JA ĆU SE UBITI SAMO NE ZNAM KAKO...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

M4j4

Post by M4j4 »

Manson i dalje samo tera ljude u komunu! :-D
Image
manson

: )

Post by manson »

Hahaha ma ne tjeram ja nikoga,pa nisam lud...samo predlazem realna rijesnja za probleme...pa imaju i AN ili sta znam...mislim da je to ono sto radi,a sada ...joj- drzi -ne daj -nemoj -stoj....ne pali to niti ima veze i sa cim,a kamoli pomoci u borbi sa dopom...
palefaced

Post by palefaced »

M4j4 wrote:Manson i dalje samo tera ljude u komunu! :-D
manson je komunalac. :D

a inace se ja slazem tu sa mansonom poprilicno... ono ok je nekome reci par utjesnih rijeci kada je u nekom bedu... ali sada ako ti stalno kukumavci kako ce se ubiti i to... pa jebi ga vise onda sta sa time?
tu je ocito kako ta osoba samo zeli paznje a nitko nije nikome ni mama ni tata da mu stalno titra po jajima, imaju ljudi dovoljno i svoje muke za muciti i tudju.
tako to ja nekako vidim pa stoga nikada ni ne trazim ni od koga nikakvu pomoc a sam je takodjer ni ne dajem bas pretjerano, svako sebi neka lize rane jebi ga.
tu naravno ne ubrajam poneki savjet sto ovde napisem kada mislim da nesto znam jer to radim vise zbog sebe nego zbog te osobe.

p.s.
da ne bude zabune - ja zvrki uopce ne poznajem ni virtualno a kamo li ovako pa stoga moj komentar se n odnosi na nju i ovu njenu temu nego onako uopceno filozofiram po obicaju.

palefaced over! 8)
i am what i am and what will be will be
manson

EUREKA!

Post by manson »

Ja imam ideju,neka zvrky jednom rukom zacepi usta ,a drugom nos...pa da se tako pokusa ubiti! :-D
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Ej, ribo sad si me iznervirala!!!!!!MNOGO!!!!
Pazi ovako, dugo se nisam logovala na forum, svratila sam cisto onako jer jos uvek spremam pricu koju sam obecala...Ali ovo sto ti pises je previse..i na ovo sam morala da odgovorim! :evil:
Da ti ispricm nesto - Ja sam htela da se ubijem...I lepo sam se skinula i otisla u toplu kadu, onda sam se recnula dva puta i skapirala da sam najveca budala na svetu, da ostavljam iza sebe toliko lepih stvari, da oko mene postoji gomila kvaliteta samo ga tada nisam videla! pozvala sam mamu Erineju koja mi je obrisala krv...Ne mogu ni sa zamislim kako se osecala tada.
Jeste, i ja sam bila slomljena, osecala se bezvredno i jadno....
A onda sam malo ukljucila mozak - ili malo mozga sto mi je ostalo i razmislila sta jeste a sta nije, prestala sam da kukam nad svojom tuznom sudbinom i provalila da postoji toliko lepih, kvalitetnih, dragih, pametnih stvari i ljudi i da sam medju njima i ja. I ako odem propusticu mnogo toga,znas ono - neocekivane stvari, sreca, pa cak i setanje po nekoj sumici. Postoji toliko stvari oko tebe koje ti ne primecujes,ali su tu.
I sta sa ljudima koje bi napustila? Mislis to je tek tako..E ja cu da se ubijem jer ne mogu vise! E pa nece moci, draga moja, jer si ti isuvise kvalitetna osoba koja zasluzuje najbolje,samo sto to jos nisi shvatila,ali postoje ljudi koji jesu.
Padam i ja u depresiju, pricale smo o tome, svasta mi pada na pamet, mislim da sam bezvredna i da ne mogu da pronadjem sebe....a u stvari nista od toga nije tako!
Oko tebe postoje ljudi, zivot, majka...Zamisli samo ono - zivot je jedan, zajebi pricu o reinkarnaciji, prozivi ga onako kako se tebi svidja,pravi planove umesto sto sedis i kukas, uradi nesto kvalitetno a makar to bio i crtez i budi ponosna na to!
Budalice mala, pa postoje ljudi koji te vole i koji su uvek uz tebe..Pa i ja koja sam daleko znas da sam UVEK tu, i znas sta sam ti obecala.
Ne tripuj se vise tako ruzno, prestani da kukas i pogledaj stvari iz malo drugacijeg ugla. Bre, ovo ti je tek pocetak zivota!
Ako nisis shvatila sta je pisac ovim hteo da kaze onda si stvarno luda,a ako jesi onda ces TI kod MENE na jednu doooobruuuu terapiju!!!!
Ludice moja, volim te bre!
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
palefaced

Post by palefaced »

manson wrote:Ja imam ideju,neka zvrky jednom rukom zacepi usta ,a drugom nos...pa da se tako pokusa ubiti! :-D
imam ja jos bolju ideju... koja god se od zena zeli ubiti na taj nacin neka dodje meni - ja cu im zacepiti usta. :-D
styx

Post by styx »

Hahahahahahah.... dobra... hahahahhaa
manson

: )

Post by manson »

hahahaha....Stani malo pale ,pa to je onda ubistvo!Iz strasti! :lol:
palefaced

Post by palefaced »

jok, to je milosrdna eutanazija za koju se sada zalazu da se legalizira.
napredan i u tome kao sto sam i inace u svemu ja sam na strani tih ljudi. :-D
manson

hahaha

Post by manson »

eutanazija kurcem aaaaa jesi lud majke mi...a je li mora biti sterilan?!buhahahaha
Locked