Hvala joesspappa na detaljnom objašnjenju!
Mislim da će i meni jako pomoći da shvatim neke stvari...

Ovako, ceka te jedan lep i suncan dan... puno osmeha i lepih stvari... jel ti dosta?sta me jos ocekuje, pisite mi please
Vrlo zanimljiva tema... Imam živ primer pored sebe...zamena supstanci, visestruka zavisnost...mislim da o tome treba pricati. Vecina heroinomana zamenjuju nakon lecenja heroin lekovima ili alkoholom i marihuanom...i misle da su sada okej. hm?
misty wrote:Vrlo zanimljiva tema... Imam živ primer pored sebe...zamena supstanci, visestruka zavisnost...mislim da o tome treba pricati. Vecina heroinomana zamenjuju nakon lecenja heroin lekovima ili alkoholom i marihuanom...i misle da su sada okej. hm?
Mislim da dosta ljudi ne obraća pažnju na to, kao skinuli su se sa heroina i to je to...a ostalo nije tako strašnoo...
Velika zabluda...
Izlečenje od narkomanije podrazumeva potpunu apstinenciju od svega, od lekova, alkohola, trave i svih ostalih supstanci...
Tema koja zaslužuje veliku pažnju!
joesspappa wrote:Ovako, ceka te jedan lep i suncan dan... puno osmeha i lepih stvari... jel ti dosta?sta me jos ocekuje, pisite mi please
Nemoras da znas sta ce biti sutra da bi danas bila zadovoljna...
Da jeste to je bolest zavisnosti.Nemoj da gubis nadu izleciva je.napisi ako zelis malo detaljnije mozda mogu da ti pomognem kao i ostali pripadnici ovog foruma.makedonac wrote:hello!
ja sam miodrag iz makedonije...
interesuje me jeli narkomanija bolest?
cekam odgovore sto brzije, zasto ovo mi je jako vazno i hitno..
unapred hvala vam
pozdrav iz makedonije