Anonimni Novosadjani.. pokušavam, za početak , da utvrdim koliko ljudi iz NSDa i okoline, je zainteresovano da jedanput nedeljno (samo za početak, nadam se) dodje na sastanak.

kontam da si iz Voše al nikako da mi odgovoriš iz kog mesta.. ako postoji mogućnost da dolaziš na sastanke, kada oni počnu, upiši se na pomenuti pdf.

hvala na podršci, stvarno!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
preispitivac

Post by preispitivac »

Param-parcad wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ll44euwTFfU[/youtube]
Je l' mozes ti ravno da sviras, da ti posaljem neke moje stvari da mi odradis bas?
Jurim rep
Param-parcad

Post by Param-parcad »

ne umem ja da sviram ni ravno a ni da se zamlacujem sa tudjim krivim drinama...
preispitivac

Post by preispitivac »

Uzecemo velike pare covece. Posle mozes da se cepas bez grize savesti, skupe klinike, kurve, fency dop sarenih boja, nigde obaveza, ja da duvam po ceo dan, milina jedna. Treba mi tvoja tehnika sa tim basom, da se uklopi sa mojim pevanjem, ih, sve da vriste klinke. Ozbiljno Daco, razmotri to, to ionako volis.
Jurim rep
YugoS

Post by YugoS »

Gadno vrijeme.
narkoman sam al' najlepsi.
Post Reply