"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Moderator: sanela
Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
=P~ :smt039 :smt006 :smt110 =; :p cao zwrkiiiii :tonqe:
PER ASPERA AD ASTRA...
Ocu da vidim slikice !!! 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dobro,de,videćeš ih... 

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
Moram da vam se požalim..stegao me neki grip..jedva ustadoh iz kreveta...i razmišlam nešto
...ako hoću bez Ex-a dalje( A HOĆU!!) izgleda da ćemo iz ove rupe i mali i ja da šmugnemo..Nisam skot,ali me ubi više da vodim razgovore tipa: "Dobro,ajde,ja znam da lažeš,znam da manipulišeš,kao što sam i sama to radila,problem je u tome ,što ,zapravo-nemaš više koga,a meni nimalo više ne moraš da se pravdaš..jer,da budem iskrena-ne zanima me više laž koju ćeš da mi serviraš mesto odgovora na prosto pitanje:Koga više voliš-dop ili svoju decu?!"
Zove me jutros,kao šatra da me oraspoloži...i smeškam se ja tako,ne zvocam(nikad to nisam umela da radim-to je čak i sam izjavio:Nisam znao da postoje žene koje ne umeju ili ne žele da zvocaju)-mada,izgleda da ću morati da naučim,jer me je zeznuo u psihu ,skroz na skroz-ALI NE VIŠE! 8) ...i smeškam se ja tako..a u sebi razmišljam:Kakvo li si njesra sad napravio?!

Zove me jutros,kao šatra da me oraspoloži...i smeškam se ja tako,ne zvocam(nikad to nisam umela da radim-to je čak i sam izjavio:Nisam znao da postoje žene koje ne umeju ili ne žele da zvocaju)-mada,izgleda da ću morati da naučim,jer me je zeznuo u psihu ,skroz na skroz-ALI NE VIŠE! 8) ...i smeškam se ja tako..a u sebi razmišljam:Kakvo li si njesra sad napravio?!

This must be a bad trip
This must be a bad trip
Ajde kad krecesh?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Čim završim sa sudjenjem! 8) 

This must be a bad trip
This must be a bad trip
to ribo,sa belim prugama hehhehhhe,woi te beba,ja sam malo imala neko njesra kuci nocas,doslo m je da se spakujem-i bash me je gurnula da iz bijesa uradim neshto shto me je danima lomilo-i bash kad prelomim da necu-ona izludi totalno,choweche,nisam udahnula wazduha 15 dana-a mozesh da zamislish,,josh malo pa ce mi godina dana strejtiranja..i tolika dreka shto moram da se widim sa kolego da mu wratim knjigu,za nju je kasno 7h popodne
doshlo mi je da se spakujem,samo u trenercoi i patikama i da im swe ostawim...samo da odem...snashla bih se.ali opet samo sam se izwrishtala,i gledala da ne powrijedim nekog,a kamoli da odem od kuce.ta opcija stoji.jebote imam 25 god,i za owih godina sam se samo trudila da zadobijem njihowo powjeenje,radila kako swi zele-pretwoila sam se u pawu domacicu.ne kukam,ali ocu da me poshtujesh-kao shto ja poshtujem tebe.naprawila sam njesra wecheras,bila sam irewoltirana bijesom,plachici sam izashla iz kuce.NISHTA STRASHNO.uziwajte,woli was beba.ziwci su mi na iwici pucanja.zamisli da ti kewa kaze,curi od 25 godzashto idesh pjeshke,swakakwih ima,znash ti dobro..i samo da znash,ne planiraj da nastawljash ziwot u baru.alooooooooooooooooooooooooooooooo,da li je ona normalna!!!za deset mjeseci,nijednom je nisam iznewwjerila-ja odrzawam kucu,wodim rachuna o babi,nemam kad da uchim..trchim oko nje jer mi je stalo da stawi zalogaj usta pre posla....i gdje sam tu ja,da li sam ja uopshte ziwo bice ili neki monstum?jebe mi se za swe.ako mi presmrdi,otiicicu nikad me wishe nece naci...KAKAW GOD ZIWOT BIO -MOJ JE!

doshlo mi je da se spakujem,samo u trenercoi i patikama i da im swe ostawim...samo da odem...snashla bih se.ali opet samo sam se izwrishtala,i gledala da ne powrijedim nekog,a kamoli da odem od kuce.ta opcija stoji.jebote imam 25 god,i za owih godina sam se samo trudila da zadobijem njihowo powjeenje,radila kako swi zele-pretwoila sam se u pawu domacicu.ne kukam,ali ocu da me poshtujesh-kao shto ja poshtujem tebe.naprawila sam njesra wecheras,bila sam irewoltirana bijesom,plachici sam izashla iz kuce.NISHTA STRASHNO.uziwajte,woli was beba.ziwci su mi na iwici pucanja.zamisli da ti kewa kaze,curi od 25 godzashto idesh pjeshke,swakakwih ima,znash ti dobro..i samo da znash,ne planiraj da nastawljash ziwot u baru.alooooooooooooooooooooooooooooooo,da li je ona normalna!!!za deset mjeseci,nijednom je nisam iznewwjerila-ja odrzawam kucu,wodim rachuna o babi,nemam kad da uchim..trchim oko nje jer mi je stalo da stawi zalogaj usta pre posla....i gdje sam tu ja,da li sam ja uopshte ziwo bice ili neki monstum?jebe mi se za swe.ako mi presmrdi,otiicicu nikad me wishe nece naci...KAKAW GOD ZIWOT BIO -MOJ JE!
PER ASPERA AD ASTRA...
I ja imam ista sranja...Mogla sam pre nedelju dana da predjem (bez histerije i svadje
)kod Ex-a ,u kuću koja je nekad bila moj dom- NISAM HTELA !! 8)
TO BI SA JEDNE STRANE ZNAČILO:NEMA SVADJA SA SESTROM I KEVOM,SLOBODAAA...KOJA MI SADA NIJE NAJPAMETNIJA NI NAJPOTREBNIJA!A sa druge strane-gledanje Ex-a kako propada(ponovo
),svadje i lomljava po kući ,svaki put kad krizira,moje pričanje i molbe,uslovi(koje mrzim da postavljam) "do prekosutra" i njegove laži ,servirane mesto doručka ,ručka,...pa onda trudna fufa sa budućim abortusom,... :butthead: ...ŠOU!!!
MOŽDA SAM LUDA,ALI MISLIM DA USPEVAM U NAMERI DA GA SPOJIM SA "MOJOM" MALOM..I NESTANEM IZ CELE TE PRIČE(čisto da se osiguram da ne overi u nekoj rupi-svako dete treba da ima oca-ma kakav on bio) ŠTO DALJEEEEE!!!

TO BI SA JEDNE STRANE ZNAČILO:NEMA SVADJA SA SESTROM I KEVOM,SLOBODAAA...KOJA MI SADA NIJE NAJPAMETNIJA NI NAJPOTREBNIJA!A sa druge strane-gledanje Ex-a kako propada(ponovo

MOŽDA SAM LUDA,ALI MISLIM DA USPEVAM U NAMERI DA GA SPOJIM SA "MOJOM" MALOM..I NESTANEM IZ CELE TE PRIČE(čisto da se osiguram da ne overi u nekoj rupi-svako dete treba da ima oca-ma kakav on bio) ŠTO DALJEEEEE!!!
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Sinoć sam mu rekla da ...je definitivno KRAJ ! I,klasika,opet imam osećaj da me nije shvatio ozbiljno...muka mi je više od svega....

This must be a bad trip
This must be a bad trip
PA SHTO SE TRUDISH ,MAJKE TI..JA ODOH,NISHTA WISHE NECU DA TRPIM.ANYWAY-AWATAR TI JE EXTRA...CHUCEMO SE OWIH DANA,ZWRKI CE TI OBJASNITI,ZNAJ DA STE WI JEDINI MOJI ISKRENI PRIJATELJI KOJE IMAM...WOLIM TE SOFI
WOLI TE TWOJA BEBA..U POLA DANA,POLA NOCI...MOJ BR IMASH
TAKE CARE OF YOURSELF :axe:
TWTWTWTWWTTWWTWTTWTWTWTWWTTWTWTTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTTTWTTTWTWTW

WOLI TE TWOJA BEBA..U POLA DANA,POLA NOCI...MOJ BR IMASH

TAKE CARE OF YOURSELF :axe:
TWTWTWTWWTTWWTWTTWTWTWTWWTTWTWTTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTWTTTWTTTWTWTW
PER ASPERA AD ASTRA...