Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:26 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Sun Apr 26, 2020 3:22 pm
Jurke wrote: Sun Apr 26, 2020 2:56 pm
Frajla wrote: Sun Apr 26, 2020 1:37 pm

Ma daaaaaa, pisao si o tome sa toliko ljubavi da je tesko poverovati da ti ta ideja nije vise toliko primamljiva 😂😂😂😂
Sad bi dao sve na svetu da Lika opali komsinicu da mozete recepte da Razmenjujete

A Lika u slucaju da ista spomene svojoj gospodarici za trojku- dvorisna kuca sa Ibrom bi mu bila luksuz
Orilo bi se po celoj dalamciji i odjekivalo po hercegovackim brdima ako ne i sire

Edit
A šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?
Jok, ni najmanje. Dobar moj friend je jedan od njih, i pokusavao me je namamiti jer sve prsti od neke hemije izmedju nas, ali je to meni sve zabavno samo i na tome i ostajem. Bas me to ne interesuje. To kod mene spada sve u “rizicna ponasanja” kao i gudra jbt :)
Da ne pomislis da bezim i da se sklanjam, ne, bas me to ne interesuje... mozda je povezano i sa cinjenicom da od dragog dobijam sve sto pozelim i uzbudjenja su jos uvek tu, da ne ureknem kuc kuc hahahahah
Nebih sada da ispadne da izmedju i mene i supruge nema hemije i strasti. Naravno da i te kako ima, već smo kazem ti oboje jedno sa drugim od 16. godine i prosto se desilo da neke svoje maštariju sprovedemo zajedno u delo u nekom momentu, a na obostrano zadovoljstvo.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Sun Apr 26, 2020 3:56 pm [quote=Frajla post_id=152350 time=<a href="tel:1587907332">1587907332</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=152348 time=<a href="tel:1587905784">1587905784</a> user_id=13508]
[quote=Frajla post_id=152343 time=<a href="tel:1587901060">1587901060</a> user_id=12211]

Ma daaaaaa, pisao si o tome sa toliko ljubavi da je tesko poverovati da ti ta ideja nije vise toliko primamljiva 😂😂😂😂
Sad bi dao sve na svetu da Lika opali komsinicu da mozete recepte da Razmenjujete

A Lika u slucaju da ista spomene svojoj gospodarici za trojku- dvorisna kuca sa Ibrom bi mu bila luksuz
Orilo bi se po celoj dalamciji i odjekivalo po hercegovackim brdima ako ne i sire

Edit
A šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?
[/quote]

Jok, ni najmanje. Dobar moj friend je jedan od njih, i pokusavao me je namamiti jer sve prsti od neke hemije izmedju nas, ali je to meni sve zabavno samo i na tome i ostajem. Bas me to ne interesuje. To kod mene spada sve u “rizicna ponasanja” kao i gudra jbt :)
Da ne pomislis da bezim i da se sklanjam, ne, bas me to ne interesuje... mozda je povezano i sa cinjenicom da od dragog dobijam sve sto pozelim i uzbudjenja su jos uvek tu, da ne ureknem kuc kuc hahahahah
[/quote]
Nebih sada da ispadne da izmedju i mene i supruge nema hemije i strasti. Naravno da i te kako ima, već smo kazem ti oboje jedno sa drugim od 16. godine i prosto se desilo da neke svoje maštariju sprovedemo zajedno u delo u nekom momentu, a na obostrano zadovoljstvo.
[/quote]

Moguce da je i to sto ste dugo zajedno
Ja sam se izdivljala u mladosti pa Sada glumim sveticu pred ovim mojim:)
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Sun Apr 26, 2020 4:22 pm
Jurke wrote: Sun Apr 26, 2020 3:56 pm [quote=Frajla post_id=152350 time=<a href="tel:1587907332">1587907332</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=152348 time=<a href="tel:1587905784">1587905784</a> user_id=13508]
[quote=Frajla post_id=152343 time=<a href="tel:1587901060">1587901060</a> user_id=12211]

Edit
[/quote]
[/quote]

Moguce da je i to sto ste dugo zajedno
Ja sam se izdivljala u mladosti pa Sada glumim sveticu pred ovim mojim:)
[/quote]

Pa jeste, ali eto vidiš i ja i ona smo shvatili da iako smo skoro 20 godina zajedno i neko bi se toga zasitio, najlepše nam je jedno pored drugog kada smo. Nijedna me ne lozi i ne poznaje kao ona moje potrebe i u sexu i uopšte.
Edit
Neje sad tu neka priča i pravdanje, ali ona je meni osoba od poverenja, osoba koja je od starta uz mene i podnela je ogromnu žrtvu zarad mojeg opstanka. Prosto joj nisam na kraju ni mogao zameriti do kraja to što je u nekom momentu pomislila da se pronadje u priči sa nekim drugim. Izakao sam je dovoljno da zna da je to što je uradila definitivno poslednje što bi joj moglo pasti na pamet da ikada više uradi i iz razloga što ce se srušiti sve što smo gradili iz temelja, a i sve što pozeli moze samnom podeliti i to mozemo zajedno uraditi...
Inače sam u stanju sve da uradim da nju vidim kako uziva... Ona je u stanju život da da ukoliko je to potrebno za mene i decu... Odricala je se mnogo u zivotu zarad nas... Sada sam ja taj koji želi da njoj bude ugodno na sve moguce načine...
Jurke

Post by Jurke »

Evo upravo javili na tv da u predelu hrvatskog primorja se dešavaju seizmički potresi... Lika je uključio mašinu na centrifugu i namestio suprugu na nju. Komšinica zubarka mu je u mašti, a u stvarnosti baulja ka štoku od vrata ili izlazu iz kuce bezeci od siline potresa... :D
Jurke

Post by Jurke »

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4?sfnsn=mo
Ovo je bio doktor koji je pored zvanične medicine lečio moje dete svojim preparati, a i načinom ishrane. Uspeo je u tome kao i da izleči ogroman broj drugih ljudi i dece. Mnoge od njih lično poznajem, a imali su cirozu jetre. Sada su zivi i zdravi. Lečio je Medzik Dzonsona od side i izlečio. Mnoge ljude koji su posle Černobila oboleli od leukemije je isčupao iz kandzi opake bolesti. Čiča je legenda bio, a farmaceutska mafija je se borila da ga uništi jer je ljude lečio samo biljem, čajevima i medom. Pravilnom ishranom. Poznavao je procese u ljudskom organizmu i isti do tančina. Bilo je zadovoljstvo poznavati ga i pričati sa takvom veličinom. Eto preporučio bih vam da malo istrazite o njemu na netu, a možda i pronadjete neku njegovu knjigu. Imaa mnogo toga zanimljivog o ishrani. Ima čak i o zavisnosti. Uopšte je jako zanimljiv lik...
Jurke

Post by Jurke »

https://www.facebook.com/diario168/vide ... =null&vh=e
Ovo je isto umetnost...
Edit
Evo i ja sam bio vredan večeras i izvadio šljive i maline iz zamrzivača i napravio klincima kolač sa malinama i kompot od šljiva. Večeras je to na meniju za večerinku. Lagana varijantica vocna.
Jurke

Post by Jurke »

https://www.facebook.com/jna1951/videos ... ull&vh=evo još nekih predloga za obroke.
Edit
Ima baš zanimljivih... 😋
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Sun Apr 26, 2020 8:25 pm https://www.facebook.com/jna1951/videos ... ull&vh=evo još nekih predloga za obroke.
Edit
Ima baš zanimljivih... 😋
Sutra kada bude vreme kuvanju

Za danas sam zavrsila i ne prilazim kuhinji niti razmisljam o receptima, pa tome nema kraja

Liku zena ne pusta od rucka, mora da je bio ukusan
Jadan Lika 😂😂
Edit
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quo
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:27 pm, edited 1 time in total.
Locked