moj novi topic
ljubavi moja medena! i ja to sve cekam da vidim tvoje okice, da osjetim tvoj topli zagrljaj. mislis li da meni to ne nedostaje? pa jutros sam ti odgovorila na poruku. ali pored toga, zelim da znas da te ne mogu tek tako nagraditi za onaj povratak iz komune. mogla bih ja popustiti, kao i uvijek, samo sto se pitam kako cu onda pasti u tvojim ocima.
PDT_Love_07
Ko čeka,prijatelju-TAJ I DOČEKA(ako zasluži
)...Evo i ovaj moj se pati...ali "koliko je zas_rao:patiće se još duuuugoooo
"..
Ja sam onaj manijak koji veruje u bolje sutra...pa ...videćemo...nadam se najboljem...(i dalje...)
Želim vam sve najnajnajbolje...ljubav je najbolji lek..bar za mene..
PDT_Love_14
Izdržite....sve će vremenom doći na svoje...
kisssiićććiii za oboje!!!!

Ja sam onaj manijak koji veruje u bolje sutra...pa ...videćemo...nadam se najboljem...(i dalje...)
Želim vam sve najnajnajbolje...ljubav je najbolji lek..bar za mene..

Izdržite....sve će vremenom doći na svoje...
kisssiićććiii za oboje!!!!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
-
Sto se mora, nije ni tesko(al malo sutra), maco moja, ne mozes ti meni pasti u ocima, jer dobro znas da ne sudim ljudima ako naprave nesto pozitivno
, mislim da ti to vrlo dobro znas, sjeti se samo dana kad smo se prvi put vidjeli i upoznali
, i skontaces da mi nemozes pasti u ocima... Sad za sad koliko toliko podnosim to sto nismo zajedno, ali ako flipnem, znas mene, doci cu i naci cu te pa makar i umro poslije toga... Barem bih umro nasmijan i sretan sto je zadnje sto sam vidio bice koje budi nenormalne osjecaje u meni...

NAPOKON ! I Azrić da kaže nešto što svi čekamo da čujemo !!! PDT_Love_14 PDT_Love_09 PDT_Love_25 :smt020 :smt026 :smt038 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 \:D/ \:D/ \:D/
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip
-
-