Hocu opet da budem ok
Moderator: sanela
Re: Hocu opet da budem ok
jo malicu sto si se snervo,umrla san od smijeha...(iako smijeh nije za ovaj post )al stvarno sto si se raspiso i to se baš osjeti koliko si iživciran bio,al nema veze svaka tvoja stoji,lijepo si mu objasnio,to je ono šta ja uvijek kazem psiha,psiha je strašno jaka...i sve od nje dolazi...ak nisi dovoljno čvrst u glavi neke stvari nikad nećeš uspjet ostvarit..al i dalje ha,ha ,ha...
Slusaj ti
,nisam se iznervirao,vec sam to naucio od jedne ili dve devojke,mada su toliko opasne da ne bih smeo sa njima na kafu,i tako stvarno jeste..........
Ja,furam drito.....

Ja,furam drito.....
poslala sam ti poruku al ko zna kad ce doć.il sam tukac za to?ma koje su to strašne djevojke pa da memožeš da sjedneš s njima na kafu aj oš se tuć :axe:
-
uff,, tu se najgore iznervirati, nemozesh da nikog da odalamish, mozesh da mu j. sve po spisku, ali to nije to...Nego shta sam htio..,uff___, da, kako da si chovjek pomogne, koji neche da se ne drogira, a mozak je josh gladan droge??Sjecham se prije par god. dosho sam na kontrolu kod psihijatre u centru za ovisnike(bolnici gdje doslovno dr. zive s ovisnicima, pa bi chovjek ochekivo da znaju nekak pomochi...Prvo shto mi je rekla psihijatrica, poshto sam dosho ukazat na problem koji imam s heptanonima, kako mi ne odgovaraju i kako se depresivno osjecham, ona mi kaze kao heptanon zna djelovat na depresiju i kako je meni mozak josh gladan droge, pa mi je fino povisila terapiju hepova i dala josh uz to antidepresive, mislim ajd okei, shta drugo moze napravit, dali se moze shta???Moze se pochet sportom bavit okupirat cjeli dan s nechim, ali kako kad si bezvoljan i nezainteresiran i nemash snage??Mislim da puno ljudi trazi savjete da si pomognu, a svi sami znamo shto treba napravit da si pomogne, samo se nema snage za to, nekima pomaze da podjele svoju prichu i poslushaju savjete, ali to se uglavnom svodi na prikupljanje informacija, ljudi tu se zele chim vishe o svemu informirat i rjetko ko che poslushat neki savjet ne zato jer misli da nije dobar nego ga nema snage ostvarit...Zato kad tad che svi koji traze pomoch morat si pomoch pomochu nekih informacija koje su u stanju isprovest u djelo...Sad ja kazem npr.nezelim se drogirat trebam pomoch kako da uspijem da se ne drogiram, jer me heroin vuche stalno?Neki che mi davat savjete, br.savjetovalishta, ali nisam se naviko potrudit da si pomognem, uvjek sam do sad si pomago drogom i problem je nestao...Znachi samo treba vremena kad che ovisnik lupit glavom o pod i rech e sad vishe nemogu dosta mi je i onda che sam krenut u oporavak za koji je i prije znao da che mu pomoch, ali ga nije imo potrebe isprovest u djelo jer je droga josh bila fina, tad se neche postavljat teme da bi vidio reakciju ljudi nego che postat primjer i tema onima koji su na pochetku...Mislim da u ovom sluchaju privremenih rjeshenja ima spomenutih i da je sub. dobar ljek da se nekom odvrati paznja na opijate na neko vrjeme ili da se uzme zamjena za drogu(heptanone), tako dugo dok se ne kaze sam sebi da je dosta i da se shvati da se treba maknut s mjesta gdje se uzimala droga i da se promjene navike, a do tad ima ljechenje blokatorima, probat psihoterapijom ili uzimat heptanone...I to je to nema nikakve mudrosti velike, treba se jednostavno zasitit sve droge i to je to....
p.s. Probaj s bazenom i podjeli iskustvo, dali shljaka, ima jedan recept sam negdje nasho na internetu za apstinencisku krizu, pa chu ga stavit pa ko ima volje neka proba, momak koji ga je stavio i konzumiro kaze da nije osjetio krizu, a presto s hepovima, od vitamina c, limun ide i josh neshto se izmjesha, potrazit chu, pa ako che ko htjet probat....
p.s. Probaj s bazenom i podjeli iskustvo, dali shljaka, ima jedan recept sam negdje nasho na internetu za apstinencisku krizu, pa chu ga stavit pa ko ima volje neka proba, momak koji ga je stavio i konzumiro kaze da nije osjetio krizu, a presto s hepovima, od vitamina c, limun ide i josh neshto se izmjesha, potrazit chu, pa ako che ko htjet probat....
ja sam iskreno na subu,bila dosta nestabilna.....ma metu sam brzo dosla sebi,ne znam,ma meni su se druge stvari poklopile u zivotu i da nisam stala sve,ama bas sve bi izgubila....
Masacre
istina, doktorima i ja,cim bi se nesto pozalila je odgovor bio oces nesto za spavanje, za opustanje misica, i naravno depresiju....nista mi nije smekalo i vec nakon par dana ja bi to bacila.....pozz na dop, ocemo dizati terapiju? ma di da dizem,bila na 50mg, to mi je bila moja granica i nisam htjela vise ali da sam htjela dosla bi u dva mjeseca tj.dva recepta do 120mg i sta sam time napravila??? nikad me ni jedan doktor nije motivirao da se spustim ili skidam met....kad sam sa 50mg,rekla da mi da recept na 8mg,ona u soku,pa kao za to treba makar 2god,kako si uspjela? za 2mj sam se spustila,svaki treci,4 dan malo manje bi bila....ne znam,kad ide dolje onda ide bez beda....
Masacre
istina, doktorima i ja,cim bi se nesto pozalila je odgovor bio oces nesto za spavanje, za opustanje misica, i naravno depresiju....nista mi nije smekalo i vec nakon par dana ja bi to bacila.....pozz na dop, ocemo dizati terapiju? ma di da dizem,bila na 50mg, to mi je bila moja granica i nisam htjela vise ali da sam htjela dosla bi u dva mjeseca tj.dva recepta do 120mg i sta sam time napravila??? nikad me ni jedan doktor nije motivirao da se spustim ili skidam met....kad sam sa 50mg,rekla da mi da recept na 8mg,ona u soku,pa kao za to treba makar 2god,kako si uspjela? za 2mj sam se spustila,svaki treci,4 dan malo manje bi bila....ne znam,kad ide dolje onda ide bez beda....
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
Da, ali razlika od suba i metha je to da dok si na subu., znash da nesmijesh uzimat opijate, na hepu mozesh i stim je vecha opasnost od predoziranja...Ja dok sam bio na methu. sam bio vishe nestabilniji jer sam znao da mogu uzet dop, ili morfij, a na subu. sam znao da ako uzmem da mi neche djelovat i da che mi samo bit loshe, pa bi stalno prekido sa subom., vrachao se na meth., i tako stalno u krug nekoliko god.,Sub. bi trebao biti bash za one koje su nestabilni i koji su skloni recidivu, jer blokira opiodne receptore...Ali nekima je okei na methu i drze se terapije i netreba im dop, kod mene nije bilo tako, jer chim bi se pojavila zudnja nebi mi mogo to hep. ublazit, dok bi na subu., ta zudnja bi bila samo na trenutak i onda, ako bi bila tolko jaka presto bi uzimat sub., i nakon 3dana bi normalno ublazio tu zudnju...Sad makar sam bez ikakve terapije oko 6mj., dogodilo mi se nedavno da sam uzeo dop, pa bi poslje sub., i tako bi se stalno muchio, chim bi me ulovila zudnja uzo bi buprenorfin ili kako sam nedavno uzeo heroin...Al se nadam da chu se rjeshit tih loshih navika i tih muchenja u komuni...svaka chast tebi shto mozesh rech ne i ne uzet!!!Takvih je malo, gotovo da ih i nema!!Kad bi se svi drogirali 10-15god. i samo jedan dan rechi nechu vishe i gotovo, nebi postojali ljechilishta, komune chak ni taj forum ...hm....sunrise wrote:ja sam iskreno na subu,bila dosta nestabilna.....ma metu sam brzo dosla sebi,ne znam,ma meni su se druge stvari poklopile u zivotu i da nisam stala sve,ama bas sve bi izgubila....
Masacre
ne znam ali tako je i ok je sto je tako
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
-
Da, nebi onda bila tolko fina droga, jer shto vishe treba riskirat tim je finiji uzitaksunrise wrote:ne znam ali tako je i ok je sto je tako

Da je legalizirana droga nebi bila tolko finija, nego kao dok morash pazit dok kupujesh, pa se skrivat pa onda je vechi uzitak kad nakraju sve zavrshi kako se planiralo...hh...
disco
ja rekla o sebi,da sam sada tako kako jesam i da je to ok
ja rekla o sebi,da sam sada tako kako jesam i da je to ok
MasacreEnElDiscoBar wrote:Da, nebi onda bila tolko fina droga, jer shto vishe treba riskirat tim je finiji uzitaksunrise wrote:ne znam ali tako je i ok je sto je tako...
Da je legalizirana droga nebi bila tolko finija, nego kao dok morash pazit dok kupujesh, pa se skrivat pa onda je vechi uzitak kad nakraju sve zavrshi kako se planiralo...hh...
Ti bas jos uvek gajis veliku "ljubav" prema drogama,heroinu......
Mozda bas treba da prodje vremena,jos patnji,i svega onoga sto ide....
Vidi,ako je tebi sve ovo sto pises,a nadam se da kako razmisljas tako i pises,onda je skroz to uredu.....ali za tebe iskljucivo.......
Meni je tuzno........zato sto nam je razlika u godinama i konzumaciji ogromna......a,nema te mogucnosti da se prenese iskustvo........mozda kada bih mogao fotografisati misli i secanja,proslost,pomogao bih i sebi i tebi/drugima.......no,nista od toga........svako svoju borbu,ali lepo je kada se ima podrska........
iskreno te pozdravljam