Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:26 pm, edited 1 time in total.
Nebih sada da ispadne da izmedju i mene i supruge nema hemije i strasti. Naravno da i te kako ima, već smo kazem ti oboje jedno sa drugim od 16. godine i prosto se desilo da neke svoje maštariju sprovedemo zajedno u delo u nekom momentu, a na obostrano zadovoljstvo.Frajla wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 3:22 pmJok, ni najmanje. Dobar moj friend je jedan od njih, i pokusavao me je namamiti jer sve prsti od neke hemije izmedju nas, ali je to meni sve zabavno samo i na tome i ostajem. Bas me to ne interesuje. To kod mene spada sve u “rizicna ponasanja” kao i gudra jbtJurke wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 2:56 pmA šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?Frajla wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 1:37 pm
Ma daaaaaa, pisao si o tome sa toliko ljubavi da je tesko poverovati da ti ta ideja nije vise toliko primamljiva
Sad bi dao sve na svetu da Lika opali komsinicu da mozete recepte da Razmenjujete
A Lika u slucaju da ista spomene svojoj gospodarici za trojku- dvorisna kuca sa Ibrom bi mu bila luksuz
Orilo bi se po celoj dalamciji i odjekivalo po hercegovackim brdima ako ne i sire
Edit![]()
Da ne pomislis da bezim i da se sklanjam, ne, bas me to ne interesuje... mozda je povezano i sa cinjenicom da od dragog dobijam sve sto pozelim i uzbudjenja su jos uvek tu, da ne ureknem kuc kuc hahahahah
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

A šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?Jurke wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 3:56 pm [quote=Frajla post_id=152350 time=<a href="tel:1587907332">1587907332</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=152348 time=<a href="tel:1587905784">1587905784</a> user_id=13508]
[quote=Frajla post_id=152343 time=<a href="tel:1587901060">1587901060</a> user_id=12211]
Ma daaaaaa, pisao si o tome sa toliko ljubavi da je tesko poverovati da ti ta ideja nije vise toliko primamljiva
Sad bi dao sve na svetu da Lika opali komsinicu da mozete recepte da Razmenjujete
A Lika u slucaju da ista spomene svojoj gospodarici za trojku- dvorisna kuca sa Ibrom bi mu bila luksuz
Orilo bi se po celoj dalamciji i odjekivalo po hercegovackim brdima ako ne i sire
Edit
[/quote]
Jok, ni najmanje. Dobar moj friend je jedan od njih, i pokusavao me je namamiti jer sve prsti od neke hemije izmedju nas, ali je to meni sve zabavno samo i na tome i ostajem. Bas me to ne interesuje. To kod mene spada sve u “rizicna ponasanja” kao i gudra jbt

Da ne pomislis da bezim i da se sklanjam, ne, bas me to ne interesuje... mozda je povezano i sa cinjenicom da od dragog dobijam sve sto pozelim i uzbudjenja su jos uvek tu, da ne ureknem kuc kuc hahahahah
[/quote]
Nebih sada da ispadne da izmedju i mene i supruge nema hemije i strasti. Naravno da i te kako ima, već smo kazem ti oboje jedno sa drugim od 16. godine i prosto se desilo da neke svoje maštariju sprovedemo zajedno u delo u nekom momentu, a na obostrano zadovoljstvo.
[/quote]
Moguce da je i to sto ste dugo zajedno
Ja sam se izdivljala u mladosti pa Sada glumim sveticu pred ovim mojim:)
Jok, ni najmanje. Dobar moj friend je jedan od njih, i pokusavao me je namamiti jer sve prsti od neke hemije izmedju nas, ali je to meni sve zabavno samo i na tome i ostajem. Bas me to ne interesuje. To kod mene spada sve u “rizicna ponasanja” kao i gudra jbtFrajla wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 4:22 pmA šta ti Frajlita misliš o tim relacijama?Loži li tebe svingeraj i tako to? Volim da čujem ženska mišljenja o tome najviše od svega?Jurke wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 3:56 pm [quote=Frajla post_id=152350 time=<a href="tel:1587907332">1587907332</a> user_id=12211]
[quote=Jurke post_id=152348 time=<a href="tel:1587905784">1587905784</a> user_id=13508]
[quote=Frajla post_id=152343 time=<a href="tel:1587901060">1587901060</a> user_id=12211]
Edit

[/quote]
Nebih sada da ispadne da izmedju i mene i supruge nema hemije i strasti. Naravno da i te kako ima, već smo kazem ti oboje jedno sa drugim od 16. godine i prosto se desilo da neke svoje maštariju sprovedemo zajedno u delo u nekom momentu, a na obostrano zadovoljstvo.
[/quote]
Moguce da je i to sto ste dugo zajedno
Ja sam se izdivljala u mladosti pa Sada glumim sveticu pred ovim mojim:)
[/quote]
Pa jeste, ali eto vidiš i ja i ona smo shvatili da iako smo skoro 20 godina zajedno i neko bi se toga zasitio, najlepše nam je jedno pored drugog kada smo. Nijedna me ne lozi i ne poznaje kao ona moje potrebe i u sexu i uopšte.
Edit
Neje sad tu neka priča i pravdanje, ali ona je meni osoba od poverenja, osoba koja je od starta uz mene i podnela je ogromnu žrtvu zarad mojeg opstanka. Prosto joj nisam na kraju ni mogao zameriti do kraja to što je u nekom momentu pomislila da se pronadje u priči sa nekim drugim. Izakao sam je dovoljno da zna da je to što je uradila definitivno poslednje što bi joj moglo pasti na pamet da ikada više uradi i iz razloga što ce se srušiti sve što smo gradili iz temelja, a i sve što pozeli moze samnom podeliti i to mozemo zajedno uraditi...
Inače sam u stanju sve da uradim da nju vidim kako uziva... Ona je u stanju život da da ukoliko je to potrebno za mene i decu... Odricala je se mnogo u zivotu zarad nas... Sada sam ja taj koji želi da njoj bude ugodno na sve moguce načine...

Evo upravo javili na tv da u predelu hrvatskog primorja se dešavaju seizmički potresi... Lika je uključio mašinu na centrifugu i namestio suprugu na nju. Komšinica zubarka mu je u mašti, a u stvarnosti baulja ka štoku od vrata ili izlazu iz kuce bezeci od siline potresa... 

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4?sfnsn=mo
Ovo je bio doktor koji je pored zvanične medicine lečio moje dete svojim preparati, a i načinom ishrane. Uspeo je u tome kao i da izleči ogroman broj drugih ljudi i dece. Mnoge od njih lično poznajem, a imali su cirozu jetre. Sada su zivi i zdravi. Lečio je Medzik Dzonsona od side i izlečio. Mnoge ljude koji su posle Černobila oboleli od leukemije je isčupao iz kandzi opake bolesti. Čiča je legenda bio, a farmaceutska mafija je se borila da ga uništi jer je ljude lečio samo biljem, čajevima i medom. Pravilnom ishranom. Poznavao je procese u ljudskom organizmu i isti do tančina. Bilo je zadovoljstvo poznavati ga i pričati sa takvom veličinom. Eto preporučio bih vam da malo istrazite o njemu na netu, a možda i pronadjete neku njegovu knjigu. Imaa mnogo toga zanimljivog o ishrani. Ima čak i o zavisnosti. Uopšte je jako zanimljiv lik...
Ovo je bio doktor koji je pored zvanične medicine lečio moje dete svojim preparati, a i načinom ishrane. Uspeo je u tome kao i da izleči ogroman broj drugih ljudi i dece. Mnoge od njih lično poznajem, a imali su cirozu jetre. Sada su zivi i zdravi. Lečio je Medzik Dzonsona od side i izlečio. Mnoge ljude koji su posle Černobila oboleli od leukemije je isčupao iz kandzi opake bolesti. Čiča je legenda bio, a farmaceutska mafija je se borila da ga uništi jer je ljude lečio samo biljem, čajevima i medom. Pravilnom ishranom. Poznavao je procese u ljudskom organizmu i isti do tančina. Bilo je zadovoljstvo poznavati ga i pričati sa takvom veličinom. Eto preporučio bih vam da malo istrazite o njemu na netu, a možda i pronadjete neku njegovu knjigu. Imaa mnogo toga zanimljivog o ishrani. Ima čak i o zavisnosti. Uopšte je jako zanimljiv lik...

https://www.facebook.com/diario168/vide ... =null&vh=e
Ovo je isto umetnost...
Edit
Evo i ja sam bio vredan večeras i izvadio šljive i maline iz zamrzivača i napravio klincima kolač sa malinama i kompot od šljiva. Večeras je to na meniju za večerinku. Lagana varijantica vocna.
Ovo je isto umetnost...
Edit
Evo i ja sam bio vredan večeras i izvadio šljive i maline iz zamrzivača i napravio klincima kolač sa malinama i kompot od šljiva. Večeras je to na meniju za večerinku. Lagana varijantica vocna.

https://www.facebook.com/jna1951/videos ... ull&vh=evo još nekih predloga za obroke.
Edit
Ima baš zanimljivih...
Edit
Ima baš zanimljivih...

Sutra kada bude vreme kuvanjuJurke wrote: ↑Sun Apr 26, 2020 8:25 pm https://www.facebook.com/jna1951/videos ... ull&vh=evo još nekih predloga za obroke.
Edit
Ima baš zanimljivih...![]()
Za danas sam zavrsila i ne prilazim kuhinji niti razmisljam o receptima, pa tome nema kraja
Liku zena ne pusta od rucka, mora da je bio ukusan
Jadan Lika
Edit
-
[quo
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 4:27 pm, edited 1 time in total.