Tesko mi je

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

teodora4

Re: Tesko mi je

Post by teodora4 »

e pa da, to je problem, nije to dobro, treba da budemo u okviru svoje generacije, nadam se da ce nove generacije roditelja to ukapirati jer do sada su se radovali tome pa ispade naopako, svi mi (i meni su to maloljetnice rekli vise puta) koji smo bili ispred, nismo bas najlepse prosli.al opet sve zavisi. kako si ti sada? jesi li isao kod lekara?ili, nesto drugo uradio po pitanju izlecenja?
poz
Maloljetnik

Post by Maloljetnik »

Razgovarao sam sa par osoba, pomogli su mi oko stvari sto se tice trave, odbacio sam cijelu ekipu, nisam ih vidio mesec dana a bas nedelako mi je kuca od mjesta gdje se okupljaju, tu i tamo sad popijem ali ne u velikim kolicinama, makar sam se makao od iskusenja, prije neko jutro sam sretnuo dva pajdomana, obojica su se jedva pitali sa mnom, blijedi u facu, jutro toplo bilo a oni ko da se tresu od hladnoce, u principu dobro sam sad..
teodora4

Post by teodora4 »

drago mi je, i ostani tako! znas pajdo ubije pre smrti.zamisli, a mnogo je ovakvih i slicnih prica, pre par gidina dok sam se jos i ja drogirala, visim na trgu i sretnem ortaka, naravno otkinutog od pajda, stoji sa nekim klincima i kapiram kako ih odradjuje za kes, ja onako pitam je li nesto cuo o ... da ne pisem ime ... a on me pita KOJI JE TO? pogadjas vec, to mu je nakd bio njabolji ortak, da ne nabrajam stvari koje su radili zajedno ali, NAJortak...pajdo...fuj. Umres i nastavis da zivis!

Stay ok kid ;)
Maloljetnik

Post by Maloljetnik »

Najgora stvar je sto sam ja umisljao oni su kao rastamani nemaju veze sa ostalim gudrama, a kad sam izvalio da im je vutra samo zbog zikre tu onda mi se totalno premotao film u glavi o svim pricama i tome..Mislim da bi ovo svaki buduci konzument opijata, pubertetlija, roditelj itd..trebao da zna, ko sto sam procitao u nekoj prici ljudi malo znaju o narkomaniji, misle da znaju dosta ali malo znaju...
teodora4

Post by teodora4 »

ej, skoncentrisi se za sad na sebe i to da ostanes van svega ! samo nemoj bezati, moras se suocavati sa problemima ali super je sto si otvoren, mozes da pricas sa roditeljima a i sa nama na forumu, mnogi u tvojim god ne bi to uradili, znas kakva je vecina - arogancija, bes, tvrdoglavost, umisljena samozadovoljnost kao i neosnovano visoko misljenje o sebi...ali to je deo nase civilizacije, drago mi je da vidim nekog drugacijeg. pisi, ostani dobro!!pozz
Post Reply