Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
Ma jjjjjjjjojjjjj ljudi dragi, komjuter i te mašine.Na vrh glave mi se sve popelo ali sad imam moju ženu koja hladi ovu ludu glavurdu, hehhehe
.
Šta vi radite, kako ste ?????.Sanelice, đesi stari druze, sta mi ti radis???
Zvrksone, i ti napravi mašinu jel???.Koliko znam i tebi se nešto komp. pokvario.

Šta vi radite, kako ste ?????.Sanelice, đesi stari druze, sta mi ti radis???
Zvrksone, i ti napravi mašinu jel???.Koliko znam i tebi se nešto komp. pokvario.

Vidiš Omare kako se ova tema razvukla, a ja je nisam htjela zatvarati sve dok nam ti ne dođeš da otvoriš novu, frišku temu za pijenje jutarnje kafice 
A de nam malo napiši kako si upoznao svoju dragu, gdje, kada, koliko još ima pa ćeš postati tata, znaš li hoće li biti dječak ili djevojčica?
KAko terapija? Dokle si?
Ja k'o prava mahaluša, hehe.

A de nam malo napiši kako si upoznao svoju dragu, gdje, kada, koliko još ima pa ćeš postati tata, znaš li hoće li biti dječak ili djevojčica?
KAko terapija? Dokle si?
Ja k'o prava mahaluša, hehe.
Ma ljudi dragi ja kad bi vam napisoa sta i kako niko mi ne bi vjerovao.Ehhh ,moju najdražu sam upozno u ZELENARI, ja kupovo kropir ii pogled jedan,drugi ,pa onda smijesak
.I onda malo prica, pa jednom izasli, pa drugi put i nakon 7 dana hodanja JA VAM SE OŽENIM .A nekon 20 dana žena ostane u blaženom stanju.Majke mi ne znam kako to, nikad mi se to nije desilo ali znam kada se to dešavalo ja sam ZNAO i bio siguran da je TO TA OSOBA.Ja ne znam da li shvatate , ali ja kao da sam je znao 100 godina.
Terapija ide i sve je udure a moram dok se ne rodi AKO BOG DA da definitivno riješim sa terapijom.
Žena ce da se porodi krajem Jula i eto ŠTA DA VAM KAZEM,NEVJEROVATNO SAM SRETAN!!!

Terapija ide i sve je udure a moram dok se ne rodi AKO BOG DA da definitivno riješim sa terapijom.
Žena ce da se porodi krajem Jula i eto ŠTA DA VAM KAZEM,NEVJEROVATNO SAM SRETAN!!!

Jel si ti to pravio svadbu bez da si kog od nas zvao? Ili je to ono "ozenio se" misleci na to da zivis s njom?
Drago mi je stvarno, znaci za 4 mjeseca stize dijete, super!
Kako stojis s terapijom? Na koliko si mg stigao? Ja se skinula s metadona i evo me na subutexu hihi, ti se malo trgni s tom terapijom i radi nesto i po tom pitanju jer ti je Zeit
Drago mi je stvarno, znaci za 4 mjeseca stize dijete, super!
Kako stojis s terapijom? Na koliko si mg stigao? Ja se skinula s metadona i evo me na subutexu hihi, ti se malo trgni s tom terapijom i radi nesto i po tom pitanju jer ti je Zeit
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Evo ljudi i ja da se javim, nakon duzeg vremena. Vrijeme fakat leti i dok se okrenem - sedmica prozuja. Pa jos jedna. Strashno, vec se odvalio veliki komad februara.
Zelim da pozdravim starog druga Omara. Stari druze Omare - pozdrav !!!... Pravo mi je godra sto si dobro i sto si srecan i sto ti dobro ide. Jos samo da odjebes Crni Vrh i bices bog. Sve najbolje druze.
Kod mene ludnica, teze mi je nego ikad. Posla sve vise, ljudi dolaze sa svih strana i donose pare. Provalili su da se na berzi moze dobro zaraditi i bukvalno me satiru... Naravno, ja tu dobro prolazim, ali mnogo je tesko. Odavno je prestalo biti zajebancija... Jebes ga. Ako cijene krenu dole, bice katastrofa. Neki ce izgubiti sve sto imaju. A ja cu izgubiti glavu
.
Sun, odgovoricu ti drugi put.
Do citanja i to...
Zelim da pozdravim starog druga Omara. Stari druze Omare - pozdrav !!!... Pravo mi je godra sto si dobro i sto si srecan i sto ti dobro ide. Jos samo da odjebes Crni Vrh i bices bog. Sve najbolje druze.
Kod mene ludnica, teze mi je nego ikad. Posla sve vise, ljudi dolaze sa svih strana i donose pare. Provalili su da se na berzi moze dobro zaraditi i bukvalno me satiru... Naravno, ja tu dobro prolazim, ali mnogo je tesko. Odavno je prestalo biti zajebancija... Jebes ga. Ako cijene krenu dole, bice katastrofa. Neki ce izgubiti sve sto imaju. A ja cu izgubiti glavu

Sun, odgovoricu ti drugi put.
Do citanja i to...
jao jao....bash sam nekako sretna...place mi se od neke dragosti...
prvo danas je bio bash fin dan. sa starcima sam ok...nije bilo nikakve negative....obavila sam sve sto sam trebala...i onda dodjem ovde. 2 poruke!! obe su u"molim te pomozi" folu. znate kako je lijepo biti u stanju da nekome pomognes??? heroin ...je bio u pitanju. nekako me bash to sve onako dirnulo. i onda dodjem ovde-vidim moj se dragi Omar javio-ziv i zdrav. evo sada pisem i sve mi suze liju niz lice. a ne znam ni sama sto...
u svakom slucaju nisam sjebana....
mozda i dodjem da vas vidim u maju. radim na tome.
vlado...javi se misha mu....
sunrise, zvrky, decko, sanela, omare, hermiona...svima pozdrav
voli vas
Luna
prvo danas je bio bash fin dan. sa starcima sam ok...nije bilo nikakve negative....obavila sam sve sto sam trebala...i onda dodjem ovde. 2 poruke!! obe su u"molim te pomozi" folu. znate kako je lijepo biti u stanju da nekome pomognes??? heroin ...je bio u pitanju. nekako me bash to sve onako dirnulo. i onda dodjem ovde-vidim moj se dragi Omar javio-ziv i zdrav. evo sada pisem i sve mi suze liju niz lice. a ne znam ni sama sto...
u svakom slucaju nisam sjebana....
mozda i dodjem da vas vidim u maju. radim na tome.
vlado...javi se misha mu....
sunrise, zvrky, decko, sanela, omare, hermiona...svima pozdrav
voli vas
Luna
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi